ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ 3 ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Τον τελευταίο καιρό, ομάδες μπρατσωμένων Ουκρανών, τοποθετούν ως δόλωμα όμορφες κοπέλες, τόσο σε ιστοσελίδες όσο και στα φουαγιέ των ξενοδοχείων.

Με μαύρα δερμάτινα μπουφάν, αναμένουν με υπομονή τη «λεία» τους. Όχι. Δεν πρόκειται για μαφιόζικα κτυπήματα κατά αφελών τουριστών.

Πρόκειται για τις ομάδες που καταπολεμούν τον σεξοτουρισμό σε μία χώρα, όπως η Ουκρανία.        Στο συγκεκριμένο video τρεις γεροδεμένοι Ουκρανοί (μέλη της Defacto) με πολύ κοντό μαλλί ακολουθούν μία «ιερόδουλη» η οποία κτυπά την πόρτα του Τούρκου τουρίστα. Εισβάλλουν στο δωμάτιο και δένουν τον άτακτο εραστή πισθάγκωνα. Αφού τον «φιλοδωρήσουν» με κάποιες σφαλιάρες και μερικές κλωτσιές, τον μεταφέρουν με ένα ακριβό SUV σε κάποιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης και τον αφήνουν εκεί με ένα «πανό σάντουϊτς», όπου αναγράφεται το σύνθημα: «Βάλτε τέλος στον σεξοτουρισμό».                                                                                                         «Θέλουμε να φοβίσουμε μερικούς από αυτούς τους τουρίστες που έρχονται εδώ και χρησιμοποιούν τις γυναίκες σαν κρέας. Θα τους το ανταποδώσουμε κάνοντας τους να αισθανθούν και αυτοί σαν κρέας», λέει ο αρχηγός της ομάδας κρούσης των τριών Ουκρανών.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια: