ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: ΝΑ «ΒΑΛΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ» Η ΕΛΛΑΔΑ!

Με 200-250 ευρώ μισθό… Συνέντευξη στην «Πρωινή Ενημέρωση» της καταπράσινης ΝΕΤ, έδωσε την Τετάρτη το πρωί ο (τετράπαχος) μνημονιακός τηλεπρόεδρος και σε ρόλο άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου (και τι δε θα ’δινε για να γίνει και… τυπικός), ζήτησε από τον ελληνικό λαό να… θυσιαστεί, δηλαδή να πεινάσει (για το… καλό του βεβαίως-βεβαίως) και να προσαρμοστεί με τη… βαλκανική πραγματικότητα, όπου ο μέσος μισθός είναι 200-250 ευρώ (και λιγότερο), γιατί στη «γειτονιά μας» είμαστε οι μόνοι… ανορθόδοξοι! Να οι δηλώσεις: “Θυσίες για να γίνουμε ξανά δυνατοί: Η σωτηρία της Ελλάδας δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς. Για να εξαρτηθεί από εμάς, χρειάζονται θυσίες τέτοιες που τα σημερινά που περνάμε μπροστά τους θα είναι οπερέτα.
Αν θέλουμε να διατηρήσουμε κάποιο επίπεδο διαβίωσης στο σημείο που το έχουμε σήμερα, θα πρέπει να βρισκόμαστε σε μια αρμονία με αυτά που ζητά η Ευρώπη. Αν θέλουμε να επαναστατήσουμε και να πάμε μόνοι μας τότε όλοι οι μισθοί θα μειωθούν δραστικά. Πρέπει να καταλάβουμε πως ισχύει η θεωρία των γειτονιών της Ευρώπης. Ο πλούσιος Βορράς, Σκανδιναβία και Κεντρική Ευρώπη, η λιγότερο πλούσια Ιβηρική και τα Βαλκάνια με χαμηλούς μισθούς της τάξης των 200-250 ευρώ. Σε αυτή την γειτονιά της Βαλκανικής η μόνη ανορθόδοξη είναι η Ελλάδα.”
Πρόταση δική μας: Να πεινάσει πρώτος ο τηλεπρόεδρος, για να μας δώσει το… καλό παράδειγμα!                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: