ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Αντιστράτηγος ο «Σταυραετός του Μαχαιρά»- Γρηγόρης Αυξεντίου

Οι αριστεροί προδοτες του ΚΚΕ δήλωσε «παρών».
Ο Ρίτσος όμως για τον Αυξεντίου εγραψε τον “Αποχαιρετισμό” σύντροφοι!Στον βαθμό του αντιστρατήγου προάγεται μετά θάνατον ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Γρηγόρης Αυξεντίου, σύμφωνα με τροπολογία του Υπουργείου Άμυνας η οποία εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για την κύρωση της συμφωνίας με το ΝΑΤΟ για τον ηλεκτρονικό πόλεμο.

Η τιμητική προαγωγή γίνεται «σε αναγνώριση των υπηρεσιών του και της προσφοράς του προς το ελληνικό έθνος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Αυξεντίου υπηρέτησε τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις με την ιδιότητα του εφέδρου ανθυπολοχαγού.

Η ρύθμιση ήταν ενταγμένη σε τροπολογία, η οποία εγκρίθηκε από ΣΥΡΙΖΑ Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, Ανεξάρτητους Έλληνες και Ένωση Κεντρώων, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε «παρών».Η Χρυσή Αυγή ζήτησε να έρθει ξεχωριστά.

Ο Ρίτσος όμως για τον Αυξεντίου εγραψε τον “Αποχαιρετισμό” σύντροφοι!

Αυτό ονομάζεται «διαχείριση συμβόλων». Και το κάνει η αυτοαποκαλούμενη «αριστερή Κυβέρνηση».

Στην αξιωματική αντιπολίτευση κάνουν διαχείριση προσωπικών διαδρομών και στρατηγικών. Είναι άριστοι, ιδιως στη διαχείριση λογαριασμών στο twitter.Έκαστος στο είδος του.

Ο Γρηγόρης Πιερή Αυξεντίου, δεύτερος στην ιεραρχία της ΕΟΚΑ, κάηκε από τους Άγγλους μετά από πολύωρη μάχη.  Ο «Σταυραετός του Μαχαιρά» πρόλαβε και σκοτωσε 47 Άγγλους, ρίχνοντας πάνω απο χίλιες σφαίρες συνοδεία χειροβομβίδων, ενώ το κρησφύγετό του ειχε προδοθεί στους κατακτητές. “Υπο ραγδαίας βροχής”.

Το καμένο σώμα του θάφτηκε στις 4 Μαρτίου στις Κεντρικές Φυλακές Λευκωσίας, στο χώρο που είναι γνωστός σήμερα ως «Τα φυλακισμένα μνήματα», υπό το φόβο λαϊκών εκδηλώσεων.

Στην Κύπρο θεωρείται εθνικός ήρωας.

Ο Ελληνισμός όμως είναι ενιαίος όσο κι αν βόλευε η Κύπρος να “κείται μακράν”.

Πρόκειται απλά για έναν ανυπέρβλητο αγωνιστή του Ελληνικού Έθνους.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: