ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Συνδικάτο με ταξί για δωρεάν μετακινήσεις Ελλήνων ιδρύει η Χρυσή Αυγή


Θα αναλάβει τη δωρεάν μεταφορά αναξιοπαθούντων Ελλήνων και την επιλογή πρατηρίων καυσίμων που απασχολούν Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες

Ακροδεξιό συνδικάτο ταξιτζήδων ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή και στην ιδρυτική συνδιάσκεψη θα παραστούν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή διευκρινίζει ότι το συνδικάτο των ταξιτζήδων θα αναλάβει τη δωρεάν μεταφορά αναξιοπαθούντων Ελλήνων και την επιλογή πρατηρίων καυσίμων που απασχολούν Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 17:00 στα γραφεία της Kεντρικής Διοίκησης (Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης) θα πραγματοποιηθεί η ιδρυτική συνδιάσκεψη του νέου εθνικού συνδικαλιστικού οργάνου υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής για τους οδηγούς ταξί. Ο κλάδος των Ελλήνων οδηγών ταξί πλήττεται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης, τους λαθρομετανάστες που τους παίρνουν παράνομα τα μεροκάματα, αλλά και την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα, η οποία έχει καταστήσει το επάγγελμα άκρως επικίνδυνο.
Παρόντες στην ιδρυτική συνδιάσκεψη θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ιωάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης. Μέσα στις πρώτες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το εθνικό συνδικαλιστικό όργανο είναι η δωρεάν μεταφορά αναξιοπαθούντων Ελλήνων και η επιλογή πρατηρίων καυσίμων που απασχολούν Έλληνες και όχι λαθρομετανάστες.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: