ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Χάρρυ Κλυνν: Μετά τις προσευχές, έρχονται οι "κηδείες" των πολιτικών


Γράφει ο Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν)
Α. Σαμαρά, συμφωνώ ότι στα χαρακώματα δεν υπάρχουν άθεοι. Όπως λες, όλοι προσεύχονται…
Υπάρχουν, όμως και Μητσοτάκηδες, Χατζηγάκηδες, Δένδιες, Χατζηδάκηδες, Μπεκίρηδες, που ξεμπούκαραν στα ίσια (όχι, ασφαλώς, από μόνοι τους) και σκάβουν, με τη βοήθεια των σοσιαλνταβατζήδων, το λάκκο των χαρακωμάτων για να τον κάνουν βαθύτερο, ώστε να μη μπορέσεις ποτέ να βγεις απ’ αυτόν! Κι ο λάκκος αυτός έχει όνομα, είναι ο «λάκκος της συγκυβέρνησης» που θα φορτώσει και στις δικές σου πλάτες τα πολιτικά εγκλήματα που συντελέστηκαν σε βάρος του Ελληνικού λαού, προσφέροντας….
ταυτόχρονα την πολυπόθητη κάλυψη στο μεγαλύτερο μειοδότη που ανέδειξε η ελληνική πολιτική σκηνή. Στον πράκτορα που απεμπόλησε την Εθνική μας κυριαρχία και εξώθησε τη χώρα στη δίνη της ηθικής και της οικονομικής εξαθλίωσης.
Έτσι και δεν ανοίξεις, εγκαίρως, τα μάτια σου, δε βλέπω να σε σώζει η «προσευχή των χαρακωμάτων» από την «πολιτική κηδεία» που σου ετοιμάζουν!
Καλή η προσευχή δε λέω, αλλά «συν Αθηνά και χείρα κίνει» και για να γίνω σαφέστερος, ρίξε και καμιά κλωτσιά στα συνωμοξεπουλημενοβαρίδια της Αγίας Οικογένειας και στειλ’ τα εκεί που ανήκουν…
Και ριξ’ την τώρα, γιατί όσο αργείς, ο λάκκος γίνεται βαθύτερος.                                                        ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: