ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Όλοι αυτοί που μούσκεψαν τα βυζιά τους από το δάκρυ για τ' αδικοχαμένα προσφυγόπουλα...

Είναι αυτοί που μετέτρεψαν το Αιγαίο σε τοξική θάλασσα από τα δάκρυα της απύθμενης υποκρισίας τους. Αλλά σ αυτό το κίβδηλο μοιρολόι όλων αυτών των σαλτιμπάγκων της χάρτινης "δημοκρατίας" και του πέτσινου "ανθρωπισμού",  όλοι εμείς οφείλουμε να απαντούμε με νηφαλιότητα και αταλάντευτη σταθερότητα...
Δύο νέα ναυάγια σε Σάμο και Αγαθονήσι -Πνίγηκαν γυναίκες και παιδιά

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κι αυτό γιατί, τα τομάρια της λαθρολαγνείας, και ιδιαίτερα εκείνα που ξαναστέλνουν τον Έλληνα στην προσφυγιά με τις αδίστακτες και εθνοκτόνες επιλογές τους, δεν αγαπούν τον πρόσφυγα όπως ψευδώς διαδίδουν, αλλά μισούν τον Ελληνισμό και βαφτίζουν τον εισβολέα "πρόσφυγα", γιατί αυτό ακριβώς διευκολύνει αυτή τη στιγμή το βρωμερό τους παιχνίδι. 
Το καθιστά ελκυστικό ενώ πρόκειται για τερατούργημα. 
Το διανθίζει με "ανθρωπισμό" ενώ πρόκειται για καραμπινάτη δολοφονική συνενοχή με απρόβλεπες εθνικές προεκτάσεις.

Κι ο συρφετός όλων εκείνων που τους ακολουθούν και τους στηρίζουν, δεν αποενοχοποιείται πα΄ρα το μέγεθος της όποια αφέλειάς του. 
Όλα αυτά τα τενεκεδένια ανθρωπάκια που δηλώνουν ανοχή ή και λατρεία στο μεγαλείο του πολυπολιτισμού... 
Όλα αυτά τα σούργελα που προσκύνησαν πρόθυμα τον ψευτοδιεθνισμό του Σόρος, και δεν ενοχλούνται από τα βάρβαρα και απάνθρωπα έθιμα των ισλαμοφασιστών εισβολέων (όπως αυτό της παρακάτω εικόνας), είναι κατά κανόνα όλοι αυτοί που μισούν και επιτίθενται στον Έλληνα συμπολίτη τους, αν τολμήσει να μιλήσει για τον δικό του εθνισμό, για τη δική του πατρίδα, για...
τη δική του ιστορία, για τον δικό του πολιτισμό.
Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστες αυτομαστιγωμα
Καμία πατρίδα όμως δε μπορούν να αγαπούν, αυτοί που μισούν τη δική τους πατρίδα. Σε κανένα λαό δε μπορούν να είναι αλληλέγγυοι, αυτοί που μισούν το δικό τους συμπατριώτη. Τολμήστε να τους δοκιμάσετε και θα δείτε πόσο ξεφτιλισμένοι είναι, και πόσο κίβδηλη και υποκριτική είναι η μουσαδένια ανθρωπιά τους.

Όλοι αυτοί που μούσκεψαν τα βυζιά τους από το κλάμα για τα αδικοχαμένα προσφυγόπουλα... είναι αυτοί που δεν έκλαψαν ποτέ για τα Ελληνόπουλα που πεθαίνουν στις υπολειτουργούσες ή ανύπαρκτες εντατικές των παιδικών νοσοκομείων.
Όλοι αυτοί που στήνουν μέσα σε μια νύκτα καταυλισμούς με κλιματιστικά για τους εισβολείς που ακύρωσαν στην πράξη τα εθνικά σύνορα τη χώρας... είναι αυτοί που δε νοιάστηκαν ποτέ για τους δικούς σου παγωμένους χειμώνες χωρίς πετρέλαιο και συχνότατα και χωρίς ρεύμα στο Ελληνικό και με αίμα χτισμένο σπίτι της οργής.
Όλοι αυτοί που κόπτονται για καινούρια τζαμιά, για να επιδοτήσουν το ενοίκιο των εισβολέων, και για τόσα άλλα... είναι αυτοί που στην πρώτη ευκαιρία πυροβολούν τη δική σου την πίστη, είναι εκείνοι που δε δίνουν δεκάρα τσακιστή για το δράμα του Έλληνα άστεγου.
Όλη αυτή η σαβούρα που "πουλάει" ανθρωπισμό και στην πολιτική αλλά και μέσα στην κοινωνία... είναι αυτή που δεν δάκρυσε ποτέ για το δικό σου πεινασμένο παιδί που λιποθυμά στο προαύλιο του σχολειού του.
Όχι λοιπόν... 
Δεν είναι φιλάνθρωποι. Είναι μισέλληνες. Κι αυτή την κατάντια τους τη μασκάρεψαν με το μπερντέ του "ανθρωπισμού".
Δεν είναι ακτιβιστές της ανθρωπιάς, αλλά συνένοχοι στο έγκλημα που συντελείται και θα συντελείται στα παγωμένα νερά του Αιγαίου.
Δεν είναι αυτοί που νοιώθουν οργή, αλλά αυτοί που έσπρωξαν στο θάνατο τα αδικοχαμένα προσφυγόπουλα, γιατί είναι αυτοί που κάνουν ότι μπορούν καθημερινά για να προτρέψουν τους πατεράδες τους, ν αναζητήσουν προς τα εδώ τη δική τους Γη της Επαγγελίας.

Και δυστυχώς ταμπουρωμένοι πίσω από το ψεύτικο δάκρυ τους, συνεχίζουν το βρώμικο παιχνίδι τους με το θάνατο και με τη μπίζνα του δουλεμπορίου.

Ζητούν να γκρεμιστεί ο φράκτης στον Έβρο, για να δημιουργήσουν νέες δυνατότητες στα κυκλώματα των δουλεμπόρων, ξέροντας ότι έτσι θ αρχίσει να θρέφεται και το ποτάμι με ανθρώπινα σώματα παιδιών και ενηλίκων.

Όχι λοιπόν ελεεινοί υποκριτές...
Ο φράκτης δεν πρέπει να πέσει... Τα μέτρα αποτροπής του λαθροπεράσματος όχι μόνο δε θα πρέπει να υποσταλούν, αλλά αντίθετα επιβάλλεται να ενταθούν και να επεκταθούν με κάθε τρόπο.

Όσοι είναι πραγματικοί πρόσφυγες, να έχουν μόνο ένα πέρασμα για την Ευρώπη και για την προσωρινή και ελεγχόμενη παραμονή τους σ αυτή. Τη γέφυρα των Κήπων του Εβρου. 

Εκεί θα ταυτοποιούνται κι εκεί θα παραλαμβάνουν έγγραφα. Όλοι οι υπόλοιποι που δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες, θα μένουν αμανάτι στους φιλεύσπλαχνους της Τουρκιάς.

Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση του ζητήματος, με όση λασπουριά ανθρωπισμού και αν την κουκουλώσετε, παραμένει μια ύποπτη και εθνικά επικίνδυνη προσέγγιση. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: