ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Πόσες φορές έχουμε ακούσει και ανεχθεί την βλακώδη κομμουνιστική προπαγάνδα του Περισσού.Κραυγές για τα "εργατικά" δικαιώματα...Αγώνες για την "ελευθερία"....Καταδίκες κατά του "φασισμού"....Πόλεμος κατά του "ιμπεριαλισμού"...κλπ.
Αν και είναι άθεοι θα δανειστώ μια παρομοίωση απο τον λόγο του Χριστού που απήθυνε στους Φαρισαίους και που ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίπτωση.
"Μοιάζετε με μνήματα...Απ έξω κάτασπρα και μέσα βρώμα και αποσύνθεση"
Αυτό είστε κύριοι μνήματα στην κυριολεξία....Υπάρχετε μόνο για να θυμίζετε κάποιες μέρες που οδήγησαν σε ολέθρια για τον τόπο ιστορικά αποτελέσματα.
Ο λόγος σας είναι βρώμικος και υποκριτικός.
Λαλίστατοι όταν πρόκειται να στηρίξετε την προπαγάνδα σας.
Αφωνοι όταν πρόκειται να έρθετε αντιμέτωποι με την κομμουνιστική πραγματικότητα την οποία διακηρύσσεται.
Αυτή είναι η αντιμετώπιση σας μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου και την διάλυση της Σοβιετίας.Η ελευθερία των λαών...Οι εικόνες χιλιάδων πολιτών που απο την πολύ "ελευθερία" και "ευημερία" πηδούσαν μάντρες,συρματοπλέγματα και ότι άλλο τα "δημοκρατικά" καθεστώτα που ακόμα υποστηρίζετε είχαν χρησιμοποιήσει για να κρατήσουν φυλακισμένους τους λαούς.Για εσάς είναι ακόμα και σήμερα προδότες.
Φωνές κραυγές για τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως που οι "σύντροφοι" μαρτύρησαν...Κουβέντα για τα γκούλαγκ με τα 20 εκατ. νεκρούς.
Ανόητες προπαγάνδες πως δήθεν στην χώρα αγωνιστήκατε για δημοκρατία....
Την "δημοκρατία" για την οποία αγωνιστήκατε αλλά δεν σας...βγήκε την είδαμε σε όλο της το μεγαλείο να εφαρμόζετε όπως είδαμε και τα αποτελέσματα της.
Και ακόμα και σήμερα την ίδια ώρα που εδω το ΚΚΕ ανακοινώνει υποψηφίους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε κάποια άλλα μερη της γης (Κούβα) που έχουν ακόμα την "δημοκρατία" που πρεσβεύεται έχουν να διεξαχθούν εκλογές 40 χρόνια.
Ομως για εκεί κουβέντα....Εκεί ο λαός έχει "δημοκρατία" δεν χρειάζεται περισσότερη.
Εχει τόση "δημοκρατία" μάλιστα που είναι και "βασιλευόμενη".
Αλλιώς πως μπορεί να εξηγηθεί η άλλη κομμουνιστική συμμορία της Β.Κόρεας που όρισε ως διάδοχο του τωρινού προέδρου της τον 27 χρονο γιό του δίνοντας του μάλιστα και τον βαθμό του στρατηγού.Αλλά δεν έμεινε και η κόρη του παραπονεμένη αφου και αυτή στρατηγός έγινε!!!
Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία επειδή η συνεδρίαση της ΚΕ του ΚΚ της Β.Κόρεας που σημειωτέον απο την πολλή "δημοκρατία" δεν θεωρούσε απαραίτητο να δίνει λόγο ούτε καν στα μέλη της για αυτό συνεδρίασε μετά απο 30 χρόνια!!!δεν καλύφθηκε ούτε και απο την κρατική τηλεόραση.
Λοιπόν μετά απο όλα αυτά....Εβγα κυρία Παπαρήγα.....Εβγα να καταδικάσεις τον "ιμπεριαλισμό"...τον "φασισμό".....τον "ρατσισμό"....την...μαλάκινση....Εβγα.
Και αν όχι εσυ η....γραμματέας τότε κανένα άλλο γραφικό φυντάνι σαν τον "σύντροφο" Παφίλη που θέλει να εκλεγεί κιόλας μπας και μας δείξει τι είναι η πραγματική δημοκρατία.                                  ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: