ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ; ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;»

ieronimos_0
Την VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού πέρσι ανήμερα των Χριστουγέννων επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο κελί του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Μάλιστα, όπως όλοι θυμούνται ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε σύντομη δέηση στο παρεκκλήσι και συνομίλησε μαζί του.

Οι σχέσεις του Ιερώνυμου με τον επιχειρηματία είναι άλλωστε γνωστές από παλιά.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης έχει συνεισφέρει πολλάκις στην εκκλησία και μάλιστα, είχε τιμηθεί γι’ αυτό μαζί με τον τότε στενότατο συνεργάτη του και σήμερα καταζητούμενο Πέτρο Κυριακίδη.

Γιατί λοιπόν, Μακαριωτατε δεν επισκέπτεσαι και τους έγκλειστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, να τους συμπαρασταθείς και να τους προτρέψεις να σταθούν δυνατοί στη δύσκολη δοκιμασία που περνούν μέσα στις φυλακές, που γίνεται ακόμη πιο δύσκολη την περίοδο των Χριστουγέννων;

Μήπως γιατί από τον Ν. Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπος δεν είδες λεφτα;

Άλλωστε η αγάπη Ιερώνυμε όπως εσύ ο ίδιος έχεις δηλώσει όταν μοιράζεται με τους ανθρώπους δεν κάνει εξαιρέσεις…η μήπως κάνει;

Μόνο μαγκιές για χριστιανικά διδάγματα είσαι τελικά και φτηνούς λαικισμούς. Μας έχεις πείσει απόλυτα ότι δεν παίζεις πολιτικά παιχνίδια. Καιρός να κάνεις και εσύ την αυτοκριτική σου….
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: