ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΟΥΚΑΡΑΣ (οδηγός ΕΘΕΛ)«Είμαι εθνικιστής. Δεν το κρύβω»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Είμαι εθνικιστής. Δεν το κρύβω», λέει ο Αποστόλης Σουκαράς, ο οδηγός της ΕΘΕΛ που εικονίζεται σε βίντεο στα επεισόδια της περασμένης Τρίτης να συνομιλεί με αστυνομικούς και να φυγαδεύει υπό το βλέμμα των ΜΑΤ άλλα τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και σιδερόβεργες στα χέρια σε ασφαλή χώρο στη Βουλή.
Οπως λέει ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα «ΝΕΑ», οι άντρες που μιλούν με τους αστυνομικούς είναι και αυτοί οδηγοί της ΕΘΕΛ - ένας από αυτούς και συνδικαλιστής - και ζητούν προστασία έπειτα από συμπλοκή με κουκουλοφόρους. Ο Απ. Σουκαράς είχε βρεθεί στο Σύνταγμα την πρώτη μέρα της 48ωρης γενικής απεργίας με άλλους οδηγούς της ΕΘΕΛ σε καφετέρια στην οδό Οθωνος. Κρατούσαν ελληνικές σημαίες και μία από αυτές είχε την επιγραφή «Ή ταν ή επί τας». Από εκεί άρχισαν τα επεισόδια που έπνιξαν με χημικά την Πλατεία Συντάγματος την περασμένη Τετάρτη. Οπως υποστηρίζει ο Απ. Σουκαράς, οι σημαίες προκάλεσαν την αντίδραση ομάδας κουκουλοφόρων που τους επιτέθηκε. «Βρεθήκαμε περικυκλωμένοι από παντού από κουκουλοφόρους που μας απειλούσαν με βαριοπούλες, πτυσσόμενα μεταλλικά κλομπ, σιδερόβεργες», γράφει στο ιστολόγιό του. «Για αδιευκρίνιστους λόγους που έχουν να κάνουν με την άγνοια κινδύνου ή την ψυχοπαθολογία του μαζοχισμού οι φασίστες επιμένουν να έρχονται στις απεργιακές πορείες στο Σύνταγμα παρά τους συνεχείς ξυλοδαρμούς που υφίστανται», γράφει ένας σχολιαστής στην ιστοσελίδα Indymedia και προσθέτει ότι από την ομάδα των ακροδεξιών κάποιοι κρατούσαν μαχαίρια και αναισθητικά σπρέι.
«Τα μόνα όπλα που μεταχειριστήκαμε εμείς ήταν οι βέργες που βρήκαμε σε μια αποθήκη στην είσοδο πολυκατοικίας», λέει στα «ΝΕΑ» ο Απ. Σουκαράς. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κατέβαινε στο Σύνταγμα. Στον χώρο των οδηγών της ΕΘΕΛ είναι γνωστός για τη συνδικαλιστική του δράση. Ανήκε στην παράταξη Σύνδεσμος Οδηγών - Ο Συνάδελφος και τον περασμένο Νοέμβριο παραιτήθηκε από τη θέση του. Ο επιλαχών που τον αντικατέστησε βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, και αυτός στην ομάδα των ανδρών που εικονίζεται στο βίντεο με τους αστυνομικούς.

«ΑΚΡΑΙΟΙ». Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΘΕΛ Μιχάλης Λιαγούρης έκανε λόγο για «συνδικαλιστές με ανεξέλεγκτη, ακραία συμπεριφορά». Και ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου για το περιστατικό. «Δεν ξέρω κατά πόσον υπάρχει στοχοποίηση από συνδικαλιστές δικούς μας. Εχουμε χρόνια πόλεμο με τα κομματόσκυλα. Λένε ότι είμαι φασίστας», υπογραμμίζει ο Απ. Σουκαράς. Εδώ και χρόνια αρθρογραφεί στο περιοδικό «Απολλώνιο Φως» που, σύμφωνα με τον εκδότη του, έχει ως «λάβαρο τις αρχές του ελληνικού εθνοκοινωνισμού». Ακόμη, όπως φαίνεται από το ιστολόγιό του, παρακολουθεί τις ιστοσελίδες των «Αυτόνομων Εθνικιστών» (όπου διαφημίζεται το φεστιβάλ των σκίνχεντ), του «Δελτίου Εγκληματικότητας Αλλοδαπών» και του Συνδέσμου Εθνοφυλετικής Αναπλάσεως Αρμα.
«Είμαι εθνικιστής. Αλλά δεν είμαι οργανωμένος πουθενά. Είμαι για πάρτη μου. Είναι λόγος να με σκοτώσουν αυτός;», λέει. «Είναι κακό να αγαπάς την πατρίδα σου; Δεν έχω συμμετάσχει όμως ούτε σε επιθέσεις με μαχαίρια εναντίον αλλοδαπών, ούτε σε δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής». ΠΗΓΗ:www.tanea.gr

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!




                                                                         Φίλος, πρώην αστυνομικός, έδωσε την παρακάτω συμβουλή (κολπάρα) αν βρίσκεστε εκεί που ψεκάζουν το πλήθος με διάφορα χημικά:
- Οι διαδηλωτές να προμηθευτούν μπαλόνια, τα οποία να γεμίζουν με μπογιά, λαδομπογια, υγρή μελάνη ή κάποια παρόμοια κολλώδη, παχύρευστη και ακίνδυνη ουσία και να στοχεύουν τις ασπίδες και τις μάσκες αερίων των ματατζήδων. Μετά από μερικά χτυπήματα, οι ματατζήδες θα έχουν δυο επιλογές: ή δε θα βλέπουν τίποτα ή θα βγάλουν τις μάσκες και θα εισπνέουν τα χημικά μαζί με τον κόσμο!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

*ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΛΑΔΙΑ ΣΑΝ ΖΩΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ....


ΠΗΓΗ:lalipouli.blogspot.com

MARK MAZOWER (Ιστορικός Columbia): Οι Έλληνες καλούνται για ακόμη μια φορά να πολεμήσουν για το μέλλον του κόσμου!


The New York Times 30/06/2011


Η Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας, κλονίζει τον πλανήτη


Χθες, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε την Ελλάδα καθώς το κοινοβούλιό της ψήφισε ένα διχαστικό πακέτο μέτρων λιτότητας το οποίο θα μπορούσε να έχει κρίσιμες επιπτώσεις στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Ισως προκαλεί έκπληξη που αυτή η μικρή άκρη της χερσονήσου των Βαλκανίων συγκεντρώνει τόση προσοχή. Σκεφτόμαστε συνήθως την Ελλάδα ως την πατρίδα του Πλάτωνα και του Περικλή, με την πραγματική της σημασία να βρίσκεται βαθιά στην αρχαιότητα. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που για να κατανοήσεις το μέλλον της Ευρώπης χρειάζεται να στραφείς μακριά από τις μεγάλες δυνάμεις στο κέντρο της ηπείρου και να κοιτάξεις προσεκτικά όσα συμβαίνουν στην Αθήνα. Τα τελευταία 200 χρόνια η Ελλάδα ήταν στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της Ευρώπης.
Στη δεκαετία του 1820, στη διάρκεια του αγώνα για την ανεξαρτησία από την οθωμανική αυτοκρατορία, η Ελλάδα έγινε ένα πρώιμο σύμβολο δραπέτευσης από τη φυλακή της αυτοκρατορίας. Για τους φιλέλληνες, η παλιγγενεσία της αποτελούσε τον πιο ευγενή αγώνα. “Στο μεγάλο πρωινό του κόσμου”, έγραψε ο Σέλεϊ στο ποιημά του “Ελλάς”, “το μεγαλείο της Ελευθερίας τινάχθηκε και έλαμψε! ” Η νίκη θα σήμαινε τον θρίαμβο της ελευθερίας όχι μόνο επί των Τούρκων αλλά και επί όλων των δυναστών που κρατούσαν υπόδουλους τόσο πολλούς ευρωπαίους. Γερμανοί, Ιταλοί, Πολωνοί και Αμερικανοί έτρεξαν να πολεμήσουν υπό την γαλανόλευκη σημαία της Ελλάδας για χάρη της δημοκρατίας. Και μέσα σε μια δεκαετία, η χώρα κέρδισε την ελευθερία της.
Στη διάρκεια του 20ου αιώνα ο ριζοσπαστικός νέος συνδυασμός της συνταγματικής δημοκρατίας και του εθνικισμού που ενσάρκωσε η Ελλάδα εξαπλώθηκε στην ήπειρο και κορυφώθηκε στην “ειρήνη που τερμάτισε κάθε ειρήνη” στο τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν τρεις αυτοκρατορίες, η οθωμανική , εκείνη των Αψβούργων και η ρωσική, κατέρρευσαν και αντικαταστάθηκαν από έθνη-κράτη.
Μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ελλάδα άνοιξε και πάλι τον δρόμο για το μέλλον της Ευρώπης. Μόνο που τώρα ήταν η σκοτεινή πλευρά της δημοκρατίας που βγήκε στο προσκήνιο. Σε έναν κόσμο εθνικών κρατών, εθνοτικές μειονότητες όπως ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ελλάδας και οι ορθόδοξοι χριστιανοί της Μικράς Ασίας ήταν μια συνταγή για διεθνή αστάθεια. Στις αρχές της δεκαετίας του 1920, έλληνες και τούρκοι ηγέτες αποφάσισαν να ανταλλάξουν τους μειονοτικούς πληθυσμούς τους, εκτοπίζοντας περί τα δύο εκατομμύρια χριστιανούς και μουσουλμάνους προς χάριν της εθνικής ομοιογένειας.
Η ελληνο – τουρκική ανταλλαγή των πληθυσμών ήταν η μεγαλύτερη οργανωμένη μετακίνηση προσφύγων στην ιστορία μέχρι τότε και μοντέλο που οι ναζιστές και άλλοι θα το επικαλούνταν αργότερα για να εκτοπίσουν ανθρώπους στην ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία.
Είναι ειρωνικό, λοιπόν, που η Ελλάδα ήταν επίσης στην πρωτοπορία της αντίστασης στους ναζιστές. Τον χειμώνα του 1940-41, ήταν η πρώτη χώρα που αντεπιτέθηκε αποτελεσματικά κατά των δυνάμεων του Αξονα, ταπεινώνοντας τον Μουσολίνι στον ελληνο – ιταλικό πόλεμο ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη επευφημούσε την Ελλάδα. Και πολλοί χειροκρότησαν πάλι λίγους μήνες αργότερα όταν ένας νεαρός αριστερός αντιστασιακός ονόματι Μανώλης Γλέζος σκαρφάλωσε στην Ακρόπολη ένα βράδυ με έναν φίλο και κατέβασαν τη σημαία με την σβάστικα που οι Γερμανοί είχαν πρόσφατα υψώσει. Σχεδόν 70 χρόνια αργότερα, η ελληνική αστυνομία θα έριχνε δακρυγόνα στον κ. Γλέζο ο οποίος διαδήλωνε κατά του προγράμματος λιτότητας.
Αλλά στο τέλος, η Ελλάδα υπέκυψε στη γερμανική κατοχή. Η κυριαρχία των ναζιστών έφερε μαζί της την πολιτική κατάρρευση, την μεγάλη πείνα, και μετά την απελευθέρωση, την βύθιση της χώρας σε έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στις κομμουνιστικές και τις αντικομμουνιστικές δυνάμεις.
Μόλις λίγα χρόνια μετά την ήττα του Χίτλερ, η Ελλάδα βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της ιστορίας, ως μέτωπο του Ψυχρού Πολέμου. Το 1947, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν χρησιμοποίησε τον κλιμακούμενο εμφύλιο στην Ελλάδα για να πείσει το Κογκρέσο να στηρίξει το Δόγμα Τρούμαν και την ειρηνική δέσμευση αμερικανικών πόρων για τον αγώνα κατά του Κομμουνισμού και την ανοικοδόμηση της Ευρώπης. Ανυψωμένη ξαφνικά σε έναν διατλαντικό αγώνα, η Ελλάδα συμβόλιζε τώρα μια πολύ διαφορετική Ευρώπη – μία Ευρώπη που είχε αυτοκαταστραφεί, και που ο μόνος δρόμος εξόδου από την ανέχεια των μέσων της δεκαετίας του 1940 ήταν ως μικρότερος εταίρος της Ουάσινγκτον. Καθώς τα δολάρια άρχισαν να ρέουν, αμερικανοί σύμβουλοι έλεγαν στους έλληνες πολιτικούς τι να κάνουν και αμερικανικές βόμβες ναπάλμ έκαιγαν τα ελληνικά βουνά καθώς οι κομμουνιστές αντάρτες τρέπονταν σε φυγή.
Η πολιτική και οικονομική ένωση της Ευρώπης υποτίθεται ότι θα έβαζε τέλος στις αδυναμίες και την εξάρτηση της διχοτομημένης ηπείρου. Και εδώ η Ελλάδα έγινε σύμβολο μιας νέας φάσης στην ευρωπαϊκή ιστορία. Η πτώση της στρατιωτικής δικτατορίας το 1974 δεν έφερε στη χώρα μόνο την πλήρη ένταξη σε αυτό που θα γινόταν η Ευρωπαϊκή Ενωση. Προανήγγηλε επίσης (μαζί με τη μετάβαση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας στη δημοκρατία την ίδια εποχή) το παγκόσμιο κύμα εκδημοκρατισμού της δεκαετίας του 1980 και του ’90, πρώτα στη Νότια Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία και μετά στην Ανατολική Ευρώπη. Και έδωσε στην Ευρωπαϊκή Ενωση την όρεξη για διεύρυνση και τη φιλοδοξία να εξελιχθεί από ένα μικρό κλαμπ πλούσιων δυτικοευρωπαϊκών κρατών σε φωνή για ολόκληρη την προσφάτως εκδημοκρατισμένη ήπειρο, η οποία εξαπλώθηκε κατά πολύ στο νότο και την ανατολή.
Και τώρα, σήμερα, αφότου έσβησε η ευφορία της δεκαετίας του ’90 και μια νέα ταπεινοφροσύνη χαρακτηρίζει τους Ευρωπαίους, ο κλήρος πέφτει και πάλι στην Ελλάδα ως χώρας η οποία θα προκαλέσει τους μανδαρίνους της Ευρωπαϊκής Ενωσης και θα θέσει το ερώτημα: “ποιό θα είναι το μέλλον της ηπείρου;”.
Η Ευρωπαϊκή Ενωση υποτίθεται ότι θα ένωνε μια κατακερματισμένη Ευρώπη, ότι θα ενίσχυε τις δημοκρατικές της δυνατότητες και ότι θα μεταμόρφωνε την ήπειρο σε μια ανταγωνιστική δύναμη στην παγκόσμια σκηνή. Είναι ίσως ταιριαστό που ένα από τα αρχαιότερα και πιο δημοκρατικά έθνη – κράτη της Ευρώπης βρίσκεται στην καινούργια εμπροσθοφυλακή, όσων θέτουν εν αμφιβόλω όλα αυτά τα επιτεύγματα. Γιατί είμαστε όλοι μικρές δυνάμεις τώρα, και για άλλη μια φορά η Ελλάδα πολεμάει στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το μέλλον.
……………………………………………………
Ο κ. Μαρκ Μαζάουερ είναι Βρετανός ιστορικός και συγγραφέας, καθηγητής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο Κολούμπια των ΗΠΑ.

ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΜΑΧΗΤΙ...ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!!!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ,ΑΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ Η ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ,ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ Η ΕΝΕΡΓΟΙ,ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΠΟΝΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ???ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ....
ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ.ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ,ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΚΑΥΤΟ???ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΜΑΧΗΤΙ...ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!!!ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!!

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ,ΟΣΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ...             
                                                     ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ "ΑΝΑΡΧΙΚΟ"!

Ωρέ δημοσιογραφάρες,μήπως είναι κανένας...ασφαλίτης ακροδεξιός κι ετούτος;
Την είδαμε εδώ.

Εκτός από τους Αλβανούς,που εδώ και χρόνια συμμετέχουν στο πλευρό των κουκουλοφόρων,νέες...δυνάμεις εμφανίζονται!

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ-ΒΟΜΒΑ:ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ! ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΦΑΣΙΣΤΩΝ-ΑΣΦΑΛΙΤΩΝ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ:ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΩΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ"!
Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ,ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΛΕΥΚΟ ΚΑΠΕΛΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ!
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ "ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ" ΛΑΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

ΕΔΩ,ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ:
-ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΟΝΤΑΡΙΑ,ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

-Ο ΕΝΑΣ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ":ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ!
-ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛ:ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

-ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ:ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "KOOL SODA"!!!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ,ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ",ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΙΠΛΑ!

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ:ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ,ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΗΦΗ ΚΑΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΛΙΣ 500 ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ!

Υ.Γ.Μακάρι να κάναμε πλάκα με όλες τις παραπάνω γελοιότητες.Δυστυχώς όμως,κάποιοι λένε ακόμα και χειρότερα,παρουσιάζοντάς τα μάλιστα και ως...ειδήσεις!                                                                               ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Μήνυμα στο πρωθυπουργό από μια 15χρονη

Α(γαπ)ητέ μου πρωθυπουργέ,

Ότι έγινε σήμερα γράφτηκε με κόκκινα από αίμα γράμματα στις σελίδες της ιστορίας.

Σήμερα ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο, σήμερα υποθηκεύσατε το μέλλον μας και με....
τη βούλα αλλά ξέρετε τι έμεινε χαραγμένο στο μυαλό μου ; Οι εικόνες της Πλατείας Συντάγματος. Δεν έχεις ίχνος τσίπας πρωθυπουργέ; Δεν έχεις ούτε ιερό ούτε όσιο; Και εάν τα παιδιά που έδειραν τα ρόμποκοπ που έβαλες ήταν παιδιά σου, εάν οι μεγάλοι άνθρωποι που λιποθύμησαν ήταν οι γονείς σου, εάν ήσουν εσύ αυτός που πεινάει κάθε μέρα δεν θα διαμαρτυρόσουν ; Ξυπνήσαμε , για κακή σου τύχη. Και τώρα με την βία και τα προβοκατόρικα κόλπα σου προσπαθείς να αφανίσεις οποιοδήποτε αίσθημα ελευθερίας και ηθικής υποχρέωσης που έχουμε.

Δεν θα έπρεπε να ντρέπεσαι; Βγες έξω εάν μπορείς και δες αγαπητέ πρωθυπουργέ μου, δες γιαγιούλες με σπασμένα πόδια να πεινάνε επειδή τους έκλεψαν την σύνταξη, δες παππούδες στα καφενεία να πονοκεφαλιάζουν για το πώς θα πάρουν ένα δωράκι στο εγγονάκι τους, δες τον 35χρονο άνεργο να χάνει κάθε ελπίδα και νόημα, δες τον 25χρονο νέο με τα πτυχία να μην έχει να φάει. Αλλά περισσότερο ΔΕΣ ΕΜΕΝΑ, την 15χρονη μαθήτρια που δεν έχει ελπίδα, όνειρα και σχεδιάζει να φύγει από τη χώρα , δες εμένα που ξέρω ότι οι αξίες σε αυτή τη χώρα βεβηλώνονται, οι ψυχές χάνονται και τα όνειρά μας σκοτώνονται.

Απορώ πως ζεις, έχεις κουφαθεί εδώ και 36 μέρες, γιατί οι Αγανακτισμένοι ακούστηκαν μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου αλλά στα αυτάκια σου τίποτα. Εδώ και 36 μέρες όλη η Ελλάδα ακούγεται και το μόνο που κάνεις είναι να ζητάς να αδειάσει η πλατεία γιατί πολύ κράτησε αυτό το πανηγυράκι. Σε διαβεβαιώνω ότι η πλατεία θα αδειάσει όταν θα αδειάσει και η Βουλή από κάτι βρωμιάρηδες σαν και σένα.

Είσαι ένας προδότης της Ελλάδας, έχεις πουλήσει όλο σου το είναι στους ξένους (και για το είναι σου χεστήκαμε κιόλας, πουλάς και εμάς). Βυθίζεις την Ελλάδα στη φτώχεια! Που καταντήσαμε, η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης και να έχει ΧΟΥΝΤΑ καλυμμένη μεν. Τι θες ρε φίλε; Να διαλύσεις το έθνος, εε όχι βρε πρωθυπουργέ μου ξέρεις τι θα διαλύσεις ; το κόμμα σου, υπόγραψες την διάλυση της παράταξής σου. Δες τα συνθήματα λίγο, νύχτα θα φύγεις με ελικόπτερο! Και θα αφήσεις την Ελλάδα σε εμάς που την αγαπάμε Jeffrey ! Δεν μπορείς να βγεις έξω φιλαράκο, τα αστεία κόπηκαν, παραιτήσου!

Η οικογένειά σου έχει συγγένεια με τον Εφιάλτη των Θερμοπυλών ; Και να μην έχει συγγένεια έχει τουλάχιστον κοινά. Η ελληνική ψυχή υπομένει τα πάντα και θα αγωνιστεί για αξίες και αγαθά που είχε πολύ πριν έρθεις εσύ κύριε πουλημένε.

Εάν νομίζεις ότι σε βρίζω, συκοφαντώ απειλώ ξέρεις πόσο γουστάρω να σε δω στο δικαστήριο ; Ο έσχατος προδότης και αυτή αθώα που εκφράζει τη δυσαρέσκεια της.

155 να είναι οι ώρες σου και αυτές με δακρυγόνα και ασφυξιογόνα. 
                                                    ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com

Και άλλη μουσική "καμπάνα" για το ΠΑΣΟΚ- Απαγορεύεται και η χρήση του "θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες"

"Ποτέ ένα καλό τραγούδι , αλλά και κάθε αληθινή τέχνη, δεν εξύμνησε στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τύραννο, τον... δήμιο ή τον προδότη"

Μετά την κόρη του Μάνου Λοίζου και την απαγόρευση της χρήσης του τραγουδιού "Καλημέρα ήλιε", ήρθε η σειρά του συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλου να απογορεύσει στο σημερινό ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί άλλο ένα εμβληματικό για αυτό τραγούδι: Το "θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες 3 του Σεπτέμβρη να περνάς".

Σε δήλωσή του, ο συνθέτης του τραγουδιού αναφέρει: "Υπάρχουν τραγούδια που καθαγιάζει με τον χρόνο η αγάπη του λαού μας, και τα φυλάσσει σαν ακριβό φυλαχτό μες στην ψυχή του.
Ποτέ ένα καλό τραγούδι , αλλά και κάθε αληθινή τέχνη, δεν εξύμνησε στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τύραννο, τον... δήμιο ή τον προδότη.

Αντίθετα στάθηκε πάντα δίπλα στους αδύναμους και ταπεινούς , στους μάρτυρες των στρατοπέδων και στους ευγενικούς αγώνες των νέων ανθρώπων. ΄Εχοντας υπ όψιν μου αυτά, και ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, δεν επιτρέπω από εδώ και στο εξής στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» , στίχοι Μ.Ελευθερίου, , που γράφτηκε για άλλους λόγους και συγκεκριμένα, για να εξυμνήσει την πιο ανιδιοτελή, την πιο τίμια και αγωνιστική μορφή του Ελληνισμού και του ’21, τον Μακρυγιάννη.
Ηλίας Ανδριόπουλος                                                                                                                                 ΠΗΓΗ:www.thebest.gr                                                                  

Η πλατεία θα ξαναγεμίσει και το ποτάμι θα γίνει χείμαρος



«Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τον καιρό της χούντας»  έγραφε ένα σύνθημα εχθές στους δρόμους του κέντρου και πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν παρόμοιους συνειρμούς.  Φοβούνται την πλατεία και γι’ αυτό κάνουν τα πάντα για να την εξοντώσουν. Ξέρουν ότι η πλατεία, αν συνεχίσει λίγο ακόμα, αν συνεχίσει πιο μαζικά θα αποκτήσει και τη δύναμη να τους γκρεμίσει. Για την ακρίβεια ΜΟΝΟ αυτή έχει τη δύναμη να τους γκρεμίσει. Για αυτό και τούτη  η λύσσα εναντίον της. Γι’ αυτό εκτός από τα ΜΑΤ, το χημικό πόλεμο και τους παρακρατικούς ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο.  Έφτασαν να απειλούν τον ελληνικό λαό ακόμα και με τανκς.
Τον απειλούν γιατί επιθυμούν να δεχθεί αδιαμαρτύρητα να πληρώσει τα πάρτι τους, τις μίζες, τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή που μας έφεραν ως εδώ.
Τον απειλούν γιατί επιθυμούν να δεχθεί αδιαμαρτύρητα το ξεπούλημα της πατρίδας τους που ψηφίστηκε εχθές από το  ΠΑΣΟΚ με τη βοήθεια της  Έλσας και των ΜΑΤ.
Τον απειλούν γιατί αρνείται να αποδεχθεί την παράδοση της χώρας στους δανειστές που αποφάσισε εχθές η κυβέρνηση και γιατί διαμαρτύρεται που θα του κόψουν κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις.
ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ  ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Και όλοι αυτοί που ψηφίσαν ΝΑΙ στην παράδοση της χώρας, όπως ο κ.Αθανασιάδης, θέλουν μετά να βγαίνουν ανενόχλητοι,  να κάνουν βόλτα και να πάρουν τον αέρα τους,  χωρίς να αισθάνονται πάνω τους  τα βλέμματα απαξίωσης του κόσμου. Γι’ αυτό  δηλητηριάζουν τις ζωές τους με τα χημικά και προσπαθούν  να εξοντώσουν όποιον αντιστέκεται.
Ας γνωρίζουν όμως ότι δεν θα ξεμπερδέψουν τόσο εύκολα. Η πλατεία θα ξαναγεμίσει. Και το ποτάμι σύντομα θα γίνει χείμαρρος. Δεν υπάρχει γυρισμός καθώς η χώρα από εδώ και πέρα θα βουλιάζει όλο και πιο πολύ. Κάποιοι νομίζουν ότι θα σώσουν τα τομάρια τους επειδή έχουν καπαρώσει θέση στην κιβωτό που φτιάχτηκε για αυτούς και τους εκλεκτούς τους φοροφυγάδες με τα λεφτά στην Ελβετία. Πλανώνται πλάνην οικτρά.  Ήδη η τιμωρία που έχει πέσει στα κεφάλια τους είναι βαριά. Κανείς τους δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πλέον στους δρόμους. Ζουν κρυμμένοι και κυκλοφορούν μόνο πίσω από τα φιμέ τζάμια των πολυτελών αυτοκινήτων τους. Έχουν χάσει κάθε τιμή και αξιοπρέπεια.
Κανείς τους δεν πρόκειται να ξαναεκλεγεί με την ψήφο του ελληνικού λαού. Θα καταποντιστούν. Βέβαια από ότι φαίνεται λίγο τους νοιάζει, αφού εχθές τους είδαμε στη Βουλή να χειροκροτούν χαρούμενοι το μεσοπρόθεσμο που μέχρι προχθές μας διαβεβαίωναν πως θα το ψηφίσουν με πόνο ψυχής. Και γιατί να μη γελάνε; Δεν θα κόψουν ούτε τα πούρα, ούτε τις σαμπάνιες, ούτε τον αστακό, ούτε το κομμωτήριο των 700 ευρώ (που πάει ο Γιώργος). Δεν θα χρειαστεί να κάνουν καμία θυσία, σαν αυτές που θα κάνει ο συνταξιούχος που δεν μπορεί να πληρώσει το νοίκι, η νοικοκυρά που κόβει στη μέση τη λίστα του σούπερμάρκετ και της λαϊκής αγοράς, ο γονιός που δεν μπορεί να πληρώσει το φροντιστήριο των παιδιών του και ο άνεργος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Αυτοί, όμως,  ΔΕΝ έχουν τίποτα να χάσουν πλέον και γι’ αυτό η πλατεία θα ξαναγεμίσει. Κάθε χτύπημα με κλομπ στο κεφάλι διαδηλωτή και κάθε δάκρυ από χημικά πολλαπλασιάζουν  την οργή και την αντίδραση, που πολύ φοβάμαι ότι θα αρχίσει να γίνεται μίσος. Μίσος γι’ αυτούς που κυβερνούν και ρημάζουν τις ζωές τους. Χωρίς να το αντιλαμβάνονται –γιατί βλέπουν μόνο βραχυπρόθεσμα και αυτό που θέλουν είναι να «καθαρίσουν» την πλατεία- ριζοσπαστικοποιούν  την κοινωνία και την πεισμώνουν ακόμα πιο πολύ. Ένα είναι σίγουρο: ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ. Από εδώ και μπρος θα έχουν να κάνουν με την ιερή οργή ενός λαού που αφού πρώτα τον πρόδωσαν, μετά τον ποδοπάτησαν κιόλας.
Αριστερόχειρ                                                                                                                                            ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΕΦΤΑΣΕ… ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ.

Η κυβέρνηση των υποταγμένων στα κελεύσματα των νταβατζήδων, χθες έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Κι αυτό το πρόσωπο είναι φρικτό και επικίνδυνο. Ξεχειλίζει αίμα και θάνατο. Αυτή η κυβέρνηση μισεί την Ελληνική κοινωνία και την οδηγεί συντεταγμένα στην καταστροφή.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Αν αυτή η κυβέρνηση και οι πολιτικές πανεθνικής υποθήκης δεν ανατραπούν άμεσα και δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά οι αχυράνθρωποι που τη συναποτελούν, τότε το επόμενο βήμα θα είναι να οδηγήσουν τον τόπο σε εμφύλιο σπαραγμό. Και σ αυτή την περίπτωση, τα θύματα θα είναι αμέτρητα.
Α) ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ».
Αυτός ο αγώνας, με τις ευαισθησίες αλλά και με τα όποια λάθη του, με τις όποιες πολιτικές του αστοχίες, με τις υπερβολές του αλλά και με την περηφάνια του, πρωτίστως όμως με την επιμονή και την αποφασιστικότητά του, ήταν ένας αγώνας όμορφος και από πολλές απόψεις υποδειγματικός.
Μέσα από αυτόν τον αγώνα, κοινωνικές δυνάμεις ευρύτατες που ήταν επί δεκαετίες παροπλισμένες πολιτικά, ενεργοποιήθηκαν.
Και αυτό ήταν το ουσιαστικότερο πολιτικό αποκρυστάλλωμα της μαχόμενης Ελληνικής κοινωνίας.
Κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα, δεν διαπιστώθηκε μονάχα το τεράστιο απόθεμα κοινωνικής δυναμικής που πολλοί υποτίμησαν και ουδείς τόλμησε ουσιαστικά να αξιοποιήσει. 
Αποκαλύφθηκε παράλληλα και η πολύχρωμη παλέτα τόσο των εχθρών όσο και των άσπονδων "φίλων" του, που είτε επεχείρησαν ανοικτά να προβοκάρουν το μεγαλείο του, είτε επιδόθηκαν συστηματικά σε μια ύπουλη προσπάθεια που αποσκοπούσε στην «αποδεκτή» προσαρμογή του στα πλαίσια των συστημικών ανοχών.

Στην κορύφωση αυτού του αγώνα, και μπροστά στον τρόμο του πολιτικού συστήματος για το ενδεχόμενο η μαχόμενη κοινωνία να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνατότητες για να καταστεί καταλύτης των εξελίξεων και πρωταγωνιστής μιας διαφορετικής πολιτικής διαδρομής για τον τόπο, σχεδόν επιβλήθηκε στο πολιτικό σύστημα η υιοθέτηση, πολιτικών ιδεών στις οποίες ποτέ δεν πίστεψε ως προς την ουσία τους, αλλά επεχείρησε να τις υιοθετήσει με στόχο να τις αφυδατώσει από το ουσιαστικό πολιτικό τους περιεχόμενο με στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού που σταδιακά αρχίζει να αφυπνίζεται.
Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο κακοποίησαν την ιδέα της «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» την οποία από το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» προτείναμε ήδη από το Φθινόπωρο του 2010, οριοθετώντας με σχετική επάρκεια τα προσδιοριστικά της χαρακτηριστικά. (Δείτε σχετική μας ανάρτηση ΕΔΩ).
Β) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ.
Έτσι, μέσα από παλινωδίες και με αλληλουχία θεατρινισμών που είχαν ως κυρίαρχο στοιχείο την πολιτική εξαπάτηση από τη μια, αλλά και με μια κοινωνία με αφυπνισμένη τη διάθεση και την πολιτική οργή από την άλλη, φτάσαμε στη μαύρη μέρα της 29ης Ιουνίου 2011, που οι εφιάλτες του κοινοβουλίου αποκάλυψαν για μια ακόμη φορά το φρικτό πρόσωπο της ντροπής και της εθελοδουλίας.
Αδίστακτοι, ντροπιασμένοι και με μηδενικό ίχνος προσωπικής πολιτικής και εθνικής αξιοπρέπειας οι αχυράνθρωποι της κυβερνητικής πλειοψηφίας:
-          Παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στις διεθνείς συμμορίες θεσμοθετώντας ουσιαστικά την επικυριαρχία τους…
-          Προσυπέγραψαν με το αίμα και τον ιδρώτα ενός ολόκληρου λαού το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας για να παραδώσουν στις επόμενες γενιές μια Ελλάδα κυριαρχικά κουτσουρεμένη και φτωχότερη…
-          Χρησιμοποίησαν αδίστακτα το κράτος και τους παρακρατικούς μηχανισμούς σε βάρος της μαχόμενης Ελληνικής κοινωνίας, που σε πείσμα της δικής τους υποταγής, επέμεινε να κρατά ψηλά τη σημαία της δικής της εθνικής και προσωπικής αξιοπρέπειας.
Γ) ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ.
Η ντροπιαστική πλειοψηφία των 154 +1 εφιαλτών (και δεν είναι οι μόνοι που παρασιτοζωούν σ αυτό το κοινοβούλιο της ντροπής), κάθε άλλο παρά έλυσε τα προβλήματα των Τσολάκογλου που καταδυναστεύουν τη χώρα.
Τα βιαστικά χαμόγελα και τα χτυπήματα στην πλάτη από τους νταβατζήδες στους οποίους λογοδοτούν και για λογαριασμό των οποίων πολιτεύονται, θα μετατραπούν σύντομα σε έναν οδυνηρό γι αυτούς εφιάλτη.
Η Ελληνική κοινωνία, μπορεί να παραμένει κατά ένα ποσοστό ευάλωτη σε σχεδιαζόμενα πολιτικά παραμυθιάσματα από τους ουρακοτάγκους της πολιτικής, μπορεί ακόμη και να ενσωματώνει στις γραμμές της έναν διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό «κοψοχέρηδων» που είναι έτοιμοι στην πρώτη ευκαιρία να παζαρέψουν την πολιτική τους επιλογή και να την υποτάξουν στην ανέξοδη υποσχεσιολογία, είναι όμως και κοινωνία που σε σημαντικό βαθμό χειραφετήθηκε.
Η Ελληνική κοινωνία, μέσα από την ίδια της πλέον την εμπειρία, συνειδητοποίησε ότι ενωμένη και μαχόμενη, έχει τη δύναμη να κατατρομοκρατεί τους τρομοκράτες της, να τους αναγκάζει να βγάζουν την κουκούλα του ύπουλου καθωσπρεπισμού, και να αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο του εφιάλτη που διαθέτουν.
Δ) ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.
Και αυτή η διαχρονική αλήθεια αποκαλύφθηκε περίτρανα την αποφράδα μέρα της 29ης Ιουνίου του 2011.
Γιατί αυτή η εξουσία τρέμει τις συνέπειες  για τα κουφάρια των εκπροσώπων της, όταν αποκαλύπτεται ο πραγματικός της εαυτός.
Γι αυτό και χρειάστηκε ξεφτιλισμένα δεκανίκια προκειμένου να μην καταρρεύσει και να μην παραδοθεί στο λαό του οποίου την αξιοπρέπεια τσαλάκωσε.
Κι αυτά τα ξεφτιλισμένα δεκανίκια τα βρήκε στο πρόσωπο των δήθεν «ανταρτών». Τους ανέχτηκε και τους εξασφάλισε κάποιες ώρες «πατριωτικής» δημοσιότητας, για να τους χρησιμοποιήσει μετά ως υποπόδιο στα κουτσουρεμένα της ποδάρια.
Γι αυτό και όλοι αυτοί οι πολιτικά ξεγάνωτοι τενεκέδες του πολιτικού συστήματος, είναι περισσότερο κατάπτυστοι και περισσότερο αξιοθρήνητοι από το θίασο των αχυρανθρώπων που αποφάσισαν τελικά να στηρίξουν με την ντροπιαστική τους ψήφο.
Κι αυτή η επικίνδυνη εξουσία, δε δίστασε να χρησιμοποιήσει και το πιο επικίνδυνο δεκανίκι της – το οργανωμένο παρακράτος – εντός κι εκτός μηχανισμών, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κοινωνία που την κατατρόμαξε, γιατί πλέον συνειδητοποιεί πως δεν υπάρχει κλουβί ασφαλείας που να χωρά το μέγεθος της προδοσίας της και να μπορεί να την προστατεύσει.
Το μεσοπρόθεσμο της ντροπής το ψήφισαν…
Τη συγκέντρωση των «αγανακτισμένων» την διέλυσαν…
Νιώθουν προσωρινά ανακουφισμένοι…
Ξέρουν όμως καλά πως τον πόλεμο τον έχασαν, και πως με τους χειρισμούς τους εκτός από το μεσοπρόθεσμο της ντροπής υπέγραψαν και τη θανατική τους καταδίκη.
Η κοινωνία κέρδισε αυτή τη μάχη. Τη σφυρηλάτησε μέσα στην ασφυξία της ντροπής. Και το βέβαιο είναι πως θα επιστρέψει δριμύτερη για να κερδίσει οριστικά και τον πόλεμο ανατροπής των δοσίλογων και των προσκυνημένων.
Και το βέβαιο είναι πως εφοδιασμένη με την κατάλληλη στόχευση, τον απαραίτητο σχεδιασμό και το απαραίτητο επιτελείο, δε θα ανατρέψει μονάχα τους Μανωλιούς της υποταγής, αλλά και τις πολιτικές της υποταγής στο σύνολό τους.
Ε) ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ???
Το βέβαιο είναι πως ήταν θέμα ημερών το πότε ακριβώς θα την δρομολογούσαν.
Όταν όλοι «μεθούσαν» από το μεγαλείο της μαζικότατης συμμετοχής, εμείς από το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» προειδοποιούσαμε, πως το σύστημα διαθέτει και δύναμη, και μηχανισμούς, και κυρίως κυριεύεται από έναν τρόμο που το θεριεύει και το καθιστά πολλαπλά επικίνδυνο προκειμένου να καταφέρει να αυτοσυντηρηθεί. (δείτε εδώ σχετική μας ανάρτηση).
Προειδοποιούσαμε ότι απέναντι σ αυτούς τους μηχανισμούς, δεν αρκεί να αντιπαραθέτεις αποκλειστικά και μόνο τη δικαιολογημένη αγανάκτηση.
Απέναντι σ αυτούς τους μηχανισμούς χρειάζεται να αντιπαραθέσεις οργάνωση, επιτελείο, στρατηγικό και τακτικό σχεδιασμό, και κυρίως μια ευρύτατη και συνεκτικά δομημένη κοινωνική συμμαχία με κάθε φυσικό σύμμαχο.
Όλα αυτά δηλαδή που δε φρόντισε να εξασφαλίσει το κίνημα των αγανακτισμένων, λόγω της μικρής πολιτικής του εμπειρίας.
Όλα αυτά δηλαδή που δεν τόλμησε να συνοικοδομήσει με το κίνημα των αγανακτισμένων το οργανωμένο μαζικό λαϊκό κίνημα.
Αυτή είναι η αλήθεια και οφείλουμε να την πούμε ξεκάθαρα.
Και πρέπει να την πούμε έστω και αν ξέρουμε ότι πολλοί αρέσκονται να τους χαϊδεύει κανείς τα αυτιά στηρίζοντας λογικές συλλήβδην αφορισμού και απόρριψης των πάντων.
Και πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως όλοι εκείνοι που πλειοδοτούν σ αυτόν τον συλλήβδην αφορισμό, δεν διακατέχονται και από τις αγνότερες των προθέσεων.
Στρατηγική έχουν. Και μάλιστα στρατηγική επικίνδυνη.
Επιχειρούν την πιο άθλια και ύπουλη χαλιναγώγηση της μαχόμενης κοινωνίας μέσα από υποκριτικά επιχειρήματα μερί δήθεν μη χαλιναγώγησης και «αυτοτελούς δράσης».
Πικρή η αλήθεια αλλά οφείλουμε να την λέμε ξεκάθαρα.
Σ αυτή τη χώρα δεν είναι όλοι ίδιοι.
Δεν άσκησαν όλοι πολιτική εξουσία.
Δεν κιότεψαν όλοι.
Δεν προσκύνησαν όλοι.
Δεν έδωσαν όλοι αγώνες για τα καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα.
Μπορεί να έχουν κάνει όλοι τα μικρά και τα μεγάλα τους λάθη, αλλά δεν είναι όλοι ίδιοι και κυρίως δεν είναι όλοι ένοχοι γι αυτή την κατάντια.
Και μια κοινωνία που μάχεται έχει εχθρούς πολιτικούς και εχθρικές πολιτικές που έχουν ονοματεπώνυμο.
Ονοματεπώνυμο όμως έχουν και οι φυσικοί της σύμμαχοι και οφείλει και να τους αναζητά και να μη τους αρνείται αυτό τους το ρόλο.
ΣΤ) Ο ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.
Και πρέπει να είναι αποφασιστικός, ασυμβίβαστος, στοχευμένος και σωστά σχεδιασμένος, ικανός να εμπνεύσει την πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας και να την καταστήσει πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων.
Θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως καμία αλλαγή δεν πρόκειται να δρομολογηθεί, όσο η κοινωνία θα παραμένει στο περιθώριο.
Αυτή την εμπειρία τη ζήσαμε, και πριν καλά - καλά το συνειδητοποιήσουμε το πολιτικό σύστημα μας έκλεψε σταδιακά ακόμη και την ίδια τη ζωή μας.
Οι επόμενες μέρες πρέπει να είναι καθοριστικές για τη ζύμωση αυτής της ιδέας στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.
Πρόκειται για μια ιδέα που θα συκοφαντηθεί, θα πολεμηθεί, θα ενοχοποιηθεί από πολλούς καλοθελητάδες.
Θα την στοχοποιήσουν και θα την υπονομεύσουν συστηματικά τα φερέφωνα και οι κοντυλοφόροι του πολιτικού συστήματος.
Θα την χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι κατατρομοκράτησης του λαού με προφανή στόχο να τον αποστασιοποιήσουν από αυτή την προοπτική.
Αναρωτηθείτε με το χέρι στην καρδιά…
Τι διαφορετικό θα έχουν να αντιπροτείνουν όλοι αυτοί οι ρεμπεσκέδες που θα επιχειρήσουν να αποθαρρύνουν την κοινωνία από μια τέτοια προοπτική???
Τον κοινωνικό συμβιβασμό???
Την ανώδυνη διαμαρτυρία την ίδια στιγμή που οι προσκυνημένοι θα συνεχίσουν να νομοθετούν???
Ή μήπως μια κοινωνία παροπλισμένη στο έλεος του παρακράτους των κουκουλοφόρων και των ταγμάτων εφόδου του υπουργείου του απροστάτευτου πολίτη που θα ξεφορτώνει επάνω της ληγμένα χημικά όποτε το αποφασίσει???
Τι???
Και την οφείλουν αυτή την απάντηση διότι επιτέλους οι απόψεις όλων είναι καλοδεχούμενες, αλλά και η κοινωνία η ίδια δικαιούται να γνωρίζει αυτές οι απόψεις που τέλος πάντων ακουμπούν και τι καλούνται τελικά να υπηρετήσουν.
Οφείλουμε επίσης να έχουμε απόλυτη επίγνωση πως θα υπάρξουν και οι γνωστοί φανφαρολόγοι και σαλταδόροι της δήθεν «αριστερής» φρασεολογίας με το αμφιλεγόμενο παρελθόν και το ερμαφρόδιτο παρόν και μέλλον, που θα επιχειρήσουν να αποδυναμώσουν την ιδέα του καθολικού ξεσηκωμού, διότι έτσι θα καταθέσουν τα «διαπιστευτήριά» τους στο νταβατζηλίκι της σκέψης που υπηρετούν, αρλουμπολογώντας με «επαναστατική» φλυαρία αδιέξοδου σεχταρισμού, «χαρίζοντας» την κοινωνία με τη μέθοδο της εις άτοπον απαγωγής στο σύστημα που στρατευμένα και συνειδητά υπηρετούν ολόκληρη τη μεταπολιτευτική περίοδο.
Ζ) Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
Θα υπάρξουν κι εκείνοι που υποκρινόμενοι μια δήθεν ανθρωπιά και ένα ψευδεπίγραφο κοινωνικό ενδιαφέρον, θα ισχυριστούν πως ο καθολικός ξεσηκωμός θα φέρει θύματα.
Τους ρωτάμε…
Ποιοι θα τα προκαλέσουν??? 
Εκείνοι που θα επιδιώξουν να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία μιας χώρας που πρόδωσαν??? 
Αν ναι τότε γιατί δεν καταγγέλλετε ευθύς εξ αρχής τα εγκληματικά σχέδια τους???
Τους θυμίζουμε…
Τα δεκάδες ίσως και εκατοντάδες ανώνυμα θύματα που αυτοκτονούν καθημερινά στον κηρυγμένο πόλεμο της κοινωνικής χρεοκοπίας που συντελείται καθ υπαγόρευση των νταβατζήδων του χρήματος και για τους οποίους κανείς τους δε νοιάστηκε και κανείς δε μιλά.
Τους προκαλούμε…
Να σταθμίσουν με τη γλώσσα των αριθμών αν τολμούν…
-          Τη δολοφονημένη μας εθνική αξιοπρέπεια από τα τερτίπια της σοσια-ληστρικής και εθνοκτόνου τους συνδιαλλαγής…
-          Τα εκατοντάδες εκκολαπτόμενα θύματα των αυτοκτονιών που θα ακολουθήσουν στο όνομα της σωτηρίας των νταβατζήδων που οι άθλιοι τόλμησαν να εμφανίσουν εν πολλοίς ως καθήκον μας πατριωτικό.
-          Τη δολοφονημένη μας πατρίδα που θυσιάζουν αδίστακτα στο βωμό των σχεδιασμών της παγκόσμιας διακυβέρνησης την οποία υπηρετούν και για λογαριασμό της οποίας κατέλυσαν Σύνταγμα, θεσμούς και την ίδια την κοινωνική μας υπόσταση.
Τους υπενθυμίζουμε πως…
Η κυβέρνηση των υποταγμένων στα κελεύσματα των νταβατζήδων, χθες έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.
Κι αυτό το πρόσωπο είναι φρικτό και επικίνδυνο.
Ξεχειλίζει αίμα και θάνατο.
Αυτή η κυβέρνηση μισεί την Ελληνική κοινωνία και την οδηγεί συντεταγμένα στην καταστροφή.

Υποκρίνεται πως μοχθεί για τη σωτηρία της και σπέρνει στο διάβα της ερείπια και απελπισία.
Ας το καταλάβουμε όλοι πριν να είναι αργά…
Η προσπάθεια των αχυρανθρώπων να κρατηθούν στην εξουσία, καθώς και οι ανοικτοί τους λογαριασμοί με τους διεθνείς νταβατζήδες που υπηρετούν, τους καθιστά αδίστακτους και επικίνδυνους.
Η αποκαθήλωσή τους πρέπει να γίνει ελεγχόμενα από την ίδια την κοινωνία και όχι με τους δικούς τους όρους, και τους κανόνες που θεσμοθέτησαν στο σικέ πολιτικό παιχνίδι της κυβερνητικής εναλλαγής.
Και αυτή η αποκαθήλωση πρέπει να είναι παραδειγματική.
Να ενσωματώνει το κοινωνικό μίσος με το οποίο αντιμετώπισαν τους πολίτες στην πολιτική τους πρακτική.
Να αποθαρρύνει κάθε επίδοξο συνεχιστή της πεπατημένης εθνοκτόνου υποτέλειας που καταδικάζει τον τόπο μας στον αφανισμό και τη γενικευμένη μιζέρια.
Αν αυτή η κυβέρνηση και οι πολιτικές πανεθνικής υποθήκης δεν ανατραπεί άμεσα και δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά οι αχυράνθρωποι που τη συναποτελούν, τότε το επόμενο βήμα θα είναι να οδηγήσουν τον τόπο σε εμφύλιο σπαραγμό. Και τότε τα θύματα θα είναι αμέτρητα.
Αυτή τη χάρη οφείλουμε να μη τους την κάνουμε.
Το χρωστάμε αυτό στα παιδιά μας και στα αγέννητα ακόμη εγγόνια μας.
Η μαχόμενη κοινωνία κυνηγήθηκε με τα χημικά του θανάτου από τις πλατείες αλλά την πρώτη σοβαρή της μάχη την κέρδισε.
Οι δοσίλογοι τρέμουν την οργή της και το ξέρουμε όλοι καλά και πρωτίστως το ξέρουν οι ίδιοι.
Αυτό που οφείλει να κάνει σήμερα κιόλας αυτή η κοινωνία είναι:
  1. Να ανασυνταχθεί άμεσα με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της, στο όραμα και στη δική της ελπίδα.
  2. Να αποφύγει τις «αμέλειες» και τα λάθη που έκανε χθες για να μετατρέψει τη δυναμική της σε απειλητικό καταπέλτη που θα σαρώσει τα πάντα.
  3. Να σταματήσει να φλυαρολογεί στην πλατεία ατέρμονα, παίζοντας άθελά της το «παιχνίδι» στο γήπεδο που επέλεξε ο αντίπαλος για λογαριασμό της. Και τέλος…
  4. Να αναδείξει από τα σπλάχνα της και τα σπλάχνα των αγωνιστών της ιστορίας, άφοβα και με τόλμη τους ηγέτες του δικού της ξεσηκωμού που θα συγκροτήσουν την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ που θα τον οργανώσει και θα τον κατευθύνει μέχρι το τέλος.
Με όλους τους τρόπους… Με όλα τα μέσα… Χωρίς ολιγωρίες… Και χωρίς ίχνος συμβιβασμού.
Οι πολέμιοι αυτής της προοπτικής έχουν δύο επιλογές:
Η πρώτη επιλογή: Είναι να αντιπροτείνουν κάποια ιδέα περισσότερο αποτελεσματική και να αποδείξουν ιστορικά τη βιωσιμότητα και την προοπτική της, ως προς την ικανότητά της να καταστήσει πρωταγωνιστή και καταλύτη των εξελίξεων την ίδια την κοινωνία.
Η δεύτερη επιλογή: Είναι να σιωπήσουν.
Έχουν βέβαια και μια τρίτη επιλογή: Να ταυτιστούν κεκαλυμμένα ή απροκάλυπτα με κείνους που κιότεψαν, και να επιχειρήσουν με παραινέσεις τον αποπροσανατολισμό της Ελληνικής κοινωνίας.
Η κοινωνία όμως τώρα ξέρει καλά πως αν «μασήσει» και αυτή τη φορά, τότε θα υποστεί τη μοίρα που κάποιοι άλλοι επέλεξαν για λογαριασμό της.
Όπερ έδει δείξαι…                                                                                                                              ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ (VIDEO)


Φωτό ντοκουμέντο από τους "κουκουλοφόρους" κατα το ALTER που μπήκαν στην Βουλή


Το star.gr, έψαξε και βρήκε φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ όπου κατά την άποψη τους δείχνουν τι έγινε πριν και μετά το επίμαχο βίντεο στο οποίο οι ίδιοι με καλυμμένα πρόσωπα, όπως συνηθίζουν κουκουλοφόροι, φέρονται σε αγαστή συνεργασία με δυνάμεις των ΜΑΤ. 

Διαβάστε τί γράφουν οι πρωταγωνιστές του βίντεο  στο προσωπικό τους blog και βγάλτε τα συμπεράσματά σας….
"Χθες ζήσαμε μια περιπέτεια που κανείς δεν θα περίμενε ότι μπορεί να συμβεί στην πλατεία Συντάγματος. Πέντε άτομα δεχτήκαμε επίθεση από 500(δεν είναι υπερβολή!!!) αναρχικούς -αντιεξουσιαστές-ασφαλίτες (πείτε τους όπως θέλετε). Ευτυχώς μπήκαμε στην στοά της Όθωνος 10 όπου μπορέσαμε να οχυρωθούμε μέσα στην είσοδο πολυκατοικίας! Είχαμε δύο τραυματίες και κρατήσαμε το “κάστρο” μας για τρεις ώρες! Καταφέραμε να φύγουμε όταν κάηκε το βαν κινητής τηλεφωνίας και άδειασε η πλατεία από τα χημικά. Ας πάμε όμως στην αρχή...
Κατ´αρχήν δεν σας είπαμε ποιοι είμαστε: είμαστε εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ που δεν έχουμε καμία σχέση με κανένα κόμμα και καμία οργάνωση. Απλά φέρνουμε σε κάθε πορεία μας την Γαλανόλευκη, πράγμα που εξόργισε τους αναρχικούς! Δεν ήταν όμως μόνο οι αναρχικοί. Από την Όθωνος όπου στεκόμασταν μπροστά στο σταθμαρχείο πέρασε όλη η πορεία της ΓΣΕΕ. Τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ όταν περνούσαν άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα για φασίστες που πρέπει να ριχτούν στην πηγάδα του Μελιγαλά!
Μόλις τελείωσε η πορεία ξαφνικά η πλατεία “μαύρισε” και βρεθήκαμε περικυκλωμένοι από παντού από κουκουλοφόρους που μας απειλούσαν με βαριοπούλες, πτυσσόμενα μεταλλικά γκλοπς, σιδερόβεργες, καδρόνια και άλλα “εργαλεία” τα οποία κουνούσαν επιδεικτικά και μας έβριζαν. Όταν ξεκίνησε η επίθεση τους οι πέντε που είχαμε σημαίες καθώς και δυο-τρεις άλλοι συνάδελφοι καταφύγαμε στην στοά και στην είσοδο του κτιρίου. Οι τρεις από εμάς ήταν χτυπημένοι ήδη (πισώπλατα) στο κεφάλι με κράνη και με καδρόνια ενώ άλλος ένας που γλύστρησε ποδοπατήθηκε μέχρι λυποθυμίας και βρίσκονταν πεσμένος στην μέση της στοάς. Αφού βεβαιώθηκαν ότι τον είχαν τελειώσει και αφού του έκλεψαν ότι είχε επάνω του: πορτοφόλι, κινητό, ταυτότητα, δίπλωμα και άλλα έγγραφα, τον παράτησαν να κείτεται εκεί. Ήταν σαν να βλέπεις έναν νεκρό από τροχαίο ατύχημα!



Από εκείνη την στιγμή πέρασαν τρεις ώρες πολιορκίας...
Όταν ζητήθηκε και από τους γιατρούς της πλατείας αλλά και από το ΕΚΑΒ να έρθει ασθενοφόρο να πάρει τον τραυματία αρνήθηκαν λέγοντας πως “εδώ θα ψοφήσει”, “θα πεθάνετε όλοι” κλπ. Το μόνο που κατάφερε να γίνει είναι να έρθει μέσα ένας διασώστης και να περιδέσει πρόχειρα τα κεφάλια των χτυπημένων.

Έτσι πέρασε η ώρα αλλά τα περίεργα συνεχίζονται και έξω από την στοά: Μόλις απεγκλωβιστήκαμε πήγαμε στην πάνω πλευρά της πλατείας όπου μας πήραν από πίσω πάλι οι ...500! Εκεί στον ανοιχτό χώρο το μόνο που μπορέσαμε να κάνουμε είναι να πάμε πάνω από το πάρκιν της βουλής που ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις. Το αποτέλεσμα; Οι ΜΑΤάδες μας έδιωχναν να πάμε κάτω και από κάτω μας περίμεναν με τις βαριοπούλες που κουνούσαν μπροστά στην αστυνομία (στα δέκα μέτρα!). “Είσαι τρελός λέμε στο υπέυθυνο μια διμοιρίας, που μας στέλεις;” Καμία συμπαράσταση, πλήρης αδιαφορία, λες και ήθελαν να μας “δώσουν “ στους κουκουλοφόρους οι οποίοι μας φώναζαν ότι είμαστε ρουφιάνοι της αστυνομίας! Τους ζητήσαμε να μας συλλάβουν και πάλι τίποτα...Τελικά σε κάποια στιγμή με πολλά χημικά που έσπασε ο κόσμος φύγαμε μαζί με το πλήθος και χαθήκαμε...

Αγανακτισμένοι Έλληνες"                                                                                                                           ΠΗΓΗ:www.star.gr

ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ e-mail ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

…gap@politicalforum.gr

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
Για τον φασισμο με τον οποιο τρομοκρατεις την χωρα.
Για την φτωχια που προσπαθεις να επιβαλλεις στους Ελληνες.
Για την προδοσια και το ξεπουλημα σου.
ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΘΕΩΣ:
ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΩΣ ΔΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ

ΩΣ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ ΠΟΥ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΩΣ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, την ωρα που χιλιαδες ανθρωποι….
οδηγουνται οδηγουνται στην φυλακη ή στην αυτοκτονια για ασημαντα χρεη.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, την ωρα που χιλιαδες νεοι οδηγουνται στην ξενιτια για να γλιτωσουν απο τον ολεθρο της ανεργιας και της εξαθλιωσης που εφερες στην πατριδα μας.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ”ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ”, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αλλα σε λενε Παπανδρεου και θα γλιτωνεις παντα.
Οχι ομως αυτη τη φορα. Γιατι αυτη την φορα, μαζι με την υποθηκη της Ελλαδος, υπεγραψες και το πολιτικο σου τελος.
Θα παρακαλας να φυγεις και θα παθεις χειροτερα και απο τον Καραμανλη το 2009.
Το κομμα σου μετα βιας θα αγγιξει το 10%.
Ηδη φοβασαι να περπατησεις στον δρομο, κι εσυ κι οι βουλευταδες σου.
Το πολιτικο σου τελος θα ειναι η διαλυση της παραταξης σου απο εσενα τον ιδιο και η φυγη σου απο την χωρα (Αληθεια, εχεις δει το συνθημα που γραφουν στους τοιχους ”Γιωργο, θα φυγεις νυχτα”;)
Η Ελλαδα θα ζησει. Οι Ελληνες θα ζησουν.
Ζουσαν πολυ πριν απο σενα και φυσικα θα ζησουν και πολυ μετα απο εσενα.
Ο δρομος ομως που βαδιζεις εσυ ειναι επικινδυνος.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΓΡΑΦΕΙ ”ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ”.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΥΓ: Αν νομιζεις οτι σε βριζω ή σε απειλώ (που δεν κανω κανενα απο τα δυο), δωσε το e-mail μου στην αστυνομια και στους εισαγγελεις του καθεστωτος σου. Γουσταρω να υποστω πολιτικη διωξη ειδικα απο εσενα.
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ                                                                                                                          ΠΗΓΗ:olympia.gr

155 πρόδωσαν τους Έλληνες, θα τους τιμωρήσει η Ιστορία!

Λίγα είναι τα ψωμιά σας κύριοι του ΠΑΣΟΚ! Μέχρι εδώ πήγατε! Ψηφίσατε λοιπόν κατά της πατρίδας, ψηφίσατε κατά του έθνους, ψηφίσατε κατά των παιδιών μας. Η Ιστορία θα σας καταγράψει στα μαύρα κατάστιχα της, μιλώντας για τους 155, που λιποψύχησαν.
Έχουμε και λέμε: 155, όλοι «πράσινοι» (εκτός μίας γνωστής και μη εξαιρετέας συνοδοιπόρου τους, «σεσημασμένης» νεοφιλελεύθερης), που ξέχασαν ότι είναι Έλληνες, ξέχασαν τους αγώνες του γένους, ξέχασαν πως αποκτήθηκε η Ελευθερία μας, πόσο αίμα χύθηκε γι’ αυτήν. Και αγκάλιασαν τον εθνομηδενισμό και την αρνησιπατρία…
Αποκαρδιωτικό το θέαμα…
Βουλευτές-πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κυβερνητικοί βουλευτές ανίκανοι, ανήμποροι να υψώσουν μια φωνή διαμαρτυρίας, τη φωνή που ύψωσε ένας κυβερνητικός βουλευτής με αναπηρία, που αψήφησε όλους όσους έπεσαν πάνω του για να τον μεταπείσουν.
Η Ιστορία θα καταγράψει την ανδρεία του, θα καταγράψει ότι ανέδειξε τη γύμνια των «συντρόφων» του. Ο Κουρουπλής τόλμησε και είπε ΟΧΙ, σεβάστηκε αυτούς που τον έστειλαν στη Βουλή. Και ο κόσμος ήδη του χαμογελά, γιατί αγαπά τους σθεναρούς, γιατί γνωρίζει ότι την Ιστορία τη γράφουν τα μεγάλα ΟΧΙ.
Το Έθνος σήμερα δάκρυσε. Δάκρυσε για την προδοσία. Δάκρυσε για την αρνησιπατρία. Δάκρυσε για την ανικανότητα. Δάκρυσε για την απανθρωπιά. Δάκρυσε για τη σκληρή και αιματηρή επίθεση των ένστολων πραιτοριανών του συστήματος κατά των Ελλήνων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την υποθήκευση του εθνικού μας πλούτου. Δάκρυσε για την κατάντια όλων όσων κάποτε μας έλεγαν, ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Δάκρυσε για τις μεθοδεύσεις όσων προεκλογικά πλάνεψαν τον κόσμο, λέγοντας ότι «λεφτά υπάρχουν».
Τώρα μια είναι η ενδεδειγμένη οδός: να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, όλοι αυτοί οι οποίοι ψήφισαν αυτό το όνειδος. Και να τιμωρηθούν σκληρά, καθώς βύθισαν τους Έλληνες πολίτες στην απελπισία και υποθήκευσαν το μέλλον των επόμενων γενεών.

Εμείς εδώ και, έχουμε μόνο να πούμε το εξής: η προδοσία δεν θα περάσει. Θα είμαστε εκεί στο προσκλητήριο για νέους εθνικούς αγώνες, για την ανατροπή της χειρότερης κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από τον τόπο.

Νίκος Χιδίρογλου                                                                                                                                  ΠΗΓΗ:citypress-gr.blogspot.com

Όταν πηγή των ειδήσεων είναι η ... αριστερά

fotoΔημοσιογραφικό λάθος διέπραξαν τόσο ο τηλεοπτικός σταθμός Alter, ο τηλεοπτικός σταθμός KONTΡΑ αλλά και αρκετές ενημερωτικές ιστοσελίδες, χθές το βράδυ. Και αυτό λόγω του ότι επέλεξαν ως ... πηγή πληροφοριών τους την άκρα αριστερά. Και συγκεκριμένα ένα video το οποίο ανέβηκε από μέλη συγκεκριμένης ακροαριστερής ομάδας και το οποίο έδειχνε κάποιους άντρες, με καλλυμένα χαρακτηριστικά, να συνομιλούν με τα ΜΑΤ και μετά να μπαίνουν στο προαύλιο της Βουλής.
Έτσι λοιπόν, πλήθυναν οι καταγγελίες των διαφόρων μέσων μαζικής ενημέρωσης για "ασφαλίτες", "προβοκάτορες" και ούτω καθ' εξής. Παρόλο που είναι γνωστό σε όλους ότι η αστυνομία χρησιμοποιεί τέτοιου είδους μεθόδους για να "ενισχύσει" την στρατηγική της και παρόλο που είναι σαφές ότι τις ημέρες αυτές η κυβέρνηση χρησιμοποίησε τόσο τις δυνάμεις καταστολής, όσο και τους "μπαχαλάκηδες" για να διαλύσει τις συγκεντρώσεις των "Αγανακτισμένων" στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα ήταν διαφορετικά.
Τα άτομα που φαίνονται στο βίντεο που παρουσιάστηκε δεν ανήκουν στην αστυνομία, αλλά πρόκειται για τους εγκλωβισμένους της ΕΘΕΛ προχθες το μεσημέρι στην στοά της Όθωνος 10, όπου κουκουλοφόροι τους εγκλώβισαν. Μάλιστα από την σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο υπάλληλοι της ΕΘΕΛ, επειδή τους θεώρησαν μέλη της ακροδεξιάς. Ο δε ... κουκουλοφόρος είναι στην πραγματικότητα μπανταρισμένος με γάζες που καλύπτουν τα ράμματα που έγιναν στο κεφάλι του. Και η δήθεν "υποδοχή" τους στην Βουλή, είναι το χρονικό σημείο, στο οποίο αφήνουν εκεί τον τραυματία. ΠΗΓΗ:www.elkosmos.gr

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

4 βήματα για να φύγουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ

foto από το Blog Ελλήνων Δημοκρατών Κρήτης

Σήμερα με Αντισυνταγματικό και καθ’ όλα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο ψηφίστηκε το «Μεσοπρόθεσμο» το οποίο όπως έχουμε ξαναγράψει θα είναι η «Ταφόπλακα της Ελλάδος».

Από τις τόσες και μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού εδώ και τόσους μήνες οι Δοσίλογοι – Προδότες της χώρας δεν καταλαβαίνουν τίποτα και συνεχίζουν να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα αιτήματα του ΛΑΟΥ και να υλοποιούν τα σχέδια των Αφεντικών τους σαν σύγχρονοι Δούλοι τους και να ξεπουλάνε την Ελλάδα μας.

Από σήμερα και μετά με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου οι επιλογές του λαού περιορίζονται πλέων αισθητά.

Δεν υπάρχει πλέων άλλος δρόμος από την Ανατροπή αυτής της Δασολογικής – Προδοτικής – Χουντικής κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.

Πως θα επιτευχθεί αυτό Έλληνες χωρίς να χυθεί ούτε μια σταγόνα αίμα (όπως μας είπε και ο Πάγκαλος) ?

ΑΠΛΑ και ΕΥΚΟΛΑ

Σε πρώτη φάση κάνουμε δύο απλά αλλά πολύ σημαντικά βήματα

1. Στάση Πληρωμών προς το κράτος. Δεν πληρώνουμε δηλαδή τίποτα από αυτά τα χρήματα που πάνε στα ταμεία του κράτους (Εφορίες – ΔΕΗ – ΟΤΕ – ΕΥΔΑΠ – Τράπεζες κλπ)

2. Γενική Απεργίες Επ’ αόριστον σε όλο το Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα ώστε να μην μπορεί το κράτος να εισπράττει από τις υπηρεσίες του αλλά και να ΝΕΚΡΩΣΕΙ το εμπόριο με συνέπεια να μην υπάρχουν ούτε από εκεί έσοδα από την είσπραξη του ΦΠΑ κλπ

Σε δεύτερη φάση προχωράμε με άλλα δύο και πάλι πολύ απλά αλλά σημαντικά βήματα

1. Άμεση Συγκρότηση και Συνδιάσκεψη ΟΛΩΝ των Κινημάτων που πολεμούν για το καλό της χώρας χωρίς κομματικές ταυτότητες και ταμπέλες (Αγανακτισμένοι – 300 Έλληνες – Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών κλπ) και

2. ΑΜΕΣΗ Επικήρυξη ΟΛΩΝ των ΠΡΟΔΟΤΩΝ (Ελλήνων και Ξένων) που συνέβαλαν στην σημερινή κατάσταση της χώρας σε όποια κοινωνική, επαγγελματική τάξη και βαθμίδα κι αν βρίσκονται (Πολιτικοί – Δημοσιογράφοι – Συνδικαλιστές κλπ) και μετά τη σύλληψή τους συγκρότηση Ειδικού Δικαστηρίου και άμεση Δίκη όλων αυτών που θα έχουν συλληφθεί με τις ανάλογες κατηγορίες για τον καθένα από αυτούς που θα αποφανθεί ο ΛΑΟΣ μέσα από Δημοψήφησμα ή Λαϊκά Δικαστήρια

Κάνοντας αυτά τα απλά πράγματα θα πονέσουμε για λίγο καιρό ΕΜΕΙΣ οι απλοί πολίτες, αλλά αυτοί θα πονέσουν πολύ περισσότερο και στο τέλος μη αντέχοντας το βάρος και την πίεση των αφεντικών τους θα ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ από την εξουσία και τη χώρα (αν προλάβουν γιατί θα είναι και επικηρυγμένοι)

Ενωθείτε λοιπόν ΟΛΟΙ οι ΈΛΛΗΝΕΣ σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκεστε από τον Έβρο μέχρι τη Γαύδο και ΚΥΡΙΞΤΕ για αρχή…

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥ

Αέρα – Αέρα να φύγει η ΧΟΛΕΡΑ

ΠΗΓΗ:tolimeri.blogspot.com