ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ και η υποκρισία των αμερικανοσιωνιστών

Το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ και η υποκρισία των αμερικανοσιωνιστών
Το έγκυρο επιστημονικό περιοδικό «Bulletin of the Atomic Scientists» παρουσιάζει επικαιροποιημένα στοιχεία για το παγκόσμιο πυρηνικό οπλοστάσιο από το 1945 έως σήμερα. Σύμφωνα με τους έγκριτους εμπειρογνώμονες του περιοδικού στο διάστημα 1945-2013 έχουν κατασκευαστεί συνολικά 125.000 πυρηνικές κεφαλές εκ των οποίων το 97% κατασκευάστηκε από τις ΗΠΑ και πρώην ΕΣΣΔ και Ρωσία.
Παγκοσμίως υφίστανται σήμερα 9 πυρηνικές δυνάμεις οι οποίες διαθέτουν περίπου 17.000 πυρηνικές κεφαλές. Υπάρχουν και πολλές χιλιάδες κεφαλές που είτε έχουν καταστραφεί ή είναι αποθηκευμένες  και αναμένεται η καταστροφή τους. Υπό αυτή την έννοια ο συνολικός αριθμός των πυρηνικών κεφαλών μειώνεται, αλλά αυξάνεται λόγω της εξελιγμένης τεχνολογίας η συνολική καταστροφική ισχύς των πυρηνικών όπλων.
Το περιοδικό αναφέρει ότι με βάση τα στοιχεία της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών DIA (Defense Intelligence Agency) των ΗΠΑ, το Ισραήλ διαθέτει 80 πυρηνικές κεφαλές τις οποίες παρήγαγε μεταξύ των ετών 1967-2004. Όμως η χώρα αυτή διαθέτει σχάσιμο υλικό που τις επιτρέπει την κατασκευή επιπλέον 115 έως 190 πυρηνικών κεφαλών.
Ακολούθως ο αναλυτικός πίνακας με τις 9 χώρες που έχουν στο οπλοστάσιο τους πυρηνικές κεφαλές. Διακρίνεται ότι για την Β. Κορέα δεν υπάρχουν στοιχεία και ότι από τις συνολικά 17.200 πυρηνικές κεφαλές οι 16.200 βρίσκονται  στο οπλοστάσιο των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Η υποκρισία των Αμερικανοσιωνιστών περί όπλων μαζικής καταστροφής που διαθέτει η Συρία ή που πρόκειται να αναπτύξει το Ιράν πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Εάν οι ΗΠΑ και οι πρόθυμοι σύμμαχοί τους αγωνιούν τόσο πολύ για την ανθρωπότητα ας ξεκινήσουν με την καταστροφή των πυρηνικών κεφαλών του Ισραήλ. Εφόσον το Ισραήλ δεν συμμορφωθεί έχουν προφανώς δικαίωμα να επέμβουν, αυτή την φορά πραγματικά για να αποκαταστήσουν την διεθνή νομιμότητα.
Τα τερατώδη ψέματα και η υποκρισία έχουν όρια!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: