ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Χάρτης-σοκ των Τούρκων!"Σβήνουν" Δωδεκάνησα,φθάνουν Κρήτη!

Ο χάρτης που δημοσιεύεται σε τουρκικά ΜΜΕ είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικός για τις προθέσεις και τις επιδιώξεις της Άγκυρας!

Στην επεξήγηση του χάρτη οι Τούρκοι χρωματίζουν με κίτρινο χρώμα την “υφαλοκρηπίδα που οι Έλληνες ισχυρίζονται πως κατέχουν”,με πορτοκαλί της Κύπρου και μετά αρχίζουν τα παράλογα.

Με το γαλάζιο χρώμα φαίνεται η υφαλοκρηπίδα που έχουν οι Τούρκοι και με το σκούρο μπλε αυτή …που ονειρεύονται!

Όπως είναι διακριτό οι Τούρκοι “σβήνουν” από το χάρτη …τα Δωδεκάννησα και φθάνουν σχεδόν ως τη Κρήτη! Το θράσος δεν έλειψε ποτέ από τη Τουρκία!

Η Άγκυρα είναι αναμενόμενο θα θέσει ζήτημα ζωτικού χώρου ,θα μας υπενθυμίσει ότι έχει τις μεγαλύτερες σε έκταση ακτές σ΄ όλη την Ανατολική Μεσόγειο και άλλα σχετικά. Το χειρότερο είναι ότι όπως συμβαίνει συχνά,θα βρει …κατανόηση ακόμη και από ελληνικά χείλη ,που έχουν προφανώς μπερδέψει τη καλή γειτονία με …το “νταβατζηλίκι” που προσπαθεί να πουλήσει η Άγκυρα όχι μόνο στην Ελλάδα ,αλλά σ΄ όλη τη περιοχή.

Υπάρχει Διεθνές Δίκαιο που προβλέπει τα πάντα. Αυτό οφείλει να σεβαστεί η Τουρκία και όσο το γρηγορότερα το καταλάβει,τόσο πιο κερδισμένη θα βγει. Σε διαφορετική περίπτωση αν συνεχίσει να ακολουθεί τη τακτική της έντασης και των απειλών, θα είναι η μεγάλη χαμένη.                                     ΠΗΓΗ:www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: