ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

63670397092
Είναι γνωστοί προδότες! Παλαιόθεν! Στις προηγούμενες δεκαετίες γαύγιζαν το σύνθημα «είμαστε εβραίοι, μωαμεθανοί, Τούρκοι, προβοκάτορες και φιλοσκοπιανοί» (το τελευταίο γινόταν και «φιλοαλβανοί», ανάλογα με την περίσταση) και έκαναν αντισυγκεντρώσεις σε εκδηλώσεις εθνικού περιεχομένου (π.χ. σε ομιλία του αειμνήστου Εθνικού Ιεράρχη Σεβαστιανού στο αμφιθέατρο της Ιατρικής στο Γουδί, για την Βόρειο Ήπειρο κ.α.) και βέβαια κατά της Χρυσής Αυγής.
Τα χρόνια πέρασαν και τώρα το σύνθημα άλλαξε κι έγινε «Αλβανοί και Μακεδόνες εργάτες αδέρφια μας» (τους Τούρκους τους ξεχνάτε σύντροφοι; Σοβαρότατη παράλειψη, θα σας μαλώσει το μεγάλο αφεντικό, ο Τζόρτζ Σόρος…). Προκηρύξεις, λοιπόν, με αυτό το βρωμερό-προδοτικό σύνθημα και με την υπογραφή της ΟΚΔΕ Σπάρτακος, (πρόκειται για ορφανά του εβραιοκομμουνιστή Τρότσκυ-Μπρονστάϊν, οργάνωσης που συμμετέχει στη γνωστή… σταλινοτροτσκιστική ΑΝΤΑΡCIA), βρώμισαν την πόλη των Ιωαννίνων, κατά τον εορτασμό των 100ων Ελευθερίων. Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το «Μια φορά προδότες-για πάντα προδότες»!
(ΥΓ): Υπήρχε κι άλλο ένα σύνθημα σε παρόμοια προκήρυξη: «φασίστες κουφάλες έρχονται οι πουστάρες». Για την τελευταία λέξη της προκήρυξης δεν αμφιβάλλαμε καθόλου…ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: