ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΑΛΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ. Δεν υπογράφει την πρόταση Καμμένου- Χρυσής Αυγής το ΚΚΕ.Νέα επίσημη ανακοίνωση του Περισσού.


Νέα ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζει ότι δε συνυπέγραψε το κείμενο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, που βάζει στο κάδρο τους κκ Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Παπανδρέου και Παπαδήμο, εξέδωσε το ΚΚΕ.
«Ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς αρνηθήκαμε να συνυπογράψουμε το κείμενο αυτό με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και με τη Χρυσή Αυγή, ξεκαθαρίσαμε ότι εμείς χωριστά αντιμετωπίζουμε το ζήτημα, δεν κάνουμε με άλλες Κοινοβουλευτικές Ομάδες κοινή παρέμβαση και οπωσδήποτε αν δει κανείς και τις δικές μας τοποθετήσεις ασχολούμαστε και μελετάμε το θέμα, πέρα από τους δυο, μελετάμε το ζήτημα και λέμε να διερευνηθούν και τυχόν ευθύνες για τον κύριο Παπανδρέου και τον κύριο Παπαδήμο. Αυτήν την στιγμή... δεν μπορούμε να διαθέσουμε στοιχεία για ποινικές ευθύνες των δυο. Εμείς ζητάμε να επεκταθεί η εξέταση και αυτών. Υπάρχει δηλαδή μια διαφορά ανάμεσα στις δυο προτάσεις», επισημαίνει ο Περισσός. 

Στην πρώτη του ανακοίνωση το κόμμα ανέφερε: «η έρευνα της υπόθεσης δεν πρέπει να περιορισθεί μόνον στους πιο πάνω αναφερόμενους αλλά θα πρέπει να αναζητήσει ευθύνες και κάθε άλλου εμπλεκομένου, και ιδιαίτερα του Γεωργίου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου πως ως πρωθυπουργοί είχαν την πρώτη τουλάχιστον πολιτική ευθύνη. Η ανάγκη αναζήτησης των πολιτικών και ποινικών ευθυνών κάθε εμπλεκομένου δεν μπορεί και δεν πρέπει να εμποδίσει τον λαό να δει ότι η υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ» δεν είναι παρά μόνον η κορυφή του παγόβουνου».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: