ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Πάλι φταίει η Χρυσή Αυγή;

evia-xrisi-avgi-11
Την στιγμή που τρομοκράτες στέλνουν βόμβες από εδώ και από εκεί, που λαθρομετανάστες δολοφονούν και βιάζουν, που γινόμαστε χώρα-αποθήκη ανθρώπων και που εντελώς αντισυνταγματικά έχουν φυλακισθεί στελέχη νόμιμου κόμματος, η ΕΛ.ΑΣ διέταξε… ΕΔΕ διότι στελέχη της Χ.Α επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας!

Συγκεκριμένα στα πλαίσια της προεκλογικής διεργασίας, ο Διοικητής της Τροχαίας Χαλκίδας, Κώστας Αργύρης δέχθηκε επίσκεψη από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Γκλέτσο, την σύζυγο του βουλευτή Νίκου Μίχου και στελεχών της Χ.Α από την περιοχή.

Η ΕΛ.ΑΣ διέταξε ΕΔΕ διότι λέει το κλίμα ήτανε… θερμό ανάμεσα στους αστυνομικούς και τα μέλη της Χ.Α, ενώ την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη (η στημένη ) δικαστική έρευνα ενάντια στο κόμμα.
ΠΗΓΗ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Μόνο όσα εξοχικά λειτουργούν πλέον ως πρώτη κατοικία θα εξαιρεθούν από τις μεγάλες αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, ως και 25%, που φέρνει η κατάργηση των λεγόμενων σταυροειδών επιδοτήσεων. Σύμφωνα με το αναθεωρημένο Μνημόνιο, από 1ης Ιουλίου 2014 η ΔΕΗ πρέπει να εφαρμόσει νέα δομή στα τιμολόγιά της με κατάργηση των σταυροειδών επιδοτήσεων. Σταυροειδής επιδότηση θεωρείται η διατήρηση χαμηλών τιμολογίων για καταναλώσεις έως 800 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο και για αγρότες έναντι επιβάρυνσης για τις εμπορικές καταναλώσεις (μικρά και μεσαία καταστήματα).

Επειδή στην κατηγορία 0-800 κιλοβατώρες δεν ανήκουν μόνο εξοχικά (που επειδή είναι κλειστά για μεγάλο διάστημα έχουν χαμηλή κατανάλωση) αλλά και πολλά φτωχά νοικοκυριά, στο υπουργείο Περιβάλλοντος έχουν αποφασίσει ότι θα εξαιρεθεί από τις αυξήσεις η πρώτη κατοικία. Οπως υποστήριξε προ ημερών ο υφυπουργός Ενέργειας Μάκης Παπαγεωργίου σε συνέδριο για την ενέργεια, θα αξιοποιηθεί η βάση δεδομένων του υπουργείου Οικονομικών ώστε να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο οι συνδέσεις της ΔΕΗ που αφορούν την πρώτη κατοικία.

Συνολικά περίπου 2.500.000 συνδέσεις της ΔΕΗ έχουν σήμερα κατανάλωση που δεν ξεπερνά τις 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο. Στο υπουργείο θεωρούν ότι τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων είναι η πλέον αξιόπιστη λύση ώστε να εντοπιστούν όσες χαμηλές καταναλώσεις αφορούν πράγματι την πρώτη κατοικία. Οσοι δεν εμπίπτουν στη συγκεκριμένη κατηγορία θα κληθούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα με βάση υψηλότερο κλιμάκιο και επιβάρυνση που θα φτάνει το 25%.
   
Οσο για τα τιμολόγια των αγροτών, οι οποίοι επιβαρύνονται με τις κατά 40% χαμηλότερες χρεώσεις που ισχύουν σήμερα για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ, ο κ. Παπαγεωργίου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει αποσπάσει παράταση από την τρόικα ως το τέλος του 2015 προκειμένου να εγκατασταθούν πρώτα οι έξυπνοι μετρητές. Η κατάργηση των σταυροειδών επιδοτήσεων θα ωφελήσει, πάντως, χιλιάδες μικρά και μεσαία καταστήματα τα οποία σήμερα πληρώνουν ακριβότερα τιμολόγια και στην ουσία πληρώνουν το κόστος των επιδοτούμενων τιμολογίων για τις χαμηλές καταναλώσεις και τους αγρότες. Εκτιμάται ότι οι εμπορικές καταναλώσεις χαμηλής και μέσης τάσης θα έχουν όφελος περί το 5% στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ


Ο Άρειος Πάγος 3 και 11 Μαίου θα στείλει ένα μήνυμα.... – Θα εγκρίνει την κάθοδο της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές

H Χρυσή Αυγή θα κατέλθει στις ευρωεκλογές ως νόμιμο πολιτικό κόμμα.

Οι ημερομηνίες  3 και 11 Μαίου θα αποδειχθούν πολύ κρίσιμες για το πολιτικό σύστημα της χώρας.
Ο Άρειος Πάγος καλείται στις 3 Μαίου να αποφασίσει αν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δικαιούνται να κατέλθουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις 11 Μαίου πάλι ο Άρειος Πάγος θα κληθεί να δώσει απάντηση μπορεί να κατέλθει στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή που έχει χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση;
Στην Ελλάδα όπως το Σύνταγμα ορίζει δεν μπορεί να απαγορευθεί η κάθοδος πολιτικού φορέα στις εκλογές ανεξαρτήτως αν υποστηρίζει το οτιδήποτε.
Να θυμίσουμε ότι ο Άρειος Πάγος είχε εγκρίνει την κάθοδο κόμματος που πίστευε στον δωδεκάθεο.
Ως εκ τούτου στις 11 Μαίου ο Άρειος Πάγος άπαξ και έχει εγκριθεί το καταστατικό της Χρυσής Αυγής θα δώσει το πράσινο φως ώστε να κατέλθει κανονικά στις ευρωεκλογές.
Όμως στις 3 Μαίου ο Άρειος Πάγος θα αποφανθεί αν μπορούν βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έχουν προφυλακιστεί με την κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση να κατέλθουν ως υποψήφιοι.
Έγκριτοι συνταγματολόγοι από όλα σχεδόν τα κόμματα, υποστηρίζουν ότι άπαξ και δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της δικαιοσύνης, ο Άρειος Πάγος δεν θα μπορέσει να απαγορεύσει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Αν π.χ. απαγορεύσει στον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, που δεν κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ούτε έχει προφυλακιστεί και αθωωθεί αύριο….υπάρχει μείζον θέμα κατάλυσης των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών.
Ο Άρειος Πάγος παρά τις διαρροές θα στείλει ένα μήνυμα στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος που προσπαθεί πολιτικά να εξοντώσει την Χρυσή Αυγή.
Ο Άρειος Πάγος επίσης θα στείλει και ένα μήνυμα στην μερικώς εκφυλισμένη δικαιοσύνη.
Ο Άρειος Πάγος….είναι θεσμός που δεν παίζει παιχνίδια εις βάρος της δημοκρατίας και του συντάγματος.
Ως εκ τούτου ο Άρειος Πάγος θα αποφανθεί για το αυτονόητο.
Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα που θα κατέλθει στις ευρωεκλογές.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ


Το Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα θα βγει στην κυκλοφορία από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 23/5/2014 .

Το σύνολο των νομισμάτων που θα κοπούν από τους χρήστες θα είναι 100.000.000 σε αλγόριθμο scrypt και 50.000.000 σε αλγόριθμο sha-256.

5 ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις επίσημες ιστοσελίδες http://grcoin.gr και http://www.hellascoin.gr θα ενεργοποιηθούν τα downloads για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια των χρηστών όπως και ο πηγαίος κώδικας και στους δυο αλγόριθμους.

Το ποσοστό premined θα είναι 0.0003% στα 100.000.000 για τους λόγους ότι δεν έχουμε το νόμισμα μας σε ξένα pool πράγμα που για να ρυθμίσουμε τα δικά μας pool που στο σύνολο θα είναι 14 θέλοντας και μη χρησιμοποιήθηκε ένα μικρο ποσοστό νομισμάτων από την ημερομηνία έναρξης 15 μέρες μετά .

1.000.000 νομίσματα θα είναι διαθέσιμα από τις επίσημες ιστοσελίδες για εταιρίες επενδύσεων πάνω στο ελληνικό νόμισμα που θα ακολουθηθεί από τους εκάστοτε όρους αγοράς και ελληνικής νομοθεσίας .

3 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία θα ενεργοποιηθούν τα λινκ στις επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικού ψηφιακού νομίσματος . Όσον άφορα τα ανταλλακτήρια των ψηφιακών νομισμάτων με ΕΥΡΩ, είμαστε στην διαδικασία ίδρυσης κοινωφελούς οργανισμού πράγμα που σημαίνει ότι οι δημιουργοί και η υποστήριξη του Ελληνικού ψηφιακού νομίσματος κάθε μήνα θα μοιράζουν ένα ποσό νομισμάτων σε οικογένειες που έχουν πρόβλημα επιβίωσης κατόπιν ηλεκτρονικής αίτησης και έλεγχου από τους αρμόδιους φορείς π.χ πρόνοια κάθε περιοχής και θα παρέχονται σαν δωρεά από τους δημιουργούς μαζί με τις οδηγίες ανταλλαγής σε ΕΥΡΩ.

Οι χρήστες που δεν έχουν την δυνατότητα να παράγουν νομίσματα λόγω παλαιότητας των υπολογιστών τους θα μπορούν να κάνουν αίτηση στης επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικού Ψηφιακού νομίσματος δίνοντας τις προδιαγραφές του υπολογιστή τους, όσοι πληρούν τους όρους μη δυνατότητας παράγωγης θα τους παρέχετε ένα ποσό νομισμάτων με βάση τις προδιαγραφές που έχουν , η συναλλαγή θα γίνεται άμεσα στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι τους ώστε να μπορούν να προβούν στις ανάλογες συναλλαγές .

Από 30/5/2014 εως 10/06/2014 θα ανακοινωθούν τα λίνκς για τα 6 e-shops που κατασκευάζονται με αγαθά επιβίωσης ,τρόφιμα και γενικά είδη εμπορίου ! Στα οποία οι συναλλαγές θα γίνονται μόνο με Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα

Η διάρκεια ανταλλαγής του Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος θα διαρκεί από 3 έως 9 ώρες

Από 30/05/2014 θα ανακοινώνονται στις επίσημες ιστοσελίδες του Ελληνικούς Ψηφιακού Νομίσματος οι δωρεές σε άτομα η και σε ιδρύματα και οργανισμούς!

Βάση στατιστικών και μελέτης το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα με την εκκίνηση του θα φθάσει την αρχική τιμή των 0,20 του ΕΥΡΩ .Οι κάτοχοι του νομίσματος θα κερδίζουν από την τιμή αύξησης της άξιας του . Π.Χ κάποιος που έχει 100 νομίσματα με την τιμή των 0,20 και σε δέκα μέρες η τιμή του νομίσματος βάση συναλλαγών φτάσει στα 0,50 έχει κερδίσει το ανάλογο ποσοστό στα νομίσματα του. Δεν τίθεται θέμα φορολόγησης επί των κερδών διότι βρισκόμαστε ήδη στην κατασκευή και κατάθεση μελέτης στο αρμόδιο υπουργείο ώστε να αποφευχθούν διάφορες απορίες η και πράξεις που δεν υπόκεινται στην αρχή λειτουργίας των Ψηφιακών Νομισμάτων και συναλλαγών .

Να επισημάνουμε ότι η δημιουργία των ψηφιακών γίνεται με έναν εξαιρετικά προβλέψιμο τρόπο. Με πιο απλά λόγια, η δημιουργία τους δεν εξαρτάται από την προσφορά και ζήτηση, ούτε από τη βούληση κάποιου κράτους ή οργανισμού για δημιουργία περισσότερων ή λιγότερων νομισμάτων. Το δίκτυο από μόνο του καθορίζει το ρυθμό δημιουργίας τους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό των ψηφιακών που τα καθιστά «αλεξίσφαιρα» σε κρίσεις, πληθωρισμό κι άλλα συχνά προβλήματα των παραδοσιακών νομισμάτων

Στις 5/05/2014 θα γίνει νέα ανακοίνωση με ακόμα ποιο πολλά χαρακτηριστικά όπως οδηγίες χρήσης και εξόρυξης καθώς και αριθμός δυσκολίας ,υποδιπλασιασμός ανα μπλοκ κοκ .

Ακόμα θα δοθεί αναλυτική αναφορά για τα νομίσματα που θα έχουν εξορυχθεί το 0.0003 δηλαδή για το που θα διατεθούν και πως .

Να είστε καλά , να είστε πάντα περήφανοι Έλληνες..

ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Stranger,,......
ΠΗΓΗ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ:ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ... ΕΒΡΑΙΩΝ

Μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα των εκλογών θα λάβει μέχρι το Σάββατο ο Άρειος Πάγος. Πιθανή η απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές των υπόδικων βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Ενώπιον ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών και των εκλογικών δεδομένων βρίσκεται το πολιτικό σύστημα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την πρώτη απόφαση που θα λάβει το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου για το εάν μπορούν να συμμετάσχουν ή όχι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στις επικείμενες εκλογές για δήμους και περιφέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC.gr θεωρείται πολύ πιθανόν να απαγορευθεί η συμμετοχή των κατηγορούμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές
Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC.gr θεωρείται πολύ πιθανόν, με βάσει τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, να απαγορευθεί η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, απόφαση που ενδέχεται να βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Επίσης, υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες –περισσότερο από 85% αυτή τη στιγμή σύμφωνα με εμπειρότατο πολιτικό στέλεχος της ΝΔ- να απαγορευθεί η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής και της Εθνικής Αυγής (παρακλάδι της) στις ευρωεκλογές.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα τηλέφωνα έχουν…«πάρει φωτιά» και το ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ έντονο από το εξωτερικό. Από ΗΠΑ, Ισραήλ και Γερμανία υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, μέσω και των πρεσβειών τους στην Αθήνα, ώστε να πληροφορηθούν τι γίνεται, ενώ είναι αυτονόητο πως δεν θέλουν να ακούσουν για συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές. Τα μηνύματα έχουν φθάσει και στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης και η πίεση που ασκείται είναι μεγάλη.

Προβληματισμός στη ΝΔ για την απαγόρευση

Την ίδια στιγμή στη «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο υπουργικό συμβούλιο υπάρχει προβληματισμός κατά πόσο μια απαγορευτική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή θα επηρεάσει τα δεδομένα, θα πλήξει τη ΝΔ και θα εκδηλωθεί τιμωρητική ψήφος.

Στη «γαλάζια» ΚΟ και στο υπουργικό συμβούλιο υπάρχει προβληματισμός κατά πόσο μια απαγορευτική απόφαση για τη ΧΑ θα θα πλήξει τη ΝΔ και θα εκδηλωθεί τιμωρητική ψήφος
«Δεν θα ωφεληθούμε, αλλά αντίθετα θα χάσουμε» υποστηρίζουν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη που εύχονται να μην επαληθευτούν οι πληροφορίες περί απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είναι καταστροφική για τη ΝΔ, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις της υπόθεσης Μπαλτάκου.

Το TheTOC.gr έγκαιρα εδώ και τρεις μήνες, πρώτο ΜΜΕ απ’ όλα είχε αποκαλύψει το σχέδιο του πρωθυπουργικού επιτελείου για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Αυτό το σχέδιο πέρασε από…Συμπληγάδες και μεσολάβησαν πολλά στο ενδιάμεσο, αλλά με αυτό που ενδέχεται να συμβεί συνδέεται πλήρως. Βέβαια, υπήρξαν και απρόοπτα και το σχέδιο δεν πήγε σύμφωνα με τον αρχικό τους σχεδιασμό, καθώς προέκυψε και το θέμα Μπαλτάκου.

Από το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνουν άγνοια, όπως είναι λογικό, επί των κινήσεων της Δικαιοσύνης, ενώ ο Μάκης Βορίδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και εκ των βασικών εισηγητών, μαζί με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, της σκληρής γραμμής έως τέλους, τονίζει δημόσια πως δεν πρέπει κανείς να προκαταβάλλει τη δικαιοσύνη.

Από το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνουν άγνοια, όπως είναι λογικό, επί των κινήσεων της Δικαιοσύνης
Αυτονόητη και επιβεβλημένη κίνηση, καθώς η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει κατηγορίες –αν και αυτό θα γίνει όπως φαίνεται από τις ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής εδώ και μέρες- ότι επηρέασε και κατηύθυνε τη δικαιοσύνη.

Εν μέσω των φωνών της Χρυσής Αυγής για επίορκους δικαστές και για προειλημμένες αποφάσεις, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπάθησε και αυτός να δείξει ότι η κυβέρνηση είναι αμέτοχη… Δεν ήταν τυχαία η αναφορά του στην προχθεσινή συνέντευξή του ότι η Χ.Α. δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου. Ωστόσο έκανε λόγο για «δράση εγκληματικής οργάνωσης».

Εν μέσω των φωνών της ΧΑ για επίορκους δικαστές και προειλημμένες αποφάσεις, ο Ευ.Βενιζέλος προσπάθησε και αυτός να δείξει ότι η κυβέρνηση είναι αμέτοχη
«Δεν ασχολείται αυτή τη στιγμή η Δικαιοσύνη με το αν το κόμμα είναι νόμιμο ή είναι παράνομο, διότι δεν υπάρχει μηχανισμός στην Ελλάδα να κηρυχθεί εκτός νόμου ένα κόμμα, αλλά είναι εκτός νόμου μια εγκληματική οργάνωση», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και συνέχισε, προκαλώντας ποικίλα σχόλια: «Τώρα, εάν πει κάποιος ότι δε θα κατέβει η Χρυσή Αυγή αλλά θα κατέβει η Αργυρή Αυγή ή θα κατέβει η Εθνική Αυγή, δεν κερδίσουμε τίποτα, το πρόβλημα δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι έχουμε στις δημοσκοπήσεις ένα ποσοστό της κοινωνίας που αποδέχεται που ανέχεται που υποστηρίζει που ενθαρρύνει αυτές τις συμπεριφορές. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, είναι ένα μεγάλο θέμα για τη Δημοκρατία, είναι ένα μεγάλο θέμα για την κοινωνία».

Έως το Σάββατο η απόφαση για τους υποψήφιους της Χ.Α

Πολιτικοί παράγοντες αλλά και ανώτατοι δικαστικοί εκτιμούν ότι τουλάχιστον μία από τις δύο δικαστικές αποφάσεις θα είναι θετική. Αν είναι και οι δύο αρνητικές, τότε θα είναι σαν να αποδοκιμάζει ο Αρειος Πάγος τις πρωτοβουλίες διακεκριμένων ανακριτών και εισαγγελέων, που με διαδοχικές αποφάσεις τους έχουν ασκήσει διώξεις εναντίον του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος κι έχουν προφυλακίσει σχεδόν όλη την ηγεσία του.

Εως το προσεχές Σάββατο 3 Μαΐου, το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να έχει αποφασίσει αν οι συνδυασμοί της ΧΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι έγκυροι
Πάντως έως το προσεχές Σάββατο 3 Μαΐου, το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να έχει αποφασίσει αν οι συνδυασμοί είναι έγκυροι. Δηλαδή θα πρέπει να έχει αποφασίσει αν ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων, ο Ηλίας Παναγιώταρος την Περιφέρεια Αττικής ή ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Μια εβδομάδα αργότερα, την 11η Μαΐου το Α' τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να αποφασίσει αν μπορούν να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή και η Εθνική Αυγή, η ιδρυτική διακήρυξη της οποίας παρουσιάστηκε σε συγκέντρωση της πρώτης στην Αθήνα.

Το ενδιαφέρον όμως στοιχείο είναι ότι και πρώην υπουργοί της ΝΔ, που είναι στην παρούσα Βουλή, στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, λένε ότι στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων χωρίς τελεσίδικη δικαστική απόφαση δεν μπορεί να επιβληθεί και υποστηρίζουν πως ακόμη και σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής να αποτελεί εγκληματική συμμορία, η εκπροσώπησή της στις ερχόμενες εκλογές δεν μπορεί να αποτραπεί βάσει του υφιστάμενου σημερινού νομικού πλαισίου.

Και αυτό που φοβούνται πολλοί στην Κ.Ο., κάτι που δεν κατανοούν στο στενό πρωθυπουργικό επιτελείο, είναι όπως λένε, ότι εάν απαγορευτεί η κάθοδος της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, η μάζα των εξοργισμένων οπαδών της θα κατευθυνθεί στις κάλπες με αυτούσια τιμωρητική διάθεση, υπεράνω μάλιστα ιδεολογικών φραγμών και αγκυλώσεων και άρα θα πάει προς ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι αυτό σημαίνει!
ΠΗΓΗ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Επιστολή δικαστικού ξεσκεπάζει την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως, στοιχεία που αποδεικνύουν πόσο στημένη και πολιτικά κατευθυνόμενη και παράνομη είναι η δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής.
Μετά την ομολογία Μπαλτάκου και την αποκάλυψη της σκευωρίας από τους επίορκους Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου, σήμερα αποκαλύπτεται ο τρόπος που η χούντα Σαμαρά ελέγχει την διαδικασία της ανάκρισης.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλε δικαστικός (ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ), με το αίτημα να λάβει γνώση η Ολομέλεια της Βουλής για τα γεγονότα που καταγγέλλει:



(το τμήμα της επιστολής που έχει καλυφθεί αφορά καταγγελία για στενές και ιδιαίτερες διαπροσωπικές σχέσεις κυβερνητικού παράγοντα με δικαστίνες, σχέσεις που αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και επιλέξαμε να μην δημοσιοποιήσουμε, παρ’ ότι επηρεάζουν άμεσα την εξέλιξη της υπόθεσης).
Παραθέτουμε επίσης αποσπάσματα από τα πρακτικά του Συμβουλίου Εφετών, που επιβεβαιώνουν απόλυτα την καταγγελία του δικαστικού.


Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, τ. Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή

Ο Αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, τ. Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή
Μία ακόμη εξέχουσα προσωπικότητα του δημοσίου βίου της Πατρίδας μας στελεχώνει το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος για τον Αντιστράτηγο ε.α. Συναδινό Ελευθέριο, τ. Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.
Σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες και τα νούμερα της τηλεόρασης και του ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, στον εθνικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου δίνουν το παρόν οι εκλεκτότεροι Έλληνες των ημερών μας.
Παραθέτουμε το πλούσιο βιογραφικό του Αντιστρατήγου Συναδινού που υπηρέτησε ευδοκίμως επί 4 σχεδόν δεκαετίες τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού.
Ο Ελευθέριος Συναδινός γεννήθηκε το 1955 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε το 1979, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Είναι απόφοιτος όλων των σχολείων του Όπλου του, όλων των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ, και της ΣΕΘΑ. Έχει υπηρετήσει σε όλους τους τύπους Μονάδων και έχει διοικήσει όλα τα κλιμάκια Διοικήσεων Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και το Επίπεδο Ταξιαρχίας.
Συγκεκριμένα, έχει διοικήσει το ΛΣ/32 ΤΑΞΠΝ, την Ε΄ΜΚ, την Λ΄ΜΚ στην Κύπρο, την Ελληνική Δύναμη Κοσσόβου (ΕΛΔΥΚΟ) και από το Μάιο του 2007 και για 2 έτη, την 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ. Έχει υπηρετήσει επίσης ως Επιτελής στην 32 ΤΑΞΠΝ στο Β΄ΣΣ και Τμηματάρχης Σχεδίων στον Κλάδο Ολυμπιακών Αγώνων. Από το Μάρτιο του 2009 ως το Μάρτιο του 2010 στο βαθμό του Ταξιάρχου διετέλεσε Υποδιευθυντής του ΓΕΣ/ΔΕΔ όπου και προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου.
Είναι πτυχιούχος Αλεξιπτωτιστής από το 1980. Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα, για το βαθμό του, παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

ΠΗΓΗ

Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Επιτήδειος, τ. Διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού, στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής

Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Επιτήδειος, τ. Διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού, στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής
Ο Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Επιτήδειος κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας και γεννήθηκε το 1953. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολή Εθνικής Αμύνης. Επί πλέον έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Βασικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Κατευθυνομένων Βλημάτων ΧΩΚ της Ελλάδος και των ΗΠΑ και το Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Πυροβολικού της Σχολής Πυροβολικού της Ελλάδος καί των ΗΠΑ.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.
Έχει υπηρετήσει σε Μονάδες του Όπλου του, και ως Επιτελής στο ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ. Επίσης διετέλεσε Υποδιοικητής Mεραρχίας, Διοικητής της Σχολής Πυροβολικού, Διευθυντής Διευθύνσεως και Διευθυντής Κλάδου στο ΓΕΕΘΑ. Επίσης υπηρέτησε ως Επιτελής στο Στρατηγείο των Συμμαχικών Δυνάμεων της Ευρώπης (SHAPE), το Διεθνές Στρατιωτικό Επιτελείο του ΝΑΤΟ (IMS)  και ως Διευθυντής του Τμήματος Τρεχουσών Επιχειρήσεων και Χειρισμού Κρίσεων του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (EUMS). Χειρίσθηκε επί πολλά έτη θέματα ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Σχέδια Επιχειρήσεων, Χειρισμό Κρίσεων, Δόγματα, Πολιτική, Ασκήσεις καί Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα). Εκπροσώπησε την χώρα μας ως ανώτερος Εθνικός Αντιπρόσωπος στις συσκέψεις γιά τη σχεδίαση των Ασκήσεων, του Δόγματος καί την Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
Του έχουν απονεμηθεί όλα τα παράσημα και οι διαμνημονεύσεις που προβλέπονται για τον βαθμό του. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
Το μήνυμα του Αντιστράτηγου κ. Γεώργιου Επιτήδειου για την συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής:
Οι επικείμενες εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ιδιαίτερα σημαντικές διότι, το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το εάν και κατά πόσον η πατρίδα μας θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον ως ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος, καθώς επίσης και εάν η Ευρώπη θα εξακολουθήσει να διατηρεί την ιστορική και πολιτισμική της ταυτότητα ή θα μετεξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι σήμερα.
Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο Ευρωκοινοβούλιο καθορίζουν την τύχη των κρατών της Ευρώπης και έχουν άμεση επίπτωση στην καθημερινότητά μας. Είναι συνεπώς αναγκαίο να εκπροσωπηθεί σ’ αυτό η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών προκειμένου να υποστηριχθούν δυναμικά και αποφασιστικά τα εθνικά μας συμφέροντα.
Κατά την παρούσα χρονική περίοδο, η χώρα μας αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τη ύπαρξή της από την εποχή κατά την οποία έγινε ανεξάρτητο κράτος. Προσβάλλονται από τους εχθρούς της, με κάθε διαθέσιμο μέσον, τα στοιχεία εκείνα τα οποία συνθέτουν την έννοια του έθνους και του κράτους.
Συγκεκριμένα εκχωρείται η εθνική κυριαρχία, επιδιώκεται να καταστραφούν η θρησκεία, η ιστορία, η παιδεία, η υγεία, η οικονομία, η δικαιοσύνη, η εθνική άμυνα και ασφάλεια, η πολιτισμική μας κληρονομιά, παραβιάζονται κατάφορα το Σύνταγμα και οι ατομικές ελευθερίες, συλλαμβάνονται και κρατούνται παράνομα ο Αρχηγός, βουλευτές και στελέχη νομίμως εκλεγμένου πολιτικού κόμματος, εξαθλιώνεται οικονομικά ο λαός, μεταναστεύει μεγάλο τμήμα της νεολαίας μας και χιλιάδες απελπισμένοι συμπατριώτες μας οδηγούνται καθημερινά στην αυτοχειρία.
Σε όλα αυτά τα φαινόμενα θεώρησα ότι δεν έπρεπε να παραμείνω απαθής αλλά, να αγωνισθώ, στον βαθμό που μπορώ ώστε να συνεχίσει να υπάρχει η χώρα μας. Σε όσους έχουν θέσει ως στόχο να την εξαφανίσουν, απαντώ με τα λόγια του ήρωα της Επαναστάσεως Στρατηγού Μακρυγιάννη.  «Όταν πειράζουν την Πατρίδα μου και την θρησκεία μου θα μιλήσω, θα ενεργήσω και ότι θέλουν ας μου κάνουν».
Γεώργιος Επιτήδειος
Αντιστράτηγος ε.α

ΠΗΓΗ

Ιδού τι απέκρυψαν τα μεγάλα κανάλια για τον ρατσιστή ιδιοκτήτη των LA Clippers του NBA


Όλα τα κανάλια απέκρυψαν ότι ο Sterling είναι Εβραίος και το πραγματικό του όνομα είναι Tokowitz! Για αυτό και ο Ομπάμα είπε ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τέτοιες περιπτώσεις ρατσισμού. Γιατί οι Εβραίοι επιτρέπεται να είναι ρατσιστές. Για αυτό και δεν θα ακούσετε κουβέντα από καμία αντιρατσιστική οργάνωση στις ΗΠΑ, ούτε φυσικά απ' τις εβραϊκές που ζητάνε την φυλάκιση όποιου κάνει ρατσιστικές δηλώσεις εκτός αν είναι Εβραίος βέβαια...




ΠΗΓΗ

ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ.ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ...ΣΥΡΙΖΑ...


1.Η πλάκα του αιώνα

Λοιπόν...
Έτσι και κάμουν τη μ@λ@κί@ να βγάνουνε εκτός ευρωεκλογών τη Χρυσή Αυγή, θα γελάσουνε μέχρι και οι μουφτήδες της Κομοτηνής..
Ναι... Ναι...
Εδώ είσαστε κι εδώ είμαι...

Διότι, σας το λέγω από προσωπική πείρα.
Οι χρυσαυγίτες είναι άνθρωποι με χιουμορ και με πολιτικό αισθητήριο.
Κι έτσι και τους αποκλείσουν απ' τις εκλογές, θα πάνε όλοι κι όλες μαζικά, να ψηφίσουνε Συριζα.
Και δαγκωτό, μάλιστα!

Και μη μου πείτε τώρα: "θες να μας τρελανεις ρε δικέ μου?"
Θα πάει ο Έλληνας, ο πατριώτης, να δώκει ψήφο στους χριστοπουλοτσιπραίους?
Γιατί?
Για να δώκουνε και την άλλη μισή Θράκη στους Τούρκους, με δώρο το Καστελόριζο?
Κι όμως... Κι όμως...

Μία σειρά από πολύ ψαγμένους συνειρμούς, δείχνει πως θα μπορούσε να δρομολογηθεί η μεγαλύτερη πολιτική πλάκα του αιώνα!
Διότι, αδέρφια μου, οι χρυσαυγίτες δεν βοσκάνε παπαρούνες στο λιβάδι με τις μπούρκες.
Και θα κάμουν τους πάσης φύσεως εξουσιαστές να καταπιούνε αμάσητες τις δημοσκοπήσεις τους.
Θυμηθείτε με τι σας λέω...

Αρκεί μονάχα να το διαπράξουν.
Και μετά θα βλέπεις κι αυτούς και τις κλάπες τους, να χορεύουνε ξεβράκωτοι στην πίστα με τ' αγγούρια...

2.Είμαι χρυσαυγίτης. Σας ψηφίζω Σύριζα!

Και βάλτε τα τώρα κάτου και βγάλτε λογαριασμό.
Τι θα συμβεί, αν ο Σύριζα λάβει πακέτο τους ψήφους της Χρυσής Αυγής?
Σαράντα στα εκατό?
Σαράντα πέντε στα εκατό?
Μπορεί και παραπάνω!

Την ίδια ώρα που οι σαμαροβενιζελοκουβεληδες, θα προσθέτουν όλα μαζί τα ποσοστά τους;, για να φτιάξουνε διψήφιο νούμερο.
Κι άντε μετά να σταθούνε στη εξουσία, με τον Αλέξη να ωρύεται ότι αποτελούν το απολειφάδι της μειοψηφίας.
Ούτε ο Μεϊμαράκης δεν θα μπορεί να σώσει την κατάσταση.

Άσε που πρώτα απ΄όλα, θα πιάσουνε να ροκανίζουν το μισοβυθισμένο σκάφος, τα ποντίκια τα δικά τους.
Κάτι βρυκολοΓΑΠηδες, κάτι ΖομποΚαραμανλήδες, κάτι εθνοτσουτσέκια, κάτι λεκανοπλύστρες του μπαρμπα Σαμ, θα πλακώσουεν τα πατριωτικά και τα δακρύβρεχτα.
Και να, που εμείς σας τα λέγαμε. Κι ορίστε που ο Σαμαράς μας διέλυσε... και να που θα μας καταντήσει σαν το πασοκ... και άλλα τέτοια ανατριχιαστικά...
Μέχρι κι ο Μπαλτάκος θα βγει και θα χει να λέει ότι εγώ τους τά' λεγα κι αυτοί με γράφανε [σε βίντεο μάλιστα]
Κι απο πάνου θα κυκλοφορούνε κάτι βιντεοταινίες στα ρώσικα κανάλια, που θα γελάει μαζί μας, μέχρι και το φάντασμα του Αμίν Νταντά.
 
Τι κλάπες μετά και τι κάλπες.
Μέχρι και ο Ποταμίσιος θα έχει άποψη.
Με τους συριζαίους να έχουνε λάβει τα ποσοστά της αρκούδας και το σοσιαλιστικό πόπολο από κάτου, να έχει μυριστεί διορισμούς, άντε να τα συμμαζέψεις.
Κι εξόν ότι θα πρέπει να περάσουνε το νέο μνημόνιο.
Κι εξόν από το ότι θα έχουν αναλαβει εργολαβικά να διαμελίσουνε την Ελλάδα.
Κι εξον από τους Τούρκους που θα ζητάνε και τον μισό παρθενώνα.
Κι εξόν από τις συντάξεις που θα τις κατεβάσουν στα 360 ευρόπουλα.
Κι εξόν από τα 7,7 δις νέα μέτρα που έρχονται.
Και προπαντός εξόν, από το ότι σ' ολόκληρη την Ευρώπη θα πλανιέται το φάντασμα του ευρωσκεπτικιστικού εθνικισμού κι η Μαρίν Λεπέν θα κραυγάζει, έξω οι μιναρέδες από τις πόλεις μας...
Καλά και σε χαιρετάω!

Κι ύστερα, θα σου πει ο ψαγμένος ο χρυσαυγίτης...
Γιατί να μη ψηφίσω τους μισέλληνες του Αλέξη, να τα κάμω όλα εδώ μέσα: "σύριζα, πυρί μειχθήτω?'
Σάμπως δηλαδή οι άλλοι είναι λιγότερο μισέλληνες?
Σάμπως, και άμα είναι οι ελιές και οι συκιές στην εξουσία, θα φάω στη μάπα λιγότερα τζαμιά?
Ή μήπως δεν είναι αυτοί που άνοιξαν τα σύνορα για να καταντήσει η Ελλάδα, μπάτε σκύλοι, αλέστε?
Ή μήπως πρόκειται να δώσουν δουλειά στα Ελληνάκια, οι εργατοπατέρες των πακιστανών?
Ποιοι?
Αυτοί δεν είναι που έκαμαν μάγκες τους Τούρκους στη Θράκη?
Αυτοί δεν είναι που αποκαλούν Γκιουμουλτζίνα την Κομοτηνή?
Αυτοί δεν είναι που μας καθίσανε στο σβέρκο τους Φούχτελ και τους Ράϊχεμπαχ?
Σώπα, ρε που θα τους λογαριάσουμε και για Έλληνες.
Ίδιοι προδότες είναι με τους χριστοπουλορεπουσαίους.

Με μόνη διαφορά ότι οι σαμαροβενιζελοκουβέληδες έχουνε πέσει στα δημόσια ταμεία με τις μούρες, και τρώνε με τις εφτά μασέλες.
Ε, λοιπόν καιρός να φάει και κανας άλλος.
Σύριζα λοιπόν και ξερό τζαμί!
Γιατί αυτό τους πονάει, αυτό θα τους δώσουμε!

Και να σας πω και κάτι, πιο ψαγμένο ακόμα?
Μερικά, από τα πιο ξύπνια σκουλήκια εκεί στην εξουσία, το ξέρουνε.
Και του το χουνε πει του κάπο ντι τούτι κάπι.
Μην κάμεις τη μ@λ@κί@ και κόψεις τους χρυσαυγίτες από τις ευρωκάλπες, γιατί θα ψηφίσουνε ότι μας "πονάει περισότερο!"
Ναι-ναι!
Έτσι το το χουνε πει, επί λέξει...

Αλλά αυτός είναι ένας μεγαλοαστός, που έχει δει τη λέξη μεροκάματο, μοναχά στου Μπαμπινιώτη.
Δεν καταλαβαίνει τι παναπεί λαουτζίκος.
Δεν του φτάνει το μυαλό να αντιληφθεί τι σημαίνει απελπισία!
Και πάει να εφαρμόσει ότι τον δασκαλεύουνε οι αμερικανοσιωνιστές της κλίκας του.
Άειντε λοιπον, να ιδούμε τι θα γίνει...
Θα μπει μπροστά η μεγαλύτερη φάρσα του αιώνα?

Γιατί, να το ξέρετε [και έχει συμβεί πολλές φορές στην ιστορία...]
Τα καθεστώτα δεν πέφτουνε μοναχά από τον θρήνο και από την απόγνωση του κοσμάκη.
Πέφτουνε κι από το γέλιο του!


Υ.Γ.
Το παρόν κείμενο απευθύνεται σε πολύ ψαγμένους πατριώτες.
Και, προς το παρόν, κινείται στα όρια της πολιτικής ειρωνείας. Ελπίζω να μη χρειαστεί όμως να το σοβαρέψουμε...
Κι ο νοών, νοείτω...
ΠΗΓΗ

ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Σύμφωνα με τις νέες δημοσκοπήσεις, οι γηγενείς Ευρωπαίοι δίνουν διαρκώς ψήφο εμπιστοσύνης σε εθνικιστικά και πατριωτικά κόμματα, σε πολλές Ευρωπαικές χώρες.

Σύμφωνα με την δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση της χρονιάς που έγινε και αφορά τις εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο, το UKIP είναι πρώτο με ποσοστό 31%, δεύτερο το Εργατικό Κόμμα με 28% και κόμμα τους Συντηρητικούς του  Ντέιβιντ Κάμερον με 19%.  Αν και δείχνει πτώση το επίσης εθνικιστικό BMP, παραμένει διαχειριστής μια μάζας ψήφων άνω των 100.000. Να σημειωθεί πως η άνοδος του UKIP και η άνοδος του εθνικισμού στην Σκωτία, σημαίνουν τεράστιους μπελάδες για την Ε.Ε.

Στην Γαλλία το Εθνικό Μέτωπο πλέον έρχεται πρώτο κόμμα στις εκλογές με τις δημοσκοπήσεις να του δίνουν 24% φέρνοντας το 2 μονάδες μπροστά από το Δεξιό UMP, ενώ το σοσιαλιστικό κόμμα είναι τρίτο με 20%.

Στην Ουγγαρία το Jobbik ξεπερνάει το 20%, με αποτέλεσμα ακόμα και σκληρές (για την πολιτική ορθότητα ) θέσεις του να τις υιοθετεί ακόμα και η κυβέρνηση.


Στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή παρά τις διώξεις , παραμένει πρωταγωνιστής του πολιτικού σκηνικού και αναμένεται να επιτύχει δυνατά αποτελέσματα στις προσεχής εκλογικές διαδικασίες, τέλος το Εθνικό Μέτωπο αποκτά ποσοστό άνω του 1% στις δημοσκοπήσεις.
Στην Αυστρία το FPO φιλοδοξεί να αποφέρει πολύ καλά αποτελέσματα.
ΠΗΓΗ

Τα σενάρια της απαγόρευσης της ΧΑ, οι "δικαστικοί κύκλοι" και τι πρέπει να φοβάται η ΝΔ

Areios-Pagos-570
του Δ. Παπαγεωργίου
Τις ημέρες που πέρασαν και συγκεκριμένα την Κυριακή, διακινήθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ ένα πολύ συγκεκριμένο σενάριο, σχετικά με την απαγόρευση ή όχι της καθόδου της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εκλογές. Ένα σενάριο το οποίο ήλθε στην επικαιρότητα μέσω των "διαδρόμων" μεταξύ δημοσιογράφων και δικαιοσύνης, τους οποίους θα πρέπει κάποια στιγμή να εξετάσουμε τόσο εμείς, όσο και η ίδια η δικαιοσύνη. Πριν αναφερθούμε όμως σε αυτό, ας δούμε ποιό είναι αυτό το σενάριο, το οποίο πάει κάπως έτσι: "Δύο κρίσιμες ημερομηνίες θα καθορίσουν το τι μέλλει γενέσθαι με την κάθοδο της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές, αλλά και των υποψηφίων με την «Εθνική Αυγή» στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η πρώτη ημερομηνία είναι η 3η Μαΐου, καθώς μέχρι τότε το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να έχει αποφανθεί για την εγκυρότητα όλων των συνδυασμών των υποψηφίων για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Μία εβδομάδα μετά, στις 11 Μαΐου, ο Άρειος Πάγος θα πρέπει να αποφασίσει αν η Χρυσή Αυγή μπορεί να λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία, αλλά και εάν το παρακλάδι της η «Εθνική Αυγή», μπορεί να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές.

Πολιτικοί παράγοντες αλλά και ανώτατοι δικαστικοί εκτιμούν ότι τουλάχιστον μία από τις δύο δικαστικές αποφάσεις θα είναι θετική. Αν και ο έλεγχος των καταστατικών που υποβάλλουν τα κόμματα είναι τυπικός, έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να απαγορευθεί σε κόμματα η συμμετοχή σε εκλογές αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ως τις 3 Μαΐου, το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου θα πρέπει να έχει αποφασίσει αν οι συνδυασμοί είναι έγκυροι."

Ας αρχίσουμε από το θέμα στο οποίο αναφερθήκαμε κατ' αρχήν όμως. Τον τρόπο "διακίνησης" αυτών των σεναρίων. Μέσω της "διοχέτευσης" πληροφοριών σε δημοσιογράφους από "δικαστικούς κύκλους". Πρώτοι ήταν "τηλεοπτικοί" δημοσιογράφοι που έβγαλαν το θέμα, επικαλούμενοι πηγές από το σύστημα της "Δικαιοσύνης" και μετά ακολούθησαν οι αναλυτές σε εφημερίδες αλλά και στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν δύο και μόνον δύο περιπτώσεις. Είτε όντως το ρεπορτάζ διοχετεύτηκε από δικαστικούς κύκλους, είτε οι δικαστικοί κύκλοι ήταν εφεύρημα των δημοσιογράφων για να "ξεπλύνουν" πληροφορίες που τους δόθηκαν από πολιτικούς πληροφοριοδότες, προστάτες ή φίλους (ο καθένας το λέει όπως θέλει). Στην πρώτη περίπτωση, όπου όντως υπάρχει διαρροή από την Δικαιοσύνη, υπάρχει μείζον θέμα. Φυσικά η δικαιοσύνη απέχει πολύ από το να είναι άμπεμπτη τέτοιων διαπλοκών, καθώς έχουμε επανειλημμένα δει δικογραφίες, αποδεικτικό υλικό και πολλά άλλα να διαρρέουν σε μέσα, πολύ πριν την έναρξη μίας δίκης και να χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν από τα Μέσα. Οι δε "κύκλοι" έχουν πάρα πολλά να απαντήσουν σχετικά με τα κριτήρια τα οποία χρησιμοποιούν για να διοχετεύσουν αυτές τις πληροφορίες και το τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν, εκμεταλλευόμενοι την θέση τους. Και εδώ δεν μπορεί κανείς να ισχυρισθεί ότι οι δικηγόροι – υπερασπιστές έκαναν τις διαρροές, για να βοηθήσουν την θέση των κατηγορουμένων, εφόσον πρόκειται για αυταπάγγελτες διώξεις, μετά από επιστολή υπουργού Δικαιοσύνης στον Άρειο Πάγο.

Στην δεύτερη περίπτωση, αυτή δηλαδή που οι δικαστικοί κύκλοι δεν υφίστανται αλλά χρησιμοποιούνται για "ξέπλυμα" πληροφοριών που έρχονται από άλλα κέντρα εξουσίας, η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη. Γιατί δεν έχουμε απλά και μόνον ένα σενάριο που διακινείται για εντυπωσιασμό, αλλά κάτι πολύ χειρότερο. Κατ' αρχάς μια απευθείας προσπάθεια άσκησης επιρροής στον τρόπο που θα κάνουν την δουλειά τους οι δικαστές και μια προσπάθεια ποδηγέτησης με βάση πολιτικούς στόχους. Γίνεται τόσο μία "σφυγμομέτρηση" των αντιδράσεων σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όσο και μία "πρόταση" προς τα πού θα πρέπει να στραφούν οι δικαστικές αρχές. Η απλή αλήθεια αυτού του ενδεχομένου, ξεπερνά ακόμη και την ίδια την ομολογία Μπαλτάκου και τα όσα είπε αυτός. Γιατί επειδή ακριβώς δεν γίνεται ιδιωτικά και επί προσωπικού, αλλά σε κοινή θέα και με την μορφή προτροπής, έχει πολύ ισχυρότερη δυναμική.

Σε κάποια σοβαρή χώρα, ήδη θα υπήρχαν έρευνες από την ίδια την δικαιοσύνη σχετικά με την ύπαρξη ή μή τέτοιων κύκλων. Στην χώρα όμως όπου οι καναλάρχες χρωστούν τα μαλλιοκεφαλά τους αλλά κρατάνε τις ζημιογόνες επιχειρήσεις τους για να μπορούν να βάζουν τα λεφτά από άλλες "πόρτες" κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει.

Ας πάμε όμως τώρα και στο ίδιο το σενάριο αυτό καθ' εαυτό. Παρόλο που μία απαγόρευση της Χρυσής Αυγής είναι σχεδόν απίθανο να γίνει στις δημοτικές εκλογές, καθώς η πιθανότητα να κατηγορηθούν ως μέλη εγκληματικής συμμορίας όλοι όσοι συμμετέχουν σε όλους τους συνδυασμούς της Χ.Α. σε όλη την Ελλάδα είναι μηδενική, θα μπορούσε κανείς να σκεφθεί ότι το καθεστώς θα προσπαθούσε να απαγορεύσει την κάθοδο στις ευρωεκλογές για το ψηφοδέλτιο της ΧΑ. Γι' αυτό και τα "σενάρια" που διακινούνταν μιλούσαν για μία θετική απάντηση και μία πιθανώς αρνητική.

Άρα επί της ουσίας μιλάμε για τις ευρωεκλογές. Η αλήθεια είναι ότι εδώ θα περίμενε κανείς αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε μία τέτοια μεθόδευση. Μέχρις στιγμής όμως δεν υπήρξε ουδεμία ουσιαστική αντίδραση αναδεικνύοντας τον ανεύθυνο τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν την πολιτική τα ελληνικά κόμματα. Αυτό όμως το οποίο είναι το πλέον τραγικό είναι η βλακεία της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας. Η οποία φαίνεται να μην μπορεί να καταλάβει ότι μία τέτοια απαγόρευση θα ισοδυναμούσε με αυτοκτονία της. Και θα σας εξηγήσουμε το γιατί με πολύ απλά λόγια. Με δεδομένη την παρουσία της ΧΑ στα δημοτικά και δίχως την δυνατότητα να ψηφίσουν τον φυσικό τους χώρο την ίδια ημέρα, στις ίδιες κάλπες οι ψηφοφόροι της ΧΑ θα ήταν σχεδόν αδύνατον να επιστρέψουν στην ΝΔ. Ας μην ξεχνάμε εδώ δύο βασικούς παράγοντες. Κατ' αρχήν το προφίλ του ψηφοφόρου της ΧΑ, που δεν είναι μόνον αυτό του απογοητευμένου δεξιού (γιατί τότε η ΝΔ δεν θα κονταροχτυπιόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα ήταν πολύ πιο πίσω) αλλά μάλλον του απογοητευμένου από όλους εξίσου. Και κατά δεύτερον το γεγονός ότι η ΧΑ έχει την υψηλότερη συσπείρωση οπαδών σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αφήνοντας πίσω ακόμη και το ΚΚΕ που θεωρείται βράχος και ότι χάνει ψηφοφόρους μόνον όταν πεθαίνουν. Όλοι αυτοί θα ήταν πολύ πιο πιθανό να ψηφίσουν ένα άλλο αντιμνημονιακό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές παρά να γυρίσουν στους κόλπους της ΝΔ που ήδη πυροβόλησε τα πόδια της, μέσω της διαγραφής Κρανιδιώτη προκειμένου να εξευμενίσει το ΠΑΣΟΚ.

Το ιστορικό προηγούμενο υπάρχει. Κατά την περίοδο της σκληρής αποχουντοποίησης από τον Καραμανλή, όταν η αστυνομία έμπαινε στα σπίτια εθνικιστών, χουντικών, ακροδεξιών και λοιπών και τους έδερνε, όταν συλλαμβάνονταν και κρατούνταν χωρίς κατηγορίες, όταν διώχνονταν από τις δουλειές τους όσοι δεν ήταν αρεστοί στους "δημοκράτες", πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να βρουν καταφύγιο στο ΠΑΣΟΚ, αντί της Νέας Δημοκρατίας. Κάποιοι από αυτούς εξελίχθηκαν και σε στελέχη του. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
ΠΗΓΗ

Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


1.Το σύνδρομο του μπαμπούλα

Οι ανθρώπινες μάζες είναι σαν τα μικρά παιδιά.
Για να καταπιούν αμάσητα ότι τους σερβίρουν, χρειάζονται τον μπαμπούλα τους.
Στη δεκαετία του '50 μπαμπούλες ήσαν οι κουκουέδες.
Σήμερα, είναι οι χρυσαυγίτες.

Και στο μεταξύ, το καθεστώς [όλο το καθεστώς, από Ανταρσυα, ίσαμε Τζήμερον] έχει πέσει με τις κουτάλες, να διαμοιράζει τις μίζες και τα οφίτσια, ενώ το τηλεχαυνωμένο πόπολο καθοδηγείται να ξορκίζει τον «φασισμό!»
Καθότι, ο καλύτερος τρόπος για να μην αγγίξει η οργή του πλήθους την πάσαν εξουσία, είναι να κατευθυνθεί προς έναν κατασκευασμένο στόχο, ο οποίος θα τραβάει απάνω του το ανάθεμα, όπως κάποτε φορτώνονταν τα κρίματα της κοινότητας, οι αρχαίοι φαρμακοί και οι μεσσαιωνικές μάγισσες.

Ωστόσο, καμιά προπαγανδιστική κατασκευή δεν μπόρεσε ποτέ να πιάσει γερά στο θυμικό των μαζών , αν δεν στηρίζονταν στους πιο αρχέγονους, συλλογικούς τρόμους μιας κοινωνίας.

Η δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής, που φτάνει ίσαμε τα πρόθυρα μαζικής υστερίας,  δεν μπορεί να ερμηνευθεί αποκλειστικά με πολιτικά ή με κοινωνικά κριτήρια.
Εδώ μιλάμε για βαθιά ριζωμένες ψυχωτικές παθογένειες, που ανάγονται στον ίδιο τον πυρήνα της νεοελληνικής κοινωνίας, από τον καιρό της συστάσεως της.
Ο νέος μπαμπούλας, που λανσάρει το καθεστώς, είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα μιας σχεδόν ψυχωσικής μετανεωτερικής κοινωνίας, που διαμορφώθηκε ουσιαστικά στο περιθώριο του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι και συνεχίζει να υφίσταται παρασιτικά, κάτω από τη μύτη της ιστορίας.
Τα παπαγαλάκια του καθεστώτος πατάνε απάνω σε συγκεκριμένα φοβικά σύνδρομα του νεοέλληνα, ώστε να φορτώνει στους χρυσαυγίτες όλα τα προσωπικά του αδιέξοδα, ενώ την ίδια ώρα λαμόγια και δοσίλογοι, τρωγοπίνουν ανενόχλητοι, εις βάρος των κορόιδων.
Στην ουσία, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, το καθεστώς θα έπρεπε να την εφεύρει…


2.Το φοβικό σύνδρομο του ναζισμού

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η ναζιστική κατοχή άφησε πίσω της βαθιές τραυματικές εμπειρίες, που καταγράφηκαν στο συλλογικό ασύνειδο του νεοέλληνα.
Η παιδική παχυσαρκία ας πούμε στην Ελλάδα, άρχεται από τις τραυματικές μνήμες της μεγάλης πείνας, όπου ο καλοζωισμένος άνθρωπος, ταυτίζονταν με τον παχιό άνθρωπο, εφόσον ο λαουτζίκος λιμοκτονούσαν.
Όλες εκείνες οι φρικαλέες μνήμες, των βασανιστηρίων της γκεστάπο, των ομαδικών εκτελέσεων, των Καλαβρύτων και των Διστόμων, εγγράφηκαν στα κύτταρα του νεοέλληνα και πέρασαν από μαμά σε κόρη κι από πατέρα σε γιο.
Έτσι ο νεοέλληνας διακατέχεται από φοβικά σύνδρομα απέναντι στον ναζισμό, όπως αντίστοιχα ο Ουκρανός, ο Πολωνός, ο Λευκορώσος ή ο Φινλανδός, διακατέχονται από φοβικά σύνδρομα απέναντι στον κομμουνισμό [αυτό άλλωστε εξηγεί εν μέρει και το γιατί είναι τόσο διαδεδομένος ο νεοναζισμός σ’ αυτές τις χώρες…]  

Αλλά για ποιους νεοναζί μιλάμε εδώ στην Ελλάδα και που τους βρήκαμε?
Εξόν και αν φορτώνουμε τον Χίτλερ στους χρυσαυγίτες, επειδή έχουνε αντιγράψει το «Ζιγκ Χαϊλ» και τον χαιρετισμό της προτεταμένης δεξιάς.
Αλλά αν το πρόβλημα ήταν το «Ζήτω η Νίκη» και η ναζιστική χαιρετούρα, τότε πως συμβαίνει και οι αφιονισμένες ορδές των «αντίφα» αφήνουν στο απυρόβλητο, κάτι άλλα σκατόπαιδα της εξουσιαστικής ελίτ, που στα νιάτα τους κυκλοφορούσανε με τσεκούρια και σβάστικες?
Δηλαδή, είναι ναζί ο Παναγιώταρος και δεν είναι ο Βορίδης?

Άσε που το να ονοματίσεις ναζήδες, ανθρώπους που πιστεύουν ότι το πρώτο χνάρι του παγκόσμιου πολιτισμού, αποτυπώθηκε εδώ, στην Ελλάδα, δείχνει πλήρη άγνοια του τι εστί ναζισμός και ποιοι ήσαν οι κύριοι άξονες της ιδεολογίας του.

Διότι, ναζισμός χωρίς την πίστη στα οράματα του Γκίντο φον Λιστ ή στη μεσσιανική εταιρεία της Θούλης ή στην αρχέγονη μυθολογία των βορείων λαών  και προπαντός χωρίς την Βαγκνερική  τελεολογία της καταγωγής και του προορισμού του Αρείου υπεράνθρωπου, απλώς δεν νοείται.
Κι ούτε φυσικά μπορεί να γίνει λόγος για ναζιστική ιδεολογία, όταν πρώτη-πρώτη διακηρύσσεται στα μανιφέστα της Χρυσής Αυγής, η πίστη στον αυτόχθονα και ανάδελφο πολιτισμό των Ελλήνων, που απέχει από τον άρειο μυστικισμό του Βάγκνερ και του Χίτλερ, όσο απέχει και ο καφές από το ρεβυθόζουμο…

Θα μου πεις και καλά, εσύ πιστεύεις τώρα πως ο κάθε λογής αντίφα, διαθέτει το νιονιό να εννοήσει τι παναπεί ναζισμός και τι ήταν η εταιρεία  της Θούλης?
Προφανώς, όχι.
Τα κρατικοδίαιτα ρουφιανόπουλα των συριζαϊκών συνιστωσών, που αλυχτάνε στις αντιφασιστικές πορείες ότι «θα σπάσουνε χέρια και πόδια των φασιστών», απλώς δεν έχουν ιδέα ούτε τι ήταν ο φασισμός, ούτε τι ήταν ο ναζισμός, ούτε τι είναι η Χρυσή Αυγή.
Έτσι τους κουρδίσανε, αυτά κραυγάζουν.

Άλλοι είναι αυτοί που καθορίζουν την ατζέντα του τρόμου και την πασάρουν στις μάζες, προκειμένου να τις κρατάνε αιχμάλωτες, στις οθόνες τους και στα εργοστάσια τους.
Είναι όλα αυτά τα αετόπουλα της κοινωνικοοικονομικής ελίτ, που εδώ και κάτι χρόνια θησαυρίζουν εις βάρος του ανθρώπινου μόχθου, πετώντας ένα ξεροκόμματο σε μισθωτούς σκλάβους κι από την άλλη έχουν το θράσος να το παίζουνε παιδιά του λαού και κεχαγιάδες των προλετάριων.
Είναι οι παρέες και οι συμμορίες της παγκοσμιοποίησης, που η αναδυόμενη ιδεολογία του νεοεθνικισμού, τους χαλάει τη σούπα, επειδή δεν τους επιτρέπει να εγκαθιδρύσουν απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη μια παγκόσμια αυτοκρατορία, που θα αποτελείται από μισθωτούς σκλάβους, χωρίς ταυτότητα, χωρίς εθνότητα, χωρίς συλλογική συνείδηση, χωρίς παρόν και χωρίς μέλλον.

Η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό μόρφωμα μοναχά γι αυτούς που εκμεταλλεύονται το πόπολο.
Κι αν την τρέμουνε, είναι επειδή γνωρίζουν καλά, πως αν τυχόν ξεψαρώσει ο λαός και τηνε φέρει στην εξουσία, όλα αυτά τα βρωμόσκυλα θα πρέπει να βρούνε σπηλιές να κρυφτούνε…

3.Το φοβικό σύνδρομο της βίας

Ο τρόπος που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ τις ακτιβιστικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, χειραγωγεί τον νου του τον τηλεθεατή, ώστε να πιστέψει ότι εδώ τάχα μου, μια στυγερή παραστρατιωτική ομάδα μπράβων, γαμάει και δέρνει αθώους μετανάστες!
Χρησιμοποιώντας την πειθώ της στημένης εικόνας, οι μηχανικοί των μυαλών, λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που λειτούργησαν άλλοτε οι προπαγανδιστές του πατρός Μπους, προβάλλοντας έντεχνα τις μεταχρονολογημένες εικόνες των πετρελαιωμένων κορμοράνων.

Στα δελτία των οκτώ, οι προφέσορες της μαζικής χειραγώγησης, δείχνουν τη μισή όψη του κάδρου και αποκλειστικά εκείνη όπου οι χρυσαυγίτες φαίνονται να λειτουργουν σαν οργανωμένο στρατιωτικό σώμα, φορώντας ομοιόμορφες στολές και τραγουδώντας στρατιωτικά εμβατήρια.

Φυσικά δεν δείχνουν το υπόλοιπο της εικόνας, όπου εκατοντάδες χιλιάδων βαριά οπλισμένοι λαθρομετανάστες καραδοκούν στις γωνίες για να εκτελέσουν εν ψυχρώ αθώους μεροκαματιάρηδες, ούτε τις οργανωμένες συμμορίες των Αφγανών, των αλβανών ή των μαροκινών μπράβων, που βαστάνε τσίλιες για να γίνεται απρόσκοπτα η διακίνηση της πρέζας, ούτε τα γιούρια σε διαμερίσματα ανύποπτων πολιτών,  που τους γδύνουν κυριολεκτικά και τους βασανίζουν έως θανάτου, για να τους αποσπάσουν πενήντα ευρόπουλα, ούτε τις απειλές εναντίον μαγαζατόρων που επιμένουν να κρατάνε τα μαγαζιά τους στα γκέτο των λαθροεισβολέων, ούτε τους καθημερινούς βιασμούς και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις εναντίον των θηλυκών πάσης φύσεως και ζωικού είδους, ούτε τις σφαγές των σκύλων και των γάτων, που καταλήγουν κεμπάπια σε πακιστανικά φαστ φουνταδικα, ούτε… ούτε… ούτε…
Κι έτσι το πόπολο, έχοντας τη μισή μόνον εικόνα της αλήθειας, χάσκει μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες, απορώντας πως δεν κάνει κάτι το κράτος για να μαζέψει αυτούς τους «φασίστες»

Λες και θα μπορούσαν ποτέ να πάνε να εφαρμόσουν το δίκαιο  στις λαθρεποικισμένες γειτονιές, άνθρωποι που θα βαστούσαν στο ένα χέρι τον σταυρό και στο άλλο ένα μπουκέτο γαρίφαλα!

Τα Σεπόλια, τα Πατήσια, του Γκύζη, το μεταξουργείο, τα Εξάρχεια, η Νεάπολη [για να μιλήσω γι αυτά που γνωρίζω προσωπικά] είναι πλέον εμπόλεμες ζώνες και για να πεις ότι μπαίνεις εκεί μέσα για να βοηθήσεις τον Έλληνα που κυριολεκτικά κυνηγιέται, ασφαλώς και χρειάζεσαι και στρατιωτική πειθαρχία και σχέδιο δράσης και ψυχή και πίστη και καλή εκπαίδευση.
Αλλιώς θα σου κάνουνε τον κώλο σαν της μαϊμούς…

Το φοβικό σύνδρομο της βίας, δεν θα μπορούσε όμως να προκαλέσει τέτοιου είδους μαζικές υστερικές αντιδράσεις, αν δεν συνδυάζονταν με μια άλλη ψυχογενή παράμετρο, που αναπτύχθηκε εσχάτως σε μια μεγάλη μερίδα της νεοελληνικής κοινωνίας.
Μια σχεδόν φετιχιστικού τύπου μεταναστολαγνεία, που οδηγεί εκατομμύρια νεοέλληνες [και των τριών φύλων] να μισούν την ίδια την ελληνικότητα τους, απέναντι στη φαντασιωτική imago του «φτωχού λαθρομετανάστη»

4.Το σύνδρομο της μεταναστολαγνείας

Το πιο σοβαρό ίσως από τα μαζικά σύνδρομα εξαιτίας των οποίων δαιμονοποιήθηκε η Χρυσή Αυγή, είναι το σύνδρομο της μεταναστολαγνείας – ή, αλλιώς η ακατανίκητη έλξη, που νιώθει ο μέσος νεοέλληνας για το φαντασιακό πρότυπο του αλβανού και του μουσουλμάνου λαθρομετανάστη, που επαναφέρει στο ελληνικό παρόν, την σχεδόν λησμονημένη ηθική/κοινωνική τάξη της αυστηρής πατριαρχικής οικογένειας.

Οι κουρασμένες κυρίες της σημερινής μικροαστικής τάξεως, φαίνεται ότι φορτώθηκαν όλα τα βάρη του φεμινισμού και της ανεξάρτητης, εργαζόμενης γυναίκας, χωρίς ομως να ξεφορτωθούν και τα ήδη υπάρχοντα βάρη της οικογένειας.
Η Ελληνίδα του σήμερα συνήθως αναλαμβάνει εργολαβικά όλες τις υποχρεώσεις του σπιτιού και του μεγαλώματος των παιδιών και ταυτόχρονα μπορεί να εργάζεται πλήρες οκτάωρο!
Κι ενώ για τον άντρα είναι θεμιτό να γυρνάει από τη δουλειά του, να φοράει την παντούφλα και να την αράζει μπροστά στην τηλεόραση [ή να πηγαίνει για τάβλι στον καφενέ] η γυναίκα όσο κουρασμένη και αν επιστρέψει στο σπίτι, έχει την υποχρέωση να βάνει πλυντήριο, να σιδερώσει, να μαγειρέψει, να πλύνει τα πιάτα, να «διαβάσει» τα παιδιά κι από πάνω να ακούσει και τη γκρίνια του συζύγου επειδή τάχα μου τα δικά της γεμιστά δεν είναι τόσο νόστιμα όσο ήταν της μαμάς του!

Απ την άλλη, ο άντρας νιώθει πια ευνουχισμένος μέσα σ αυτόν τον κόσμο των «ανεξάρτητων» γυναικών, όπου ο λόγος του δεν είναι πια προσταγή και οι επιθυμίες του δεν αποτελούν ημερήσια διαταγή.
Για να μην πω ότι δεν του αναγνωρίζεται καν το πατρογονικό δικαίωμα στην πολυγαμικότητα, ώστε αυτός να βγαίνει και να πηδάει όποια ρωσίδα βρει μπροστά του, ενώ η σύζυγος να μένει στο σπίτι και να τον περιμένει σαν πιστή Πηνελόπη.

Σε αντίθεση με όλα αυτά τα ευρωαμερικάνικα πρότυπα, που είχαν αρχίσει να κουράζουν αφόρητα τη μικροαστική τάξη της μεταπολιτευτικής ψωροκώσταινας, ήρθε να προβάλλει ο ξεκάθαρος, πατριαρχικός και αμείλικτος κώδικας αξιών της αλβανομουσουλμανικής οικογένειας, όπου ο άντρας «γαμάει και δέρνει» ενώ η γυναίκα μένει στο σπίτι και άμα λάχει, σκύβει και το κεφάλι για να φάει τις μάπες της.

Ο κόσμος της αυστηρής πατριαρχικής οικογένειας είναι ένας ξεκούραστος κόσμος, όπου τα πάντα και οι πάντες έχουν τη θέση τους.
Οι άντρες είναι άντρες και οι γυναίκες είναι γυναίκες.
Κι αυτή η ανακουφιστική στέρηση της ελευθερίας, που απαλλάσσει τον καθένα, άντρα ή γυναίκα, να αποφασίζει κάθε στιγμή για την πάρτη του, ασκεί υποσυνείδητη έλξη στις κουρασμένες μάζες της δύσεως, που φορτωθήκανε όλα τα στραβά της σεξουαλικής και οικογενειακής απελευθέρωσης, χωρίς να απολαύσουν όμως και τα καλά της!

Έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια, στη γειτονιά μου, πως επέδρασε η αλβανική «αντρίλα» στο «ευνουχισμένο» αρσενικό της δυτικής φεμινιστικής κοινωνίας, που έβλεπε περίλυπο τον αλβανό να πίνει μπύρες στην πλατεία, ενώ η γυναίκα του ξενόπλενε σκάλες, για να φέρει μεροκάματο στο σπίτι.
Και ταυτόχρονα συλλογιζόταν το δικό του χάλι, που έτσι και τόλμαγε να πει μια κουβέντα παραπάνω, οι γκόμενες τον παιρνανε από τα μούτρα, την ίδια ώρα που οι μαντηλοφορεμένες μουσουλμάνες αποκαλούσαν τους άντρες τους «πασά μου κι αφέντη μου!»
Και έτσι έμαθε κι αυτός σιγά-σιγά να υψώνει το χέρι στη γυναίκα, επαναφέροντας το ρητό των προγόνων του ότι δηλαδή, για να «μαλακώσει το θηλυκό χρειάζεται τις σφαλιάρες του…»
 
Η ελληνική κοινωνία είναι μια κουρασμένη κοινωνία, που δεν κατάφερε ποτέ της να ενσωματώσει τα δυτικά πρότυπα κι απλώς τα αντέγραφε, όπως ένας κακός μίμος αντιγράφει ένα ακατανόητο πρότυπο.
Η επαφή των νεοελληνικών μαζών με τα στίφη των λαθρεποίκων, δημιούργησε ένα είδος πολιτισμικού σοκ, που στην εξέλιξη του, οι νεοέλληνες αφομοιώνονται από τους εισβολείς, αντί να τους αφομοιώσουν, όπως έπρατταν σε άλλες περιόδους.

Η έλευση της Χρυσής Αυγής, τους εξαναγκάζει να βγουν από τη νιρβάνα μιας τάχα μου επιστροφής στα γνωστά παραδοσιακά πρότυπα της πατριαρχικής οικογένειας και να αντικρύσουν κατάματα, το πόσο γελοίοι ήσαν ουσιαστικά σε όλο αυτό το «προτσές» που ονομάζανε πρόοδο αλλά που δεν ήταν παρά μια πολύ κακή απομίμηση ξενόφερτων προτύπων.

Αν προσθέσεις σ’ ετούτα εδώ και τα σεξουαλικά αδιέξοδα, τους εγκλωβισμούς και τις συναισθηματικές ελλείψεις των νεοελληνίδων, που ούτε σωστές φεμινίστριες κατάφεραν να γίνουν αλλά ούτε και παρέμειναν υποταχτικές νοικοκυρές, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα του πόσο ελκυστικός είναι στα θολά τους μάτια ο «μελαμψός καβαλάρης» που θα τις ξανακάμει να νιώσουν θηλυκά…

5.Το σύνδρομο του πατερούλη

Αυτό που ονομάζεται κατ ευφημισμόν: «κοινοβουλευτισμός» στην νεοελληνική κοινωνία, έχει τόση σχέση με τη δημοκρατία, όση και η οικογένεια Παπανδρέου με τον σοσιαλισμό.

Από την πρώτη μέρα ίδρυσης του, το νέο Ελληνικό κράτος, ήταν δέσμιο του πελατειακού συστήματος, της ξενοκρατίας και του αρχοντοχωριάτικου πιθηκισμού.

Μέρα δεν πέρναγε, που να μην έχουν μαζευτεί φουστανελοφόροι έξω από την οικία του Κωλέττη ή φραγκολεβαντίνοι έξω από το σεκρέτο του Τρικούπη για να ζητήσουν ότι μπορεί να βάνει ο νους του ανθρώπου.
Απ’ το να τους διορίσουν μιαν ανιψιά, ίσαμε το να συλληφθεί ο κόκορας του γείτονα!

Η εξουσία στο συλλογικό φαντασιακό του νεοέλληνα, ήταν πάντα το υποκατάστατο της αρχέγονης πατριάς.
Η προστατευτική μήτρα, το εικονοείδωλο του Πατερούλη, η τρομερή αλλά και ασφαλής αγιογραφία του Παντοκράτορος, που έβλεπε χαραγμένη στο θόλο των εκκλησιών του και στο πίσω μέρος της συνείδησης του.
Ο πολιτικός, δεν ήταν απλώς ένας διαχειριστής των κοινων. Ήταν ο «δικός μας άνθρωπος», ο νουνός των παιδιών μας, ο κουμπάρος, ο «σύντροφος» που είχε κάτσει να συμφάει μαζί μας και μας είχε τάξει ότι για χάρη μας θα εξέτρεπε ακόμα και τον Αχελώο!
Οι αμέτρητοι μαυρογιαλουροι του συστήματος, είτε εκ δεξιών, είτε εξ αριστερών, δεν έχαναν ευκαιρία να τονίζουν στο πόπολο, ότι τάχα μου: «Εδώ είμαι εγώ…» ώστε να καταπραΰνουν τους αρχέγονους τρόμους ενός δύσμοιρου πληθυσμού, για τον οποίον σε όλη τη νεώτερη ιστορία του, συμμετοχή στα κοινά σήμαινε: «μαζί στον αγώνα και στη μάσα χωριστά!»

Ο νεοέλληνας μεγάλωσε σε ένα προστατευτικό, από πολιτικής πλευράς περιβάλλον, στο οποίο ο πατέρας/αφέντης του κόμματος, τον απάλλασσε τόσο από το βάρος των ενοχών του, όσο και από το άχθος της ελευθερίας του, αποφασίζοντας αυτός για πάρτη του.
Το πολιτικό σύστημα δηλαδή ανέλαβε να παίξει τον ρόλο της διαλυμένης πατριάς, όπου το κάθε μέλος εναπόθετε την ελευθερία της επιλογής στον τρομερό και συνάμα λατρευτό, Πατερούλη.
Οποιοσδήποτε θα έρχονταν να κλονίσει ουσιαστικά αυτό το αρχέγονο πρότυπο, θα συγκέντρωνε μοιραία την μήνιν της μάζας.

Η Χρυσή Αυγή αμφισβήτησε το πολιτικό σύστημα εν τω συνόλω.
Όχι το τάδε ή το δείνα κόμμα αλλά όλα τα κόμματα. Όχι τον ένα ή τον άλλον μαυρογιαλουρο αλλά όλους τους πολιτικάντηδες.
Στο πρόγραμμα της ξεκαθαρίζει ωμα ότι σκοπεύει να  αναθεωρήσει το σύνταγμα, να καταργήσει την ασυλία των υπουργών, να χτυπήσει ανελέητα τη διαφθορά, να μειώσει τον αριθμό των βουλευτών, να αλλάξει τον τρόπο εκλογής του πρόεδρου της δημοκρατίας και το χειρότερο όλων – να εξαφανίσει οριστικά το πελατειακό κράτος, θεσμίζοντας μάλιστα το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υπουργού!

Για τον μέσο νεοέλληνα ψηφοφόρο, που έχει μάθει να τρέχει στον τοπικό κομματάρχη για να διοριστεί στο δημόσιο και να νομιμοποιήσει το αυθαίρετο, αυτά και μόνο αρκούν για να μετατρέψουν τη Χρυσή Αυγή σε ένα κίνημα δαιμόνων, που ενεργοποιεί τους πιο αρχέγονους φόβους του.
Και προπαντός τον φόβο ότι θα μείνει «απροστάτευτος!»

Η βαθιά ασύνειδη ανάγκη του βουλευτή/πατερούλη και ο αρχετυπικός ρόλος του κομματάρχη/προστάτη, είναι οι πρώτες ευαίσθητες ψυχικές χορδές του νεοέλληνα μικροαστού, που απείλησε να σπάσει η Χρυσή Αυγή.
Γι αυτό και δεν λειτουργεί στις μάζες ως πολιτική πρόταση, που επιδέχεται λόγο και αντίλογο αλλά ως «σατανική πρόκληση», που μετά από αυτήν ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια όπως ήταν.
Κι ως γνωστόν το αδοκίμαστο, το ανοίκειο και το απ’ αλλού φερμένο, ισοδυναμεί στο συλλογικό ασύνειδο των μαζών, με τον πιο αποκρουστικό μπαμπούλα.

Για να μην πούμε για όλες εκείνες τις αναπτερωμένες ελπίδες του αριστερού πόπολου, που αναμένει πως και πώς να «ξανάρθουνε τα συντρόφια» στη εξουσία, για να ξαναβρεί τα χαμένα προνόμια του, τα δώρα του, τις ΜΚΟ του, τα επιδόματα του, τις μάσες του και τη βολή του.
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς το πολιτικό κόμμα που θα του σταθεί εμπόδιο στις ορέξεις αλλά μια ξορκισμένη πολιτική μάγισσα, μια οργάνωση οξαποδώ, που απειλεί να του πάρει τη μπουκιά από το στόμα και μαζί μ’ αυτό, να στείλει τους μέχρι σήμερα «κουμπάρους», «νονούς» και πατερούληδες στους σκουπιδότοπους της ιστορίας, αφήνοντας ολότελα μόνο τον τρομαγμένο ραγιά/ψηφοφόρο, στο έλεος της πολιτικής του ελευθερίας.
Πώς να αντέξει κανείς το τρομακτικό βάρος να κτίζει ο ίδιος τη μοίρα του και τη προκοπή του, μακριά από οποιονδήποτε κομματάρχη ή λαοπλάνο, του υπόσχεται μια ρέμπελη και καλοπληρωμένη ζωή στον ήλιο του δημοσίου?
Γι αυτό και ο μέσος νεοέλληνας, ακούει για χρυσαυγίτες και κάμει τον σταυρό του[ή την επίκληση στον Μαρξ]
-Μακριά από τον κώλο μας, κι όπου θέλει ας είναι…

Και την καλύτερη απόδειξη για τούτα εδώ, τηνε δίνει ο ίδιος ο ριζοσπάστης, σε άρθρο του όπου κλαίγονται οι καθοδηγητές επειδή οι έλληνες εργάτες στρέφονται προς τη Χρυσή αυγή, αντί να κάθονται και να υποστηρίζουν τα συμφέροντα των μπαγκλαντεσιανών λαθροεισβολέων, που κανακεύει ο σύντροφος Κουτσούμπας με τα κνιτάκια του…
[βλ. κι εδώ…]

Εν ολίγοις, η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα συστημικό κόμμα, που θα μπορούσε ούτως ή άλλως να αντιμετωπιστεί από το καθεστώς με παραδοσιακά πολιτικά μέσα.
Κι ούτε θα ήταν δυνατόν να ελπίζουνε οι κάπο ντι τούτι κάπι των διαπλεκόμενων συμμοριών, ότι θα τη βάζανε στο λούκι της συνδιαλλαγής, παρότι το προσπάθησαν και μάλιστα με πολύ μεγάλα ποσά αλλά στο τέλος φάγανε τα μούτρα τους.
Τους έμενε συνεπώς να την δαιμονοποιήσουν και, ει δυνατόν, να την εξαφανίσουν.
Τα προσπαθούν και τα δυο.

Και μέχρι να τους βγει το δεύτερο, αρκούνται στο να ενσπείρουν τον τρόμο στον κοσμάκη, εκμεταλλευόμενοι με τα πιο σύγχρονα μέσα μηχανικής των ψυχών, όλα εκείνα τα φοβικά σύνδρομα, που κάμουν τον ξεζουμισμένο νεοέλληνα να ακούει «χρυσαυγίτης» και να φωνάζει ευθύς, τη μαμά του…
ΠΗΓΗ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

Η πίεση του Εθνικισμού στους εθνομηδενιστές είναι προς όφελός μας. 

Λοιπόν, μπορεί να μην μας αρέσει, αλλά αποτελεσματική πίεση στους εθνομηδενιστές ασκεί μόνο η Χρυσή Αυγή. 

Σχετικά πρόσφατα είχαμε:

Τατσόπουλο εναντίον Πιτσιρίκου.
Βαξεβάνη εναντίον Αλ Σάλεχ.
Χατζηνικολάου, Αρβελέρ και Μπαμπινιώτη εναντίον Ρεπούση.
Στ. Θεοδωράκη εναντίον Λαζόπουλου.

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Ακούνε έθνος και παθαίνουν αναφυλαξία. Και τώρα σκοτώνονται μεταξύ τους. Γιατί νομίζετε;

Κι ακόμη:

Ο Άρης της Μυκόνου δηλώνει: «δεν γίνεται να νιώθουμε μετανάστες στη γειτονιά μας».
Ο Οικουμενιστής του Φαναρίου δηλώνει: «είμαστε αρχαιότεροι σε τούτα τα χώματα».
Ο Αναναστασιάδης δηλώνει: «πελάτης και όχι συνέταιρος η Τουρκία».

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί μεταξύ τους και με τους παραπάνω; Το αυτό. Αλλεργία στο έθνος.

Γιατί λοιπόν οι εθνομηδενιστές να αλληλοσπαράσσονται ή τουλάχιστον να μιζεριάζουν; Διότι νιώθουν πίεση. Αφόρητη πίεση. Από την αφυπνιζόμενη πατριωτική λαϊκή συνείδηση.

Ποιος διεγείρει τα πατριωτικά αντανακλαστικά του λαού; Οι πατριώτες των «συνταγματικών» κομμάτων; Αστεία πράγματα. Οι πολιτικοποιημένοι αλλά ανένταχτοι πατριώτες; Αδυνατούν. Ο Εθνικισμός. Αυτός και μόνον. 

Ποιος εκπροσωπεί τον εθνικισμό, έστω και κακήν-κακώς, στη σύγχρονη Ελλάδα; Η Χρυσή Αυγή. 

Ακούστε φίλοι. Διαβάζω τους πάντες. Συνομιλώ με τους πάντες.

Έχω την άποψη ότι, όπως ο αναρχισμός δυσφημείται από χουλιγκάνους και πρακτόρια, έτσι κι ο εθνικισμός δυσφημείται από τραμπούκους και αναλφάβητους. Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τη δήλωση του κορυφαίου εν ζωή έλληνα εθνικιστή: η Χ.Α είναι για μένα «ουγκ».

Ωστόσο, είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι εθνομηδενιστές μόνο αυτήν λογαριάζουν ή/και φοβούνται. Το αν φοβούνται ότι θα διαλύσει την ψευδεπίγραφη δημοκρατία ή θα ενσωματωθεί σ’ αυτήν και θα τους πάρει τις ψήφους, μού είναι αδιάφορο. Οι σπασμωδικές κινήσεις εναντίον της μόνο φόβο μαρτυρούν. Άγνωστης προέλευσης, αλλά φόβο.

Δεδομένου λοιπόν ότι ο αρχηγός είναι, επί του παρόντος, αφοπλισμένος (κάτι μου λέει ότι δεν είπε ακόμη την τελευταία λέξη) ποιος είναι «η σημαία»;

Ο Κασιδιάρης! 

Είναι νέος (τυχεράκια!), ατρόμητος (προσόν των γενναίων και των ακαταλόγιστων), αποφασισμένος (έτσι δείχνει).

Από τότε που σκαμπίλισε την κακιά πεθερά που επιτέθηκε πρώτη, τη Γαρουφαλιά που τη λένε Λιάνα, που όταν δεν καπνίζει βρίζει, που όταν δεν βρίζει απειλεί και όταν δεν απειλεί ειρωνεύεται, που έχει τη σωστή άποψη για όλα και δεν αφήνει άλλον να μιλήσει, που δεν ανέχεται διακοπές αλλά όλο διακόπτει, που δεν σηκώνει τσαμπουκάδες αλλά όλο τσαμπουκαλεύεται, που αποκαθιστά τον Στάλιν αλλά κάνει και τον σταυρό της, που συναγελάζεται με τις κυράτσες των προαστίων εις το όνομα του λαού και ... και ..., ο Κασιδιάρης κερδίζει συνεχώς πόντους. Πόντους. Όλη μέρα, κάθε μέρα.

Θα είμαι ειλικρινής:

Ο Κασιδιάρης μού δίνει στα νεύρα. Κάτι τα μούσκουλα, κάτι τα τατού, κάτι οι γκόμενες με IQ ραδικιού, κάτι τα στρατόκαυλα σπορ, κάτι η μόστρα μαγκιάς (υπαρκτής ή όχι αδιάφορο), κάτι οι συνεχείς ραδιοτηλεοπτικές εμφανίσεις, κάτι η ανυπαρξία πολιτικού λόγου (αν και σε πρακτικά θέματα είναι αποτελεσματικός) με έχουν πείσει ότι έχει τόση σχέση με τον εθνικισμό όσο ένας πιγκουίνος με την έρημο Σαχάρα.

Έλα όμως που αυτόν φοβούνται οι Φαρισαίοι των ΜΜΕ! Έλα που συσπειρώνονται εναντίον του οι άθλιοι της Βουλής και της Θέμιδας! Έλα που τον κάνανε εικόνισμα οι πολιορκημένοι του Αγίου Παντελεήμονα! (Αυτό το τελευταίο είναι το σημαντικότερο όλων).

Την ένστασή σας την ξέρω και τη συμμερίζομαι. Πιστεύετε ότι η Χ.Α είναι ένας καθεστωτικός μπαμπούλας, που για άγνωστους λόγους εστράφη εναντίον του εργοδότη του. Ένας μπράβος που σήκωσε κεφάλι και θέλει να γίνει αρχιμαφιόζος ή που παραμένει μπράβος πιστός και απλώς καμώνεται τον επαναστάτη για να χαλιναγωγήσει τον όχλο. Θεωρείτε ότι ο λαός είναι απαίδευτος και, με τον ένα ή άλλο τρόπο, έπεσε σε παγίδα. Συμφωνώ.

Μη σας διαφεύγει όμως ο πλέον κρίσιμος παράγων: ο κίνδυνος. Ακόμη και οι σοφοί όταν κινδυνεύουν αντιδρούν περίεργα. Πόσο μάλλον οι απαίδευτοι.

Ο λαός κινδυνεύει. Η πατρίδα κινδυνεύει. Ας αφήσουμε την πατερναλιστική στάση κατά μέρος. Αποτύχαμε οι θεωρητικοί να (εκ)παιδεύσουμε το λαό κι ας μην είναι όλο το φταίξιμο δικό μας. Είτε ο μαθητής είναι ανεπίδεκτος είτε ο δάσκαλος ανεπαρκής το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: κινδυνεύουν και οι δύο.

Ας αφήσουμε λοιπόν τον Κασιδιάρη να κάνει αυτό που νομίζει, όπως νομίζει. Η πίεση στους εθνομηδενιστές, έστω και βραχυπρόθεσμα, είναι προς όφελός μας. 

Υ.Γ 1 Προσοχή-Προσοχή. Αν πάθει τίποτε ο Κασιδιάρης, ο επόμενος στη διαδοχή είναι ...

...η Ουρανία. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου. Και ούτε ψύλλος στον κόρφο μας. Μιλάω σοβαρά.

 Υ.Γ 2 Συνέπτυξα τρεις αναρτήσεις σε μία και ... αναμένω να μου σούρουν διάφορα απ’ όλες τις μεριές.
ΠΗΓΗ

Νέα «βόμβα» μετά το σκάνδαλο Μπαλτάκου - Μυστικές επαφές του Χρ. Παππά της Χρυσής Αυγής με τον βουλευτή της ΝΔ, Κ. Τσιάρα

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει πολύωρες συναντήσεις με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών
Νέα βόμβα «σκάει» στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας, μετά την υπόθεση του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου.
Σύμφωνα με ανοικτή επιστολή του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, είχε μυστικές συναντήσεις με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τσιάρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Χ. Παππάς στην επιστολή του, ο πρώην υφυπουργός της ΝΔ, τον ενημέρωνε ακόμη και για τα τεκταινόμενα στις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανοικτής επιστολής του βουλευτή της Χρυσής Αυγής:

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ
ΠΡΟΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΙΑΡΑ
Φυλακές Κορυδαλλού 21/4/2014

Αξιότιμε κύριε Τσιάρα,

Πιθανόν για σας και όχι μόνο να θεωρηθεί αδόκιμος ο τρόπος επικοινωνίας μαζί σας. Προσωπικά πιστεύω ακράδαντα πως έναντι όλων προέχει η αλήθεια και πολύ περισσότερο απέναντι σε οποιαδήποτε δεοντολογία στέκει και υπερτερεί το συμφέρον του Ελληνικού Λαού.
Το πνεύμα αυτής της επιστολής είναι από καρδιάς. Ταυτόσημο με το πνεύμα που χαρακτήρισε τις δύο πολύωρες συναντήσεις μας στο Υφυπουργείο των Εξωτερικών καθώς και την συνάντησή μας στο ιδιαίτερα καλόγουστα διακοσμημένο χώρο του ιατρείου σας της οδού Κηφισίας.
Θέλω να γνωρίζετε κύριε Τσιάρα πως εγώ είμαι καθαρός και ήσυχος με την συνείδησή μου. Παραμένω υπερήφανος για την πίστη και τις ιδέες μου και το μέχρι σήμερα κοινοβουλευτικό μου έργο. Παραμένω άδικα και παράνομα προφυλακισμένος για ένα ακόμη εξάμηνο όπως πρόσφατα αποφάσισε η... ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Η δική σας συνείδηση, προσωπική και εθνική, πόσα εξάμηνα ακόμη μπορεί να αντέξει;
Ειλικρινά θλίβομαι που συνεχίζετε να εγκρίνετε διά της ψήφου σας την αντιλαϊκή και ανθελληνική πολιτική της Συγκυβέρνησης. Την πολιτική των μνημονίων και των μέτρων εξαθλίωσης. Θλίβομαι γιατί όλα αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την σκληρή κριτική σας στάση και με όλα όσα μου εκμυστηρευθήκατε για τους εχθρούς της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Θα αναφέρω και θα σας θυμίσω την κριτική σας στον Σαμαρά και την κυβέρνηση και πώς παραμείνατε στην θέση σας χάριν του πολιτικού σας μέντορα Δημήτρη Αβραμόπουλου διατηρώντας τις φρούδες ελπίδες να συμβάλλετε ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα.
Ενθυμούμαι επίσης όλα όσα μου εκμυστηρευθήκατε σχετικά με το τι έγινε στο Υπουργικό Συμβούλιο που προηγήθηκε της εισόδου Βενιζέλου στην Κυβέρνηση. Ήσασταν ο μόνος που εναντιώθηκε και πήρε τον λόγο. Την παγωμάρα που νιώσατε όταν κανείς άλλος δεν αντέδρασε και πώς νιώσατε απελπιστικά μόνος. Εκείνη ακριβώς την στιγμή της σιωπής μου είπατε ότι καταλάβατε ότι ήσασταν πλέον εκτός ανασχηματισμού της κυβέρνησης.
Μετά και από τα έργα και τις ημέρες Βενιζέλου στην κυβέρνηση συνεχίζετε να έχετε τις ίδιες απόψεις;
Νιώθετε την ίδια παγωμάρα;
Σας ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ο Σαμαράς. Σας είπα χαρακτηριστικά «Μα τρελός είναι;» εκτεινομένης της συζητήσεως εκ μέρους μου και στην αναφορά κάποιων φημών. Με εκπλήξατε όταν μου απαντήσατε με απορία: «Το ξέρεις και συ;»
Kύριε Τσιάρα,
βρεθήκαμε αντιμέτωποι στην διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου όταν με στοχευμένες επίκαιρες ερωτήσεις ήθελα να καταδείξω και να καταγγείλω την απουσία εθνικής εξωτερικής πολιτικής.
Στις κοινοβουλευτικές μας εκείνες συναντήσεις και εκτός φακού, μετά το πέρας των ερωτοαπαντήσεων, πολλές φορές μου είχατε πει «δίκιο έχεις σε ό,τι είπες αλλά τι να κάνω και τι να πω» ή «συνέχισε έτσι» ή «κάνε τέτοιες ερωτήσεις γιατί είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, όλα είναι διαλυμένα».
Αλήθεια κύριε Τσιάρα τώρα πια η πλάτη της κυβέρνησης δεν ακουμπά στον τοίχο; Ο Βενιζέλος διόρθωσε τα πράγματα; Είστε ευτυχής με την πορεία της κυβέρνησης;
Τελειώνοντας θέλω να σας αναφέρω κάποια άγνωστη σε πολλούς ιστορία. Μέρες σαν αυτές, την Λαμπρή του 2013 μου δόθηκε η ευκαιρία να συνταξιδεύσω με την αποστολή της Βουλής για την αφή του Αγίου Φωτός στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στην Παλαιστίνη, ως εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου. Η συμμετοχή μου αυτή στην αποστολή δεν ήταν αρεστή σε κάποιους. Ελάχιστες μέρες πριν την αναχώρηση ο Πρόεδρος της Βουλής μου ανακοίνωσε ότι για λόγους... οικονομίας θα ταξιδέψει μόνο ένας εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου ο κ. Καλατζής. Παρ’ όλα αυτά οι προσπάθειές μου συνεχίστηκαν ώστε να ταξιδέψω ανεπίσημα. Για μένα η μορφή της συμμετοχής δεν είχε καμία σημασία όσο αυτή καθαυτή η μετάβαση και παρουσία μου στον Ναό της Αναστάσεως.
Αν και ήταν εύκολο να αντιληφθώ ότι η αναδιάρθρωση ενός ταξιδιού την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή έγινε φωτογραφικά ώστε να αποκλειστεί ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, διατηρούσα την ελπίδα ότι θα τελεσφορούσαν οι προσπάθειές μου. Προσπάθειες με την συνεργασία υψηλού παράγοντα του ΥΠΕΞ. Μου ζητήθηκε λοιπόν και έστειλα fax στο Υπουργείο Εξωτερικών με φωτοτυπία του διπλωματικού μου διαβατηρίου. Αυτό το υψηλότατο στέλεχος του ΥΠ.ΕΞ. ήταν το ίδιο άτομο με αυτό που στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, μετά το Πάσχα, επιβεβαίωσε τις σκέψεις μου και μου είπε: «Έκανα ό,τι μπορούσα, ξέρεις ποιοι σε έκοψαν».
Ένα χρόνο μετά θα ήθελα να ρωτήσω αυτόν τον τότε υψηλό παράγοντα του ΥΠ.ΕΞ. Οι υποκριτές, θεομπαίχτες και χριστέμποροι συνάδελφοί του στην Ν.Δ. φωτίζονται από το Φως; Το Θείο Φως της Αναστάσεως; Ο αρχηγός τους, θαμώνας της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ φωτίζεται από αυτό το Φως ή από το «μαύρο», έρεβος των κύκλων της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς κεφαλαιοκρατίας; Θα συνεχίσει άραγε αυτός και κάποιοι συνάδελφοί του, με όποιο μερίδιο τους αναλογεί, να σταυρώνουν την Πατρίδα και τον Λαό μας;
Εύχομαι η επιστολή μου να λειτουργήσει ως εφαλτήριο προσωπικής ελευθερίας και να του προσφέρει μία νέα των πραγμάτων οπτική.
Σε εσάς κύριε Τσιάρα εύχομαι προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Και πρωτίστως αναμονή και ελπίδα για την ανάσταση της Πατρίδας!
Με την προσήκουσα εκτίμηση

ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΠΑΠΠΑΣ

Βουλευτής Επικρατείας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Φυλακές Κορυδαλλού
ΠΗΓΗ

Θα ήταν θρασύτατο πραξικόπημα...η απαγόρευση καθόδου της Χρυσής Αυγής...


Παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών θα ήταν θρασύτατο πραξικόπημα...η απαγόρευση καθόδου της Χρυσής Αυγής...
Αν ο Άρειος Πάγος απαγορεύσει στην Χρυσή Αυγή την συμμετοχή στις εκλογές, η Ελλάδα θα οδηγηθεί βίαια σε πρόωρες εκλογές και σε επικίνδυνη αποσταθεροποίηση.
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι 7-8 ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Άρειος Πάγος ίσως να απαγορεύσει  στην Χρυσή Αυγή την συμμετοχή στις εκλογές.
Έχουν ήδη γραφεί τέτοια αναφορές σε μερίδια του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου.
Αν ο Άρειος Πάγος λάβει μια τέτοια απόφαση ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές θα πρόκειται για ξεκάθαρη πολιτική απόφαση και θα αποδείξει ότι η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη αλλά αποτελεί θίασο θεάτρου σκιών και παραλόγου.
Θα χάσει κάθε αξιοπιστία και θα αποδείξει ότι εκτελεστική εξουσία και δικαιοσύνη δεν είναι συγκοινωνούντα δοχεία αλλά ένα και ταυτό εξέλιξη προφανώς επικίνδυνη για την δημοκρατία.

Η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα και όπως κάθε συνδυασμός έχει δικαίωμα να κριθεί από τον λαό. 
Η δικαιοσύνη δεν είναι ο ανώτερος κριτής στην δημοκρατία αλλά ο λαός. 
Η κρίση του λαού είναι ανώτερη της δικαιοσύνης. 
Η δικαιοσύνη στηρίζεται στην υποκειμενική κρίση των δικαστών αλλά οι εκλογές είναι η απόφαση του λαού.
Η κάθε εξουσία δικαστική ή εκτελεστική είναι κατώτερη της ετυμηγορίας του λαού..... 
Στις εκλογές δημοτικές και ευρωεκλογές θα κρίνει ο λαός αν η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο δημοκρατικό κόμμα ή εγκληματική οργάνωση.
Αν ο λαός δώσει διψήφιο ποσοστό στην Χρυσή Αυγή και σίγουρα ποσοστό υψηλότερο των βουλευτικών εκλογών του 2012 τότε η Χρυσή Αυγή έχει όχι μόνο την νομιμοποίηση αλλά το ηθικό, νομικό και συνταγματικό δικαίωμα να απαιτήσει την αποφυλάκιση της ηγεσίας.
Αν ο λαός στείλει στο πυρ των εξώτερον την Χρυσή Αυγή, τότε ο λαός θα έχει χαρακτηρίσει το κόμμα αυτό εγκληματική οργάνωση και ως τέτοιο θα πρέπει να δικαστεί.
Άρα λοιπόν δεν έχει καμία συνταγματική δικαιοδοσία ο Άρειος Πάγος και κανένα δικαστήριο να αποφασίσει αν η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα άπαξ και δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου.
Ο Άρειος Πάγος δεν έχει καμία συνταγματική, ηθική και νομική δικαιοδοσία.
Ο λαός υπερβαίνει τους νόμους και τις εξουσίες.
Ο λαός επιβάλει και εξ’ ονόματος του λαού κυβέρνηση και δικαιοσύνη λειτουργούν.
Αν όμως αντί της λογικής κυριαρχήσει η πολιτική διαπλοκή και η Χρυσή Αυγή τεθεί εκτός εκλογών, θα πρόκειται για πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας.
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.
Η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές με βίαιο τρόπο και προφανώς η κυβέρνηση θα έχει καταρρεύσει.
Επειδή ουδείς επιθυμεί την αποσταθεροποίηση η Χρυσή Αυγή θα κατέλθει στις εκλογές ως νόμιμο πολιτικό κόμμα.
ΠΗΓΗ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

«Τούρκους» υποψήφιους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ «ευλόγησε» ο ψευτομουφτής Ξάνθης


Με περισσή υπερηφάνεια (σαν «γύφτικο σκεπάρνι»), ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αμέτ Μετέ, γνωστός για την τουρκολατρεία του και ελεγχόμενος για ποικιλότροπες δράσεις κατά της εσωτερικής ασφάλειας της Ελλάδας, δημοσίευσε φωτογραφίες του με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους τόσο του υποψήφιου περιφερειάρχη (της Νέας Δημοκρατίας) κ. Παυλίδη, όσο και με τον συνδυασμό του έτερου υποψήφιου περιφερειάρχη (του ΠΑΣΟΚ) κ. Γιαννακίδη, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν για να του «φιλήσουν το χέρι», να δηλώσουν δηλαδή την υποταγή τους στην γνώμη και ταυτόχρονα να αποδεχθούν την «χειροτόνησή» τους ως εκτελεστικά όργανα του ψευτομουφτή Αμέτ Μετέ, δηλαδή του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, του οποίου "θρησκευτικός εκπρόσωπος", άριστος συνεργάτης και "εκτελεστικό όργανο" είναι ο συγκεκριμένος ψευτομουφτής.

Από την πλευρά του, ο ψευτομουφτής, ως πειστήριο της πίστης των υποψηφίων στο πρόσωπό του, αλλά κυρίως στα μεγάλα ιδεώδη της «μητέρας πατρίδας» Τουρκίας, φωτογραφήθηκε μαζί τους, για λόγους κάθε άλλο παρά εθιμοτυπικούς, αφού οι φωτογραφίες αυτές αποτελούν πειστήρια τουρκοφροσύνης των συγκεκριμένων υποψηφίων.
Αξίζει να σημειωθεί ο Αμέτ Μετέ είναι παράνομος μουφτής (δηλ. ψευτομουφτής, και τελεί σε συνεχή παρανομία με την εμμονική του στάση στην αντιποίηση αρχής) σύμφωνα με το Ελληνικό κράτος, αλλά τον αναγνωρίζουν ως νόμιμο εκείνοι που τον επισκέφθηκαν και επιθυμούν να μετέχουν των εκτελεστικών διαδικασιών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δηλαδή θέλουν να γίνουν όργανα (2ου βαθμού) του Ελληνικού Κράτους. Το ότι υπάρχει "σύγκρουση συμφερόντων" πως εξασφαλίζει, άραγε, την μελλοντική - αυριανή πιθανή εργασία των συγκεκριμένων υποψηφίων υπέρ της Ελληνικής Θράκης και όχι υπέρ κάποιας "ανεξάρτητης" ή άλλου είδους ιδιόμορφης Θράκης;

Αξιοσημείωτα είναι τα σχόλια επί των φωτογραφιών, από τον ψευτομουφτή Αμέτ Μετέ, ο οποίος αποκαλεί «τούρκους» τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, ως απόδειξη της τουρκοφροσύνης των συγκεκριμένων, αλλά βάζοντας ταυτόχρονα «φωτιά» στους συνδυασμούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Με επισκέφτηκαν οι Τούρκοι υποψήφιοι του συνδυασμού Περιφερειακή Αναγέννηση του Παυλίδη, ευχήθηκα επιτυχίες


Με επισκέφτηκαν οι Τούρκοι υποψήφιοι του συνδυασμού Κοινωνική Συμμαχία του Γιαννακίδη, ευχήθηκα επιτυχίες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν οι δηλώσεις (θα γίνουν άραγε;) των υποψηφίων περιφερειαρχών κ.κ. Παυλίδη και Γιαννακίδη (της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αντίστοιχα), οι οποίοι μετά τα όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η στάση του οποίου δείχνει πως η Κουμουνδούρου συναινεί στις στοχεύσεις του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και τάσσεται αλληλέγγυα υπέρ της εκκίνησης των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην κατάργηση της Συνθήκης της Λοζάνης, επιθυμία που εξέφρασαν πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο πολιτικοί και κυβερνητικά στελέχη της Τουρκίας, σε δηλώσεις τους τόσο στην Τουρκία όσο και μέσα στην Ελλάδα.

Θα τολμήσουν, άραγε, οι εκλεκτοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσουν σε δηλώσεις για τις σχετικές φωτογραφίες και τα σχόλια του ψευτομουφτή Αμέτ Μετέ;
Θα τολμήσουν, άραγε, οι τοπικοί «ηγέτες» των συγκυβερνώντων κομμάτων, να καταδικάσουν τόσο τον κ. Μετέ, όσο και τις μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, προχωρώντας ακόμη και σε διαγραφή από τις λίστες των υποψηφίων τους εκείνους που «ευλόγησε» ο ψευτομουφτής;

Όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, εμείς δίνουμε μία ευχή προς τους κ.κ. Παυλίδη και Γιαννακίδη, περίπου όπως αυτή που τους έδωσε ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπράμ Σερίφ, στην πρόσφατη επίσκεψη των συγκεκριμένων υποψηφίων περιφερειαρχών (στην οποία μετείχε και ο υποψήφιος από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μορφίδης), στο χωριό Δοκός του ν. Ροδόπης: «ευλογημένο να είναι, ας το δεχτεί κι αυτό ο Αλλάχ».

Γεωργίου Μιχαήλ


ΥΓ: Και μία ακόμη ενδιαφέρουσα φωτογραφία (πριν την αποπομπή του κ. Κουρτ), με τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ, να συντρώγει με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χουεΐν Ζεϊμπέκ και το "ανερχόμενο αστέρι" (που τελικά έγινε διάτοντας κομήτης") κ. Αχμέτ Κουρτ. Στο λεζάντα ο κ. Μετέ έγραψε: "Το σημαντικό είναι να αγαπάμε ο ένας τον άλλο". Εννοεί προφανώς τους παριστάμενους, για έναν εκ των οποίων έχουν αρχίσει ήδη να ψιθυρίζονται διάφορα (από τις κακές γλώσσες) για την αγάπη του με τον Μετέ...

Μήπως όμως ο κ. Μετέ αναφέρεται στην "αγάπη" των Γκρίζων Λύκων, έτσι όπως ιστορικά αυτή έχει καταγραφεί κατά των "άπιστων"; Είδομεν... αφού είναι βέβαιο πως η Ελληνική Πολιτεία είναι θεατής και δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να παρέμβει στις δραστηριότητες που αναπτύσσουν οι χορηγούμενοι εκ του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής
ΠΗΓΗ

Η μικρή ατομική περιουσία και ο ανεξάρτητος μικρο-παραγωγός είναι ο στύλος της δημοκρατίας. Οχι ο προλετάριος.

Την λατινική λέξη προλετάριος την χρησιμοποίησε ο μαρξισμός για να περιγράψει εκείνον ο οποίος 1) δεν έχει προσωπική ατομική περιουσία και
 2) το μόνο του έσοδο προέρχεται από την ικανότητά του να εργάζεται (όταν έχει εργασία).
Δηλαδή από την πώληση της ικανότητάς του προς εργασία, στην αγορά εργασίας.

Στην Ελλάδα, λόγω των δικών μας ιδιομορφιών (υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης, μικρή έγγεια ιδιοκτησία, μεγάλο αριθμό αυτο-απασχολούμενων, σφιχτο-δεμένες οικογένειες και σόϊα, κλπ) δεν είχαμε ποτέ προλεταριάτο σε μεγάλο ποσοστό.

Από δω και πέρα θα έχουμε, λόγω της καταστροφής που υποστήκαμε.

Ο προλετάριος, μη έχοντας ουσιαστικά ρίζα στον τόπο του, εφόσον ΔΕΝ διαθέτει σπιτάκι-χωραφάκι-μαγαζάκι, αναγκάζεται να ξενητεύεται προς αναζήτηση καλύτερων συνθηκών εργασίας. Αυτό έχει μια ψυχολογική επίπτωση σε αρκετούς ανθρώπους, ανάλογα βέβαια και με την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Από δω βγαίνει ο λόγος που άσκεφτα λένε μερικοί: “όπου γης και πατρίς”.

Ο έχων σπιτάκι-χωραφάκι-μαγαζάκι ονομάζεται από τον μαρξισμό “μικροαστός” και αντιμετωπίζεται περίπου ως βδέλυγμα. Ο έχων σπιτάκι-χωραφάκι-μαγαζάκι θεωρείται από την ελληνική δημοκρατική παράδοση ως η βάση και ο στύλος της δημοκρατίας. Η μικρή ατομική περιουσία και ο ανεξάρτητος μικρο-παραγωγός είναι ο στύλος της δημοκρατίας. Οχι ο προλετάριος. Ο ίδιος ο Κ. Μαρξ βέβαια κάπου στα γραπτά του αναγνωρίζει πως η βάση των αρχαίων ελληνικών δημοκρατιών ήταν ο “ελεύθερος παραγωγός και ο μικροϊδιοκτήτης”.

Μας θέλουν λοιπόν προλετάριους, ανακατωμένους με προλετάριους από άλλα έθνη και άλλους πολιτισμούς. Είτε στην χώρα μας, είτε σε άλλες χώρες. Ο λόγος είναι πως “κάθε μειονότητα καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της” ουσιαστικά (όπως το περιγράφει ο Φ. Ενγκελς). Και αυτό δυσκολεύει έως και ακυρώνει την πολιτική συνεννόηση και συναίνεση ανάμεσα σε ανθρώπους από αυτά τα διαφορετικά έθνη και τις κουλτούρες των προλεταρίων που ανταγωνίζονται ως ομάδες μεταξύ τους για να κερδίσει ο καθένας μια θέση εργασίας, του ξεροκόμματου.

Μόνο μια εθνική κοινωνία με συνείδηση του εαυτού της ως κοινωνία, δηλαδή έθνος, μπορεί να φτάσει στην πολιτική συνεννόηση εκείνη που χρειάζεται για να απαιτήσει ως σύνολο την πολιτική εξουσία από τους εξουσιαστές του. Δηλαδή να απαιτήσει δημοκρατία και δικαιοσύνη.

Γι’ αυτό γίνονται όλα. Γι’ αυτό πολεμάνε το έθνος, την θρησκεία και έχουνε βαλθεί να μας κάνουν όλους πάμπτωχους.

Θραξ Αναρμόδιος

ΠΗΓΗ

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΤΟΝ ΒΓΟΝΤΖΑ: ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΟΝ ΒΓΟΝΤΖΑ.

 ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΕΙΧΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΒΓΟΝΤΖΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΒΓΟΝΤΖΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!
ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!!!
ΠΗΓΗ

«Η παγκοσμιοποίηση είναι το χθές. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ είναι η ανερχόμενη δύναμη παντού στον κόσμο.»


Ο διάσημος Αμερικανός πολιτικός διανοητής και δημοφιλής σχολιαστής Πάτρικ Μπιουκάναν
«Η παγκοσμιοποίηση είναι το χθές. Ο εθνικισμός είναι η ανερχόμενη δύναμη παντού στον κόσμο. Ο εχθρός και ο καταλύτης των Αυτοκρατοριών.»
Αυτή την προειδοποίηση πρός τις «ελίτ» της Ουάσιγκτων- και το πυροσβεστικό διεθνές μήνυμα, κατά της υστερικής προπαγανδιστικής υποκίνησης σκληρού ψυχρού πολέμου, για την προώθηση της παγκόσμιας αυτοκρατορίας- σαλπίζει ο Αμερικανός πολιτικός διανοητής και δημοφιλής σχολιαστής Πάτρικ Μπιουκάναν με το ακόλουθο άρθρο του.

Οξυδερκής μελετητής των διεθνών πολιτικο-κοινωνικών ζυμώσεων, προσφέρει εδώ ένα χρήσιμο βοήθημα και τροφή σκέψης σε όσους, με ανοιχτά μάτια και νού, ψάχνουν τον κώδικα των οιωνών και πυξίδα προσανατολισμού στο σκοτεινό αύριο. Χρησιμοποιεί την λέξη «εθνικισμός» υπό την αρχική, ανόθευτη έννοια, της αντίθεσης στον ιμπεριαλισμό (και στην παγκοσμιοποίηση), όχι με την αρνητική ρετσινιά του σωβινισμού, με την οποία την φόρτωσαν υπεραριστεροί διεθνιστές και ακόρεστοι ιμπεριαλιστές.
Ιδού το άρθρο του Πάτρικ Μπιουκάναν, σε μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού.

« Ο Εθνικισμός Οχι το ΝΑΤΟ  Είναι ο Σύμμαχος
Γίνεται πολλή χλαλοή στην Ουάσιγκτων για αποστολή αμερικανικών στρατευμάτων στην Ανατολικήν Ευρώπη, μετά την αναίμακτη προσάρτηση της Κριμαίας από τον Πούτιν και τις προειδοποιήσεις ότι ο στρατός του μπορεί να περάσει τα σύνορα για να προστατεύσει τους Ρώσους στην Ανατολική Ουκρανία.
Αλλά άν δεν έχουμε χάσει τά μυαλά μας, δεν θα πάμε βέβαια να πολεμήσουμε τη Ρωσία για περιοχή που κανένας Πρόεδρος δεν έκρινε ζωτική για εμας.

Γιατί εάν πράγματι ο Πούτιν προσαρτούσε την Ανατολική και Νότια Ουκρανία, ολόκληρη μέχρι την Οδησσό, απλά θα αποκαθιστούσε την ρωσσική κυριαρχία σε ό,τι της ανήκε από την ανάληψη της αμερικανικής προεδρίας από τόν Ουάσιγκτων το 1789, μέχρι την ορκωμοσία του Τζώρτζ Μπους του πρεσβύτερου, το 1989.

Αυτό δεν είναι επιχείρημα υπεράσπισης του Πούτιν. Είναι επιχείρημα για την αξιολόγηση του τί είναι για εμάς ζωτικό και τι δεν είναι, τι μας απειλεί και τι όχι και ποιο είναι το πραγματικό αποτρεπτικό  κατά  μιας  αποκατάστασης της σοβιετικής αυτοκρατορίας.

Πριν αρχίσουμε να στέλνουμε στρατεύματα πίσω στην Ευρώπη, όπως εκάναμε πριν 65 χρόνια υπό τον Χάρρυ Τρούμαν, θα πρέπει να ρωτήσουμε τους εαυτούς μας: ΄Ηταν ο αμερικανικός στρατός,που ποτέ δεν πέρασε τον ΄Ελβα και ποτέ δεν συγκρούσθηκε με τον Κόκκινο Στρατό, αυτός που νίκησε την Σοβιετική Αυτοκρατορία και διέλυσε τη Σοβιετική ΄Ενωση;

΄Οχι. Αυτό που ελευθέρωσε τα έθνη της Ανατολικής Ευρώπης και την ΕΣΣΔ ήταν η αποφασιστική βούληση αυτών των λαών να είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν  για το μέλλον τους και να δημιουργήσουν, ή να ανασυστήσουν, έθνη θεμελιωμένα στην δική τους ιστορία, γλώσσα, πολιτισμό και εθνική ταυτότητα.

Ο εθνικισμός ήταν που ανέτρεψε την αυτοκρατορία. Και ο Γκορμπατσώφ άφησε αυτά τά έθνη να φύγουν, επειδή η Ρωσία κουράσθηκε να διατηρεί μια καταπιεστική αυτοκρατορία και επειδή η Ρωσία επίσης  επιθυμούσε να αποτελεί τμήμα του ελευθέρου κόσμου.

Ενώ ο Πούτιν μπορεί πράγματι να θέλει τους Ρώσους της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας να επιστρέψουν στούς κόλπους της Μείζονος Ρωσίας, υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως θέλει τους Ρουμάνους, του Βούλγαρους, τους Πολωνούς, τούς Ούγγρους, τους Τσέχους, ή τους Σλοβάκους πίσω στην κυριαρχία της Μόσχας;
                       
                  Φυσικός εχθρός των αυτοκρατοριών

Ο Πούτιν ξέρει πως η δημοτικότητά του, κοντά στα 80%, οφείλεται άμεσα στο γεγονός ότι θεωρείται ένας εθνικιστής διατεθειμένος να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στους Αμερικανούς και στην αξίωσή τους να είναι οι μόνοι αρχιτέκτονες της Νέας  Διεθνούς Τάξης.

Και είναι ο εθνικισμός, όχι ένα ΝΑΤΟ γεμάτο ζήτουλες, ο μεγαλύτερος σύμμαχος της Αμερικής σ’ αυτόν τον μετα-ψυχροπολεμικό κόσμο. Ο εθνικισμός ώθησε τους Τσετσένους να εξεγερθούν, τους Αμπχάζιους και τους Νοτιο-Οσέτιους να αποσπασθούν από τη Γεωργία και τους κατοίκους της Κριμαίας να αποχαιρετήσουν το Κίεβο. ΄Οπως διαμέλισε την Σοβιετική Αυτοκρατορία και την ΕΣΣΔ, ο εθνικισμός θα εμποδίσει την ανασύστασή τους.

Εάν ο Πούτιν εισβάλει και προσαρτήσει όλη την Ουκρανία, όχι μόνο την Κριμαία και την Ανατολή όπου οι Ρώσοι αποτελούν πλειοψηφία, η χώρα του θα αντιμετωπίσει την ίδια αντίσταση στην κατεχόμενη Δυτική Ουκρανία που η Ρωσία αντιμετωπίζει σήμερα στο Νταγκεστάν, την Ινγκουσέτια και την Τσετσενία. Και ο Πούτιν το ξέρει.

Αλλά εάν η Ανατολική Ουκρανία στις εκλογές του Μαίου δείξει την θέλησή της να αποσχισθεί από την Ουκρανία και να ενταχθεί στη Ρωσία ή να καταστεί αυτόνομο κράτος, γιατί εμείς πρέπει αυτομάτως να αντιταχθούμε σ’ αυτό; Δεν είμαστε και εμείς οι ίδιοι οι υπερήφανοι νικητές του αγώνα της ανεξαρτησίας στο 1776;

Αν μπορούμε να παρακολουθούμε με επιφύλαξη την  ορμή της Σκωτίας να αποσχισθεί από την Αγγλία, της Καταλωνίας από την Ισπανία, της Βενετίας από την Ιταλία και της Φλάνδρας από το Βέλγιο, γιατί πρέπει η απόσχιση του Ντονμπάς από την Ουκρανία να αποτελεί για εμάς πρόβλημα, εάν συντελεσθεί δημοκρατικά;

Ο εθνικισμός είναι ο φυσικός εχθρός των αυτοκρατοριών. Και μοιάζει να ορθώνεται σχεδόν παντού.

Η προβολή του Κινεζικού εθνικισμού –η διεκδίκηση από το Πεκίνο νησιών που η Ιαπωνία κατέχει από ένα αιώνα- προκάλεσε τη διέγερση του ιαπωνικού εθνικισμού, που ήταν σε ύπνωση από τον Β’Π.Π. Και  η επανεμφάνιση ιαπωνικού εθνικισμού προκάλεσε την έξαρση του αντι-ιαπωνικού εθνικισμού στην Κορέα.

Ο μεγάλος αντίπαλος της Κίνας σήμερα είναι ο Ασιατικός εθνικισμός. Η Ινδία δυσφορεί για την κινεζική κατοχή εδαφών που κατακτήθηκαν πριν μισό αιώνα και την αυξανόμενη ναυτική παρουσία της Κίνας στον Ινδικόν Ωκεανό. Οι κινεζικές διεκδικήσεις στη Νότια Κινεζική Θάλασσα έχουν αναζωπυρώσει τον αντικινεζικό εθνικισμό στο Βιετνάμ και τις Φιλιππίνες. Στην Δυτική Κίνα οι Ουϊγκούροι προσφεύγουν στη βία και στην τρομοκρατία ακόμη, για να αποσπάσουν το Ξινκιάνγκ από την Κίνα και να το καταστήσουν Ανατολικό Τουρκεστάν.

              Το ανερχόμενο κίνημα και στην Ευρώπη

Ο  Κουρδικός εθνικισμός, σύμμαχος της Αμερικής στον πόλεμο του Ιράκ, είναι σήμερα απειλή για την ενότητα της Τουρκίας, της Συρίας, του Ιράκ και του Ιράν.

Στις Ευρωεκλογές του Μαίου θα δούμε σίγουρα αύξηση της δύναμης του Κόμματος της Ανεξαρτησίας στην Αγγλία, του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λε Πεν στη Γαλλία, του Κόμματος του Γκέερτ Βίλντερς Για την Ελευθερία στην Ολλανδία και άλλων εθνικιστικών κομμάτων που πρόβαλαν τελευταία σέ όλη την Ευρώπη.

Αυτά τα κόμματα κατά κάποιο τρόπο απηχούν τον Πούτιν. Εκεί που αυτός θέλει η Ουκρανία να μείνει έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτά θέλουν οι χώρες τους να την αποχωρισθούν.

Ο εθνικισμός είναι σήμερα η ανερχόμενη δύναμη. Η Παγκοσμιοποίηση είναι το Χθές.

΄Ενας νέος κόσμος έρχεται. Και ενώ μπορεί να είναι αυτό δυσάρεστα νέα για τις υπερεθνικές ελίτ, που προβάλλουν την παγκόσμια οικονομική ανισότητα και την κλιματική αλλαγή, είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς σε αυτό το κίνημα οποιαδήποτε μεγάλη απειλή για τα πραγματικά συμφέροντα του αμερικανικού λαού.»


Ο Πατρικ Μπιουκάναν, πολιτικός επιστήμων, συγγραφέας, δημοφιλής σχολιαστής, και πρώην γερουσιαστής,  υπήρξε υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 1992,το 1996, και με τους Μεταρρυθμιστές το 2000.  Είναι συντηρητικός, υπό -την προοδευτική σήμερα- έννοια του υπερασπιστή του αμερικανικού δημοκρατικού Συντάγματος και των εθνικών παραδόσεων.Υπήρξε σύμβουλος τριών προέδρων, του Ρ.Νίξον, του Τ.Φορντ, και του Ρ.Ρήγκαν.
ΠΗΓΗ