ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

«Δωράκι» Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα

Ένας σταθμός διοδίων είναι το «δώρο» του Υπουργού Υποδομών Μ. Βορίδη στον όμιλο Μπόμπολα, μία εβδομάδα μετά τις εκλογές. Στις 14 Μαΐου ο Μ. Βορίδης υπέγραψε Υπουργική Απόφαση για την λειτουργία ενός νέου σταθμού διοδίων στην Καλαμάτα από την κοινοπραξία «Μορέας» στην οποία ο όμιλος Μπόμπολα έχει στρατηγική συμμετοχή.

Η «Μορέας» πρέπει να ολοκληρώσει το τμήμα Τσακώνα – Καλαμάτα και την περιμετρική οδό της Καλαμάτας και μετά θα μπορούσε να τοποθετήσει διόδια. Όμως ο γαλαντόμος με το χρήμα των πολιτών Μ. Βορίδης αποφάσισε ότι πρέπει να στηθεί ο σταθμός τον Ιούλιο, πριν ολοκληρωθεί η περιμετρική. Αποφάσισε δηλαδή ότι ο όμιλος Μπόμπολα πρέπει να πληρώνεται για ένα έργο που δεν έχει παραδώσει ή να προπληρώνεται το έργο που έχει αναλάβει!!!

Εκτιμάται ότι η διέλευση των διοδίων θα είναι 1,30 – 1,40 ευρώ. Να θυμίσουμε ότι το έργο (συνολικά 32,9 χλμ.) έπρεπε να έχει παραδοθεί από τον Ιούλιο του 2011. Αλλά αντί να κινηθούν ρήτρες, το κράτος έδωσε και μπόνους…                                                       ΠΗΓΗ:www.avantipopolo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: