ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Την αόρατη ταμπέλα που γράφει ΔΟΥΛΟΣ και είναι κολλημένη στα μέτωπα των παιδιών σας να φοβάστε !Σχόλιο στην ανάρτηση : Τι θά συμβεί όταν καταρρεύσει το σύστημα…

Το κείμενο αποτελεί ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ αισχίστου είδους! Ουσιαστικά περιγράφει το σύμπαν να καταρρέει επειδή η Ελλάδα γύρισε στη δραχμή. Μ' αυτά και μ' αυτά μας εκβίασαν , μας εξαπάτησαν
και μας ενέπαιξαν για να τρομοκρατηθούμε και να κάνουμε όσες "θυσίες" απαιτεί η τρόικα για να μη φύγουμε από το ευρώ. Να γίνουμε ζητιάνοι, δεν πειράζει! Θα έχουμε όμως την τιμή, να έχουμε ευρώ!
Η πραγματική κόλαση είναι αυτή που ζούμε! Ο φόβος που μας έχουν εμποτίσει για να μας κρατάν καλά δεμένους από το καπίστρι.
Προφανώς και θα υπάρξει «πολιτειακή ανωμαλία» όπως είπε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, αλλά η Ελλάδα θα απελευθερωθεί μόνο αν πάει στο εθνικό της νόμισμα και όταν θα βρει έναν πραγματικό πατριώτη ηγέτη που θα στείλει στον εξ’ από δω τη Μέρκελ, το χρέος και τους τοκογλύφους.
Τι τρέμετε μωρέ; Τι φοβάστε; Τον αόρατο μπαμπούλα της δραχμής;
Τις αόρατες αλυσίδες να φοβάστε που είναι δεμένες γύρω από τα πόδια σας .                         Την αόρατη ταμπέλα που γράφει ΔΟΥΛΟΣ και είναι κολλημένη στα μέτωπά των παιδιών σας !

Θωμαή Στεφανοπούλου    ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: