ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Απίστευτο. Παπαρήγα: Σήμερα έχουμε άμεση δημοκρατία.



Το ΚΚΕ αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι είναι ένας από τους στυλοβάτες του σημερινού καθεστώτος. Το έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι το ΚΚΕ και άλλα αριστερά κόμματα παρέχουν την ηθική νομιμοποίηση στο σημερινό ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα που εκμεταλλεύεται το λαό μας και αποτελούν βαλβίδες εκτόνωσης του συστήματος.

Σήμερα λοιπόν το πρωϊ, στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Παπαδάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ....
(θέλουμε να πιστεύουμε ότι ακούσαμε καλά), η ΓΓ του ΚΚΕ κ. Παπαρήγα, απαντώντας σε παρατήρηση για το αίτημα που βάζει η πλατεία για Άμεση Δημοκρατία, απάντησε περίπου ότι αυτά είναι ανεφάρμοστα πράγματα και ότι ένα τέτοιο Κοινοβούλιο θα ήταν γραφικό!!! Εξάλλου συνέχισε σήμερα έχουμε Άμεση Δημοκρατία, αφού το Κοινοβούλιο εκλέγεται άμεσα από το λαό.

Προ ημερών ακούσαμε πάλι την κ. Παπαρήγα στη Βουλή, να αντιτίθεται σε τυχόν συνταγματικές αλλαγές που θα όριζαν δημοκρατική οργάνωση και οικονομική διαφάνεια στα κόμματα, καθώς και μη κομματική τιμωρία των βουλευτών που ψηφίζουν κατά συνείδηση.

Απίστευτο και όμως αληθινό…


Το ΚΚΕ μέχρι σήμερα διεκδικούσε το μονοπώλιο της λαϊκής επαναστατικότητας. Όμως μόλις είδε ότι ο λαός το ξεπέρασε και βγήκε μόνος του στις πλατείες, βγάζει το συστημικό του πρόσωπο.                                                                                                                                                ΠΗΓΗ:hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: