ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή λέει «ναι» στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στήνουν κάλπη για Παπανδρέου.

Η Χρυσή Αυγή λέει «ναι» στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στήνουν κάλπη για ΠαπανδρΚαι τρίτη κάλπη θα στηθεί στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου αφού η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να στηρίξει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Νωρίτερα σήμερα ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος είχε συναντηθεί και με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, από τον οποίο απέσπασε το «ναι» στην πρόταση για να συσταθεί προανακριτική επιτροπή για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Υπενθυμίζεται πως η Χρυσή Αυγή έχει 18 βουλευτές, όπως και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ με το «ναι» του κ. Νικολόπουλου οι υπογραφές που συγκεντρώνονται φτάνουν τις 37, ξεπερνώντας των αριθμών των τριάντα που χρειάζεται για να στηθεί κάλπη.
Παράλληλα ο Πάνος Καμμένος εκτός απότη στήριξη των ανεξάρτητων βουλευτών, θα ζητήσει και τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα για την πρόταση του να στηθούν κάλπες για να συσταθεί προκαταρκτική για τους πρώην πρωθυπουργούς Λουκά Παπαδήμο και Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και για τους πρώην υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο.
Στην πρόταση του για προκαταρκτική εξέταση κατηγορεί τους τέσσερις πολιτικούς για υπεξαγωγή εγγράφου, απιστία, παράβαση καθήκοντος και συνέργεια σε φοροδιαφυγή.
Ο κ. Καμμένος έκανε γνωστό πως η πρόταση του κόμματός του θα κοινοποιηθεί σε όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές και ήδη έχει συνομιλήσει με τους περισσότερους εξ αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: