ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤ.ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΛΑΦΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Αποκαλυπτική είναι η επιστολή του επί δεκαετίας δάσκαλου μουσικής του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, που όχι μόνο εκφράζει την αντίθεσή του για την κατηγορία ένταξης σε εγκληματική οργάνωση του μαθητή του, αλλά φτάνει στο σημείο να δηλώσει πως εάν είχε καταλάβει νωρίτερα τις πολιτικές του ανησυχίες θα είχε φροντίσει να του εξασφαλίσει αριστερό άλλοθι! Διαβάστε την επιστολή, την οποία κρατάμε ακριβώς στην μορφή που έφτασε στα χέρια μας, γι’ αυτό και είναι ατόνιστη:

“Στον αγαπητό μου μαθητή, φίλο και ιδεολογικό (δεν λέω πολιτικό, γιατί δεν ασχολούμαι με την πολιτική και δεν ανήκω σε κόμμα) αντίπαλο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, που κατηγορείται για "ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης". Εγινες μαεστρος Αρτεμη; Πρωτοφανες! Καλά βρε Αρτέμη, όσοι ενταχθήκατε σ' αυτή, όπως την αποκαλούν, "εγκληματική οργάνωση" ήσασταν όλοι διευθυντές; Αυ-το, τουλαχιστον, καταλαβαινω απο το λεγομενο "κατηγορητηριο", αφου ολοι κατηγορειστε για "ενταξη και διευθυνση εγκληματικης οργανωσης". Ποιος κουβαλουσε τα νερα, τις μπυρες και τις καρεκλες; Ποιος επαιζε τα οργανα σ' αυτη την ορχηστα; Ορχηστρα μονο με διευθυντες χωρις οργανα; 
Προσωπικα, δεν σε θεωρω εκληματια, γιατι καθισες διπλα μου ως μαθητης για δεκα περιπου χρονια, ευγενικος, σεμνος και λιγoμιλητος, γνωριζοντας πως εχεις διπλα σου εναν αμετανοητο κομμουνιστη. Προσωπικα, δεν σε θεωρω εγκληματια - ηθικο αυτουργο για τις πεντε χιλιαδες μνημονιοαυτοκτονιες. Προσωπικα, δεν σε θεωρω εγκληματια - βαμπιρ των μικροομολογιουχων, που τους σπρωχνει εναν εναν στο θανατο. Προσωπικα, δεν σε θεωρω εγκληματια - φοροληστη, ιπποτη των τραπεζοεγκληματικων ορεων. Προσωπικα, δεν σε θεωρω εγκληματια - υπευθυνο για τα δυο εκατομμυρια των ανεργων, τα τρια των ανασφαλιστων, τα πεντε των πεινασμενων και την ανθρωπιστικη κριση των Ελληνων, που απο περηφανος λαος καταντησε υποτελης των κωλογερμανων και των βρωμοτραπεζιτων και από αξιοπρεπης εργαζομενος εγινε ζητουλας της φαιδροτητας της Ιαβερειου Θειας Χαρης του "πρωτογενους πλεονασματος", αυτο που η ευρωπαικη στατιστικη υπηρεσια ονομασε δημοσιονομικο ελλειμμα και μεχρι να ερθει το ονομα του απο τους νονους της ευαγγελικης εκκλησιας στην Ορθοδοξη Ελλαδα, το ελλειμμα εγινε πλεονασμα, απλα για την εξαγορα καποιων ψηφων.  
Προσωπικα δεν σε θεωρω εγκληματια - απατεωνα που ετρωγες προκαταβολικα τα κομματικα δανεια και τις επιχορηγησεις των τραπεζων, τις οποιες μετα τραπεζες χαριζες στους πολιτικους σου φιλους, ενω τα χρεη τους τα πληρωνει ο λαος, απαιτωντας ψηφο "κυβερνητικης (διαβαζε καπιταλιστικης, τουτεστιν τραπεζοληστρικης) σταθεροτητας" αυτου του συστηματος της εξουσιας για να τρωει αδιαταρακτα ο αδηφαγος καπιταλισμος το μοχθο του λαου. 
Εσυ οταν εκλεχτηκες βουλευτης και σου ζητω συγνωμη που θα γνωστοποιησω τη συζητηση μας αυτη, μου τηλεφωνησες και αναμεσα στα αλλα μου ειπες, πως παιρνοντας την βουλευτικη αποζημιωση θα μπορουσες να πληρωσεις τα διδακτρα, που δεν δεχτηκα να παρω στα χρονια της μαθητειας σου μαζι μου, οπως εκανα και με πολλους αλλους μαθητες μου, που δυσκολευονταν οικονομικα, γιατι οι ΕλληνοΧριστιανικες και Κομμουνιστικες αρχες της οικογενειας μου αυτο μου ειχαν διδαξει και μαλιστα γιατι ο πατερας μου ειχε γνωρισει ως πολιτικος κρατουμενος στο Μαουτχαουζεν την ευδαιμονια της λιτοτητας και της βαρβαροτητας της πραγματικης εγκληματικης εθνικης οργανωσης, των Γερμανων, αυτη που σημερα γνωριζει με την πατατοσουπα του "πρωτογενους πλεονασματος" στο στρατοπεδο συγκεντρωσης του ευρω και ο υπολοιπος Ελληνικος λαος. Προσωπικα δεν σε θεωρω εγκληματια - εκβιαστη και υβριστη της δημοκρατιας, γιατι που να τη βρεις τη δημοκρατια να τη βρισεις, αφου, βεβαια, δεν μπορει να θεωρηθει δημοκρατια το πολιτευμα των μοναρθρων νομων, αντιθετων σε κάθε συντακτικη αρχη και γραμματικη λογικη (θα τριζουν τα κοκαλα των μεγαλων μεταρρυθμιστων της γλωσσας, οπως τριζουν τα κοκαλα του Περικλη και του Θουκυδιδη, που "βλεπουν" τη Δημοκρατια της ισχυος του Δημου σε παραμαγαζο των τραπεζων, οπως σειονται τα μνηματα των ηρωων, οταν το ιερο χωμα που ποτισαν με το τιμιο και ηρωικο αιμα τους καταπαταται απο τα γοβακια της γερμανιδας τυραννου και το καροτσακι του αναπηρου υπολειμματος ανθρωπου) και των πραξεων του νομοθετικου περιεχομενου, το πολιτευμα των τραπεζιτων και των παρατραπεζιτων, η Γερμανοκρατια και οι Ευρωεκβιασμοι, τα πηγαινοερχομενα τερατα της φασιστοτροικανης κολασεως, που προτασσουν την ευημερια των αριθμων, αδιαφορωντας για τη δυστυχια των ανθρωπων. 
Προσωπικα, δεν σε θεωρω εγκληματια - νεοναζιστη, γιατι δεν σε ειδα να χαριεντιζεσαι στο ιδιο τραπεζι με τους ναζιστες της Ευρωπης, που εγκατεστησαν επισημα και απροκαλυπτα το ναζισμο στην Ουκρανια και που θεωρουν "προγραμμα" την εξοντωση των Ελληνων, οπως θεωρουσε "προγραμμα" την εξοντωση των Εβραιων ο προγονος τους αρχιναζιστης και "τελικη λυση" του "προγραμματος" την εκ-τοπιση τους στη Μαδαγασκαρη. 
Προσωπικα, δεν σε θεωρω εγκληματια - παρα φυσιν βιαστη της Ελληνικης συνειδησης, γιατι δεν με οδηγησες χωρις τη θεληση μου να γινω "φιλος" και "εταιρος" των Σουηδων, που υβριζουν απροκαλυπτα τη θρησκευτικη μας παραδοση, θεωρωντας την Ορθοδοξια βαρβαροτερη του Ισλαμισμου. 
Κριμα που για δεκα περιπου χρονια της μουσικης μαθητειας σου μαζι μου δεν αντιληφθηκα τις πολιτικες σου ανησυχιες, γιατι θα μπορουσα να σου εξασφαλισω ενα αριστερο αλλοθι. Το βιβλιο "Les Mythes fondateurs de la politique israélienne" (Οι βασικοι μυθοι της Ισραηλινης πολιτικης) του Roger Garaudy (τυχαινει να εχω στη βιβλιοθηκη μου την πρωτη προχειρη Γαλλικη του εκδοση, που εκανε ο ιδιος ο συγγραφεας, τοτε που δεν δεχοταν κανενας Γαλλικος εκδοτικος οικος να το αναλαβει, για το φοβο των Ιουδαιων). Στελνω μια φωτογραφια απο τη διανομη του τριτογενους πλεονασματος, αυτου που στα Ελληνικα λεγεται "Το τριτο και μακρυτερο" και ταυτοχρονα, υστερα απο τη δηλωση του πρωθυπουργου, πως η Ελλαδα μολις τωρα βγαινει απο το "κελυφος" σας θυμιζω το εργο για πιανο "Tableaux d’une exposition" ("Πινακες μιας εκθεσης") του Modest Moussorgsky (1839-1881), που ενορχηστρωθηκε αργοτερα απο τον Ravel.Οι δεκα πινακες του εργου, που αποτελουν και πινακες της μνημονιοπαραφροσυνης και κατα τον πρωθυπουργο σημερα βρισκομαστε στον 5ο πινακα, την εξοδο των νεοσσων απο το κελυφος, ειναι οι παρακατω 
Promenade (Θεμα του περιηγητη της εκθεσης) 
1. Gnomus (Κλοουν). Γνωρισαμε τοσους και τοσους, ξεκινωντας απο εκεινον που αλλαζε την αλυσιδα του ποδηλατου εν κινησει.
2. Il Vecchio Castello (Το παλιο καστρο). Προφανως της ΝΔ, γιατι το ΠαΣοΚ ειναι απλα μια παρανομη κερκοπορτα του.
3. Tuileries (Τα παιδια στους κηπους παιζοντας και τραγουδωντας). Τελευταια απολαυσαμε τα παιχνιδια του Eurobank Baby στο Ελληνικο. Θα ελεγχθει και αυτη η παιδικη χαρα, κατα τας γραφας του Αρειου Παγου, για την τηρηση των κανονων της ασφαλειας των παιδικων χαρων;
4. Bydlo (Η παλια βοϊδαμαξα). Εχει ηδη καταθεσει τις πινακιδες στην αρμοδια ΔΟΥ, που διατηρει πλεον δυο αρμοδιοτητες. Αυτη που ειχε το υπουργειο συγκοινωνιων, τη συλλογη των πινακιδων και αυτη που ειχε παλαιοτερα η ΕΑΤ - ΕΣΑ, τις συλληψεις των πολιτων για τα οικονομικα τους φρονηματα. Τουλαχιστον η χουντα των συνταγματαρχων ειχε εναν εθνικοκεντρικο χαρακτηρα. Η σημερινη ειναι Γερμανοοικονομοτραφης.
5. Ballet des poussins dans leurs coques (Μπαλετο των νεοσσων στο κελυφος). Οι σημερινοι Ελληνες, κατα τον πρωθυπουργο, που καλουνται σε λιγες μερες να ψηφισουν, ώστε να μη διαταραχθει η κυβερνητικη, πρβλ. Γερμανικη και καπιταλιστικη, σταθεροτητα. Κριμα που ως νεοσσοι δεν εμαθαν ακομα το ευγενες σπορ της ετεροχειρου ή αμιχειρου μαλακιας, γιατι θα μπορουσαν την ημερα των εκλογων, αντι για τη διατηρηση της κυβερνητικης (πρβλ. Γερμανικης και καπιταλιστικης) σταθεροτητας να περασουν πιο ευχαριστα με την κινητικοτητα των χειρων, μπας και γλυτωσουν καποιοι δυστυχεις δημοσιοι υπαλληλοι απο την κινητικοτητα, τουτεστιν αδιαλειπτη μαλακια, του υπουργειου διοικητικης μεταρρυθμισης.
6. Samuel Goldenberg et Schmuyle (Ο πλουσιος και ο φτωχος Εβραιος). Οι δανειστες και οι αγορες.
7. Le Marché de Limoges (Η λαικη αγορα). Αυτη που δεν μπορεσε να αναπτυξει αυτος ευρωκαραφλοληγουρης, που δεν μπορεσε να δημιουργησει ουτε τριχα της κεφαλης του. Στις λαικες αγορες πουλανε καρπουζια και οχι καραφλες ευρωκολοκυθες.
8. Catacombae. Sepulchrum Romanum. (Οι κατακομβες). Το μονο σιγουρο και ασφαλες μερος σε περιπτωση μετεκλογικης κυβερνητικης (πρβλ. Γερμανικης και καπιταλιστικης) σταθεροτητας.
9. Η καλυβα της μαγισσας Baba Yaga. H τελευταια κατοικια των ιδιοκτητων ακινητων, μολις λαβουν μετεκλογικα τα ευχαριστηρια ει-δοποιητηρια της κυβερνητικης (πρβλ. Γερμανικης και καπιταλιστικης) σταθεροτητας.
10. La Grande Porte de Kiev (Η μεγαλη πυλη του Κιεβου). Αυτη που ανοιξε ο Αμερικανικος ιμπεριαλισμος και ο Ευρωγερμανικος ναζισμος, βαζοντας για τη φρουρηση της τα κατακαθια των απογονων του Χιτλερικου στρατου, που ξεμειναν στην Ουκρανια στον ΒΠΠ ως μαγια για τον Γ, που δυστυχως θα αποτελεσει τη μονη λυση της ευρωπαικης καθαρσης απο τη ναζιστικη γερμανικη κηδεμονια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: