ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

AΙΣΧΟΣ! Στο αρχείο η μήνυση πολίτη για εσχάτη προδοσία των βουλευτών!

Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στην Ελλάδα!
Η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη βάζει στο αρχείο μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά των μελών του κοινοβουλίου που είχε υποβληθεί από κάτοικο της Χαλκίδας.
Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά από μήνυση πολίτη εναντίον των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου για εσχάτη προδοσία, λόγω υπερψήφισης του Μνημονίου.
Έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ενημερώνει τους βουλευτές του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη και Αθανάσιο Πλεύρη οι οποίοι είχαν ζητήσει να ενημερωθούν σχετικά με την τύχη της μήνυσης, ότι έγινε προκαταρκτική εξέταση από Πταισματοδίκη, μετά το πέρας της οποίας η δικογραφία ετέθη στο αρχείο και ήδη έχει υποβληθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, προκειμένου να εγκρίνει την αρχειοθέτησή της.
Οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ που είχαν υποβάλει ερώτηση στον Υπουργό Δικαιοσύνης είχαν ζητήσει να ενημερωθούν ποια είναι η πορεία της μηνύσεως κατά του πολιτικού συστήματος ώστε να ενημερωθεί η κοινή γνώμη και να μην πέφτει θύμα παραπληροφόρησης.
Επισήμαιναν εξάλλου ότι «το ΣτΕ στις 21.06.2011 έκρινε με απόφαση της Ολομέλειας του ότι το Μνημόνιο είναι συνταγματικό».
Ωστόσο, σε επιστολή του ο Δ. Αντωνίου, αρνείται αυτή την εξέλιξη.
Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φήμη ότι η μήνυσή μου μπήκε δήθεν στο αρχείο! Αυτό έγινε ιδίως μετά από ερώτηση των βουλευτών του ΛΑΟΣ Αθ. Πλεύρη και Α. Γεωργιάδη προς τον υπουργό δικαιοσύνης Μ. Παπαιωάννου, ο οποίος τους απάντησε ότι «η μήνυση είναι στον εισαγγελέα εφετών για να εγκρίνει την αρχειοθέτηση!!», μια απάντηση που αφενός είναι ψευδής, αλλά και συνιστά απαράδεκτη απόπειρα επιρροής της εισαγγελέως, η οποία μπορεί φυσικά να εγκρίνει την αρχειοθέτηση, αλλά και την μη-αρχειοθέτηση.
Η απάντηση όμως του υπουργού είναι και ψευδής, διότι η εισαγγελέας εφετών Άννα Καλουτά με την από 06-07-2011 απόφασή της, δεν δέχτηκε την αρχειοθέτηση της μήνυσης κι αντίθετα διέταξε την κατάθεσή της στην Βουλή σύμφωνα με τα άρθρα 59-63 και 86 Συντ. Την απόφαση αυτή την πιστοποίησε σε εμένα και τον τ. εισαγγελέα Ι. Σακκά ο αρμόδιος υπάλληλος της εισαγγελίας εφετών.
Την απόφαση θα την έχω καθαρογραμμένη σε λίγες ημέρες και θα την δημοσιοποιήσω. Μην ακούτε τους αγωνιούντες προδότες. Η αγωνία και ο φόβος τους κατατρώγει το συκώτι, όπως ο Αετός το συκώτι του Προμηθέα Δεσμώτη (βλ. εικόνα). Απολαύστε την αγωνία των.
Χαλκίδα 13-07-2011 Δημ. Αντωνίου                                                                                                      ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: