ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Ταμήλος: Σιγά μην αφήσω τα ρουσφέτια για να τρέχω στις επιτροπές και να μην πληρώνομαι κιόλας ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ;

Ταμήλος: Σιγά μην αφήσω τα ρουσφέτια για να πηγαίνω στις επιτροπές και να μην πλΑμετανόητος εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμηλος, καθώς δεν φαίνεται να παίρνει τίποτα πίσω από όσα δήλωσε στην υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής ότι «δεν μπορούμε να ερχόμαστε κάθε εβδομάδα στην Επιτροπή και να πληρωνόμαστε μία φορά τον μήνα».
Παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του, ο κ. Ταμήλος επανέλαβε σήμερα ότι «δεν είναι δουλειά του βουλευτή να είναι στις επιτροπές και στη Βουλή όλη μέρα και να χάνει ώρες ολόκληρες. Δουλειά του βουλευτή είναι να βρίσκεται στα υπουργεία και να προωθεί τα αιτήματα του νομού του».
Ο κ. Ταμήλος υποστήριξε μάλιστα ότι οι υποεπιτροπές έχουν «βοηθητικό χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν παράγεται ουσιαστικό έργο και καθόμαστε 4 ½ ώρες χωρίς να βγαίνει τίποτα».
Ο βουλευτής έχει ήδη κάνει πρόταση στον πρόεδρο της Βουλής να «μειωθεί ο αριθμός των κοινοβουλευτικών επιτροπών» καθώς αυτές δεν είναι πάντα «αποτελεσματικές».
Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα εμφανίζεται ο κ. Ταμήλος να εκφράζει την αγανάκτισή του γιατί η επιτροπή τραβάει σε μάκρος ενώ, όπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά «δεν είναι αμειβόμενη»!ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: