ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Λατρεμένοι μας "αντιρατσιστές" γιατί προτιμήσατε το ασφαλές καραγκιοζιλίκι και δεν τολμήσατε να περάσετε την κόκκινη γραμμή;

Φράκτης στον Έβρο, σημαίνει εθνικά σύνορα. Και υπονόμευση η καταδολίευση των εθνικών συνόρων από τα μέσα, συνιστά συγκεκριμένη πράξη και κανενός είδους αφελές κίνητρο δε μπορεί να εκλαμβάνεται ως ελαφρυντικό. Κανένας μασκαράς ντυμένος «ανθρωπιστής» ή «αντιρατσιστής» δε νομιμοποιείται να πρωταγωνιστεί σε τέτοια επικίνδυνα παιχνίδια...

 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σ όλους αυτούς λοιπόν που σήμερα έμαθαν που είναι οι Καστανιές, όχι για να φυλάξουν Θερμοπύλες, αλλά με πρόσχημα το νεοταξίτικο "ανθρωπισμό", να "απαιτήσουν" την κατάρριψη των εθνικών συνόρων, παραμένοντας όμως μέσα στη θαλπωρή και στην ασφάλεια των εθνικών συνόρων (διότι δεν είναι εντελώς χαζοί οι επαναστάτες με τα σορτσάκια βεβαίως... βεβαίως), λέμε απλά: Τολμήστε το βρε... Περάστε απέναντι βρε τζάμπα μάγκες, να πατήσετε το χώμα της Τουρκιάς και να δείτε πόσα...
απίδια πιάνει ο σάκος και τι σημαίνει να παραβιάζεις έστω και συμβολικά τα σύνορα μιας χώρας. Άντε βρε σούργελα να μετρήσουμε το επαναστατιλήκι σας…


Δείτε τι τόλμησαν λοιπόν αυτοί που είχαν πραγματική ψυχή, αντί να σαχλαμαρίζουν με τους "αντιρατσισμούς" του Κολωνακίου. Και μάθετε γιατί προτιμήσατε το ασφαλές καραγκιοζιλήκι, και όχι να περάσετε την κόκκινη γραμμή




Επειδή κάποιοι ενοχλήθηκαν λοιπόν από δυο σχόλιά μου στο φέισμπουκ, για τον ξεπεσμό αυτού του συρφετού (οι χαρακτηρισμοί δεν είναι προσωπικοί. Είναι πολιτικοί και αφορούν τις πολιτικές συμπεριφορές αυτών των ανθρώπων) που μαζεύτηκε σήμερα στις Καστανιές του Έβρου για να κουνήσει τον κώλο του και να εκτονωθεί «αντιρατσιστικά», οφείλω να δώσω μερικές εξηγήσεις…

Τους αποκάλεσα ρεμάλια. Ομολογώ πως ήμουν επιεικής. Δεν είναι ρεμάλια. Είναι κοπρόσκυλα με όλη τη σημασία της λέξης. Θρασύδειλα πολιτικά κοπρόσκυλα που δεν έχουν επίγνωση των συνεπειών του αρρωστημένου τους μυαλού.

Τους αποκάλεσα νεοταξίτες. Ομολογώ πως ήμουν επιεικής. Φτηνή ασυνείδητη πολιτική τσογλαναρία είναι. Οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τίθενται αυτοδικαίως στη δούλεψη της Νέας Τάξης και που δεν έχουν το θάρρος να τολμήσουν ούτε καν ότι τόλμησαν οι ξώβυζες fenen του Σόρος, οι οποίες έστω και για τα μάτια του κόσμου συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν στη Μόσχα όταν πέταξαν έξω τα πολυχρησιμοποιημένα κωλαράκια τους.

Προσέθεσα το «θρασύδειλοι». Και φυσικά το εννοώ. Γιατί αυτές οι μαριονέτες της χάρτινης "επανάστασης", αν διέθεταν ίχνος πραγματικής μαγκιάς, αντί να στοχοποιούν την ίδια τους τη χώρα, θα τολμούσαν να ανέβουν στη γέφυρα στις Καστανιές και να περάσουν απέναντι. Στον πραγματικό ένοχο της κατευθυνόμενης δουλεμπορίας και της μπίζνας της προσφυγιάς. Θα τολμούσαν να πατήσουν το έδαφος της Τουρκιάς και να καταδείξουν τον πραγματικό δολοφόνο. Αλλά αυτό προϋποθέτει ψυχή, που δε την διαθέτουν οι χάρτινοι επαναστάτες μας.

Περάστε λοιπόν απέναντι βρε τζάμπα μάγκες, να δείτε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και τι σημαίνει να παραβιάζεις έστω και συμβολικά τα σύνορα μιας χώρας. 
Άντε βρε σούργελα να μετρήσουμε το επαναστατιλήκι σας…



Ας σοβαρευτούμε όμως, γιατί αυτό το τσούρμο των ανεγκέφαλων μπορεί να μην έχει επίγνωση των συνεπειών των ενεργειών του, και προφανέστατα ανακουφίζεται από την κεκαλυμμένη υποστήριξη ή έστω ανοχή μιας κυβέρνησης της οποίας ο πρωθυπουργός έχει μια σχέση πολύ ακαθόριστη με τα εθνικά σύνορα της χώρας, όμως τα πράγματα πρέπει να λέγονται με τα όνομά τους.

Λοιπόν μαγκάκια του γλυκού νερού… Η ανοχή στον ανεγκέφαλο έχει όρια. Και η επίκληση της φαιδρότητας του «αντιρατσισμού» και του ψευδεπίγραφου «ανθρωπισμού», δε νομιμοποιεί κανένα πολιτικό ραμολιμέντο να παίζει αφελώς με την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Φράκτης στον Έβρο, σημαίνει εθνικά σύνορα. Και υπονόμευση η καταδολίευση των εθνικών συνόρων από τα μέσα, συνιστά συγκεκριμένη πράξη και κανενός είδους αφελές κίνητρο δε μπορεί να εκλαμβάνεται ως ελαφρυντικό. Κανένας μασκαράς ντυμένος «ανθρωπιστής» ή «αντιρατσιστής» δε νομιμοποιείται να πρωταγωνιστεί σε τέτοια επικίνδυνα παιχνίδια.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, από την Ουγκάντα μέχρι την Ισλανδία και από την Αμερική μέχρι την πρώην Σοβιετική Ένωση, ξέρετε πολύ καλά την τύχη που θα είχε αυτή τη στιγμή, αυτός ο συρφετός των μπαχαλάκηδων.


Είναι προφανές ότι η ανοχή της κυβέρνησης του μεσιέ Τσίπρα, που δεν προχώρησε στην άμεση και παραδειγματική σύλληψη και παραπομπή σε δίκη των διοργανωτών αυτής της προκλητικής παρωδίας, συνιστά επικίνδυνη εκτροπή που εγκαινιάζει εξ ίσου επικίνδυνα παιχνίδια και αυτό είναι ανεπίτρεπτο.

Μαζευτείτε κύριοι της κυβέρνησης… Ξύπνα κι εσύ Καμμένο χαρτί με αρμοδιότητες υπουργού Εθνικής Άμυνας, και δείξτε σήμερα κιόλας σ αυτά τα ανεγκέφαλα παιδάκια, ότι αυτά τα παιχνίδια κάνουν τζίζ.

Κάντε το τώρα, γιατί η ευθύνη από την ανοχή σας, είναι βαρύ φορτίο και δύσκολα μπορούν να το αντέξουν οι ήδη γερμένοι ώμοι σας.

Κι αυτά τα δύο ήταν τα σχόλια που ενόχλησαν τα paidia...

Νεοταξίτες απ όλη τη χώρα κάνουν συγκέντρωση στις Καστανιές Έβρου και ζητούν την καταστροφή του φράκτη. Εύγε ρεμάλια...

Ερώτηση... Γιατί ρεμάλια να μην περνούν κανονικά από τη γέφυρα οι πραγματικοί πρόσφυγες και θα πρέπει να γκρεμιστεί ο φράχτης; εεε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: