ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...

Ξεκινήσαμε κάποτε μια παρέα "τρελοί", πάνε ήδη 25 χρόνια, που ξεκινήσαμε τον Αγώνα για την Μεγάλη Ελλάδα. Είχαμε το "Στόχο" και τη "Χρυσή Αυγή" στην τσέπη, οάσεις των ονείρων μας για την Πατρίδα μέσα στον κόσμο των άθλιων χρηματάνθρωπων που έφτιαξαν οι πολιτικάντηδες και οι ψευτοδιανοητές του κατεστημένου.

Τότε αντιμετωπίζαμε το μίσος των άθλιων μισελλήνων μπολσεβίκων, την χλεύη εκείνων που επαναπαύονταν από την ψεύτικη υλική ευμάρεια που σκοπίμως τους παρείχαν οι πολιτικάντηδες και την απόρριψη των επιδιώξεων μας για την Απελευθέρωση των Αλύτρωτων Πατρίδων από τους "πατριώτες" μεν πιο "σώφρονες" δε (και συμβιβασμένους και βολεμένους βεβαίως) ως ανεδαφικές και ανέφικτες στην σύγχρονη εποχή.

Στα γράφω αυτά σε σένα που θα έρθεις και θα αναλάβεις αυτό τον Μεγάλο, τον Ιερό Αγώνα που ωραιότερος δεν υπάρχει στον κόσμο των ανθρώπων, τον Μεγάλο Αγώνα για την Πατρίδα για να σου πω πως ξεκίνησε η δική μας σειρά.

Εμείς δεν πολεμήσαμε βέβαια σαν τα παλικάρια της ΕΟΚΑ τον Τούρκο, ούτε σαν τους Μακεδονομάχους και τους πολεμιστές του 1940. Είχαμε και εμείς όμως στις μέρες μας τους Ήρωες μας, έναν Σολωμό, έναν Ισαάκ, έναν Ηλιάκη.

Στα Ίμια, το ξεβράκωμα των πολιτικάντηδων το πληρώσαμε με το Τίμιο Αίμα των Ηρώων μας Γιαλοψού, Καραθανάση και Βλαχάκου οι οποίοι θα είναι ΑΘΑΝΑΤΟΙ εις τους αιώνες.

Πολλοί εξ ημών αντιμετωπίσαμε διώξεις από το κατεστημένο, ποτέ όμως δεν προδώσαμε την Πατρίδα και την Φυλή. Γνωρίσαμε όμως την προδοσία από τα μίσθαρνα εκείνα όργανα του κατεστημένου τα οποία εισχώρησαν στις τάξεις μας.

Είδαμε "συναγωνιστές" να μας γυρίζουν στις κρίσιμες στιγμές την πλάτη. Είδαμε "πατριώτες" να καραδοκούν σαν τις οχιές να μας δαγκώσουν στην πρώτη ευκαιρία. Εδώ θέλω να προσέξεις ιδιαίτερα. Τους άθλιους προδότες.

Σε πλησιάζουν συνήθως με μεγάλο δήθεν ενθουσιασμό, δείχνουν είναι ολόψυχα δοσμένοι στον κοινό αγώνα, στην ίδια Φάλαγγα μαζί σου. Την ώρα όμως της μάχης θα είναι αυτοί που θα σπάσουν τις γραμμές. Δεν θα βρεις τις ασπίδες τους δίπλα σου να σε καλύπτουν. Είναι πολύ πιο επικίνδυνοι και ασύγκριτα πιο αποτελεσματικοί από όλους τους εξωτερικούς εχθρούς μαζεμένους!

Εκτίμησε τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και  την διαγωγή κάποιου πριν τον τιμήσεις με την εμπιστοσύνη σου ως συναγωνιστή.

Θα ρθουν και άλλοι που μπαίνουν δήθεν στον αγώνα για την Πατρίδα ενώ το μόνο που θέλουν είναι να ικανοποιήσουν την μανία τους να άρχουν. Να λέγονται Αρχηγοί Κομμάτων, Πρόεδροι κλπ κλπ ας είναι και μόνοι τους, ή απλά αρχηγοί των φίλων και συγγενών τους. Αυτοί θα βάλουν πάντοτε το προσωπικό συμφέρον ικανοποίησης του αρρωστημένου εγωισμού τους πάνω από τον Μεγάλο Αγώνα.

Θα είναι οι πρώτοι που ταχθούν με το μέρους του εχθρού  διασπώντας το Εθνικιστικό Μέτωπο και θα οδηγήσουν τις δυνάμεις μας στην ήττα.

Θα δεις να σέρνονται γύρω σου και τα διάφορα "τσιράκια" που γυρεύουν χρήματα, βόλεμα, ανταλλάγματα. Θα εγκαταλείψουν την θέση τους αμέσως μόλις βρουν αυτό που θέλουν, όποιος και αν τους το δίνει και θα του μείνουν πιστοί όσο τους το δίνει!

Μείνε μακριά από όλους αυτούς! Κράτησε κοντά σου εκείνους που άδολα και χωρίς ανταλλάγματα υπηρετούν τας Σημαίας! Εκείνους που με καταιγίδα και με χιόνι, με τον καυτό ήλιο ή με τη βροχή δεν θα λυγίσουν ποτέ. Εκείνοι δεν ρωτούν ποια θέση θα λάβουν, ποιο οφίτσιο ή ποια ανταμοιβή.

Θα σου λένε "ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ";. Αυτοί θα είναι αρχικά λίγοι αλλά θα γίνουν στο τέλος ποταμός που θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα του, αρχίζοντας από όσους ανέφερα παραπάνω και θα τελειώσει σκορπίζοντας τον εχθρό έως εκεί που βρίσκεται ο πιο απομακρυσμένος Τάφος Έλληνα Πολεμιστή.

Και εκείνη την Ημέρα που θα ανατείλει και θα είναι η Μεγάλη η πολυπόθητη μέρα της Νίκης μας που θα στεφανώσει τα όπλα των Ελλήνων και θα αγαλλιάσουν και θα δικαιωθούν οι ψυχές των Ηρώων μας και των θυμάτων των εχθρών μας τούρκων και αλβανών, βουλγάρων και γυφτοσκοπιανών, άθλιων μπολσεβίκων και σιωνιστών να διασφαλίσεις ότι τέτοιου είδους υποκείμενα δεν θα καπηλευτούν, τη μεγάλη μας Νίκη!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Γεώργιος Παπασημάκης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                                                            ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: