ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

-Aλέξη Τσίπρα, φρόντισε μην είσαι εσύ που θα ανέβεις στο ελικόπτερο παρέα με την Ρένα ντυμένη Τζέσικα Ράμπιτ!






-Αλέξη Τσίπρα, όσο και να κρύβεσαι τρομάζοντας στην ιδέα, η Ιστορία θα σε τιμωρήσει και θα σε κάνει πρωθυπουργό και μάλιστα πολύ σύντομα.


Και τότε να δούμε αν μπορείς να κυβερνήσεις μια χρεοκοπημένη χώρα με όλο αυτό το πολύχρωμο ασκέρι που βγαίνει πουρνό πουρνό στα κανάλια.
Δεν θα απολύσεις κανέναν, δεν θα κάνεις καμιά αποκρατικοποίηση, θα επαναπροσλάβεις εκείνους που θα απολυθούν από την σημερινή συγκυβέρνηση των 3 ανυπόληπτων.



Θα ζητήσεις να πάρεις πίσω τον ΟΤΕ κι άλλες τέτοιες μεγαλεπήβολες πρωτοβουλίες παπαρολογίας.



Παρότι για λόγους που μόνο οι χαρτορίχτες και τα μέντιουμ που συνωστίζονται ξημερώματα στην Κουμουνδούρου γνωρίζουν, έδωσες τράτο στην κυβέρνηση των 3 φαληρισμένων κομμάτων, δεν θα αποφύγεις το πικρό ποτήρι της εξουσίας.


Φρόντισε τότε φίλε μου μην κληρώσει σε σένα το ελικόπτερο της μεγάλης φυγής που θα προσγειώνεται στο Μαξίμου για να σε πάρει μακριά (εσένα και την Ρένα Δούρου ντυμένη στα κόκκικα σαν την Τζέσικα Ράμπιτ), στη χώρα του Ούγκο Τσάβες.
Αυτά που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες δεν μπορεί να τα χωρέσει η φαντασία του Φώτη Κουβέλη. Θα είναι μια υπερπαραγωγή κατάρρευσης ενός μαιμού κράτους που στήθηκε σαν χάρτινος πύργος από τους κομπιναδόρους της εξουσίας.

Γι αυτό σου λέω Αλέξη, “έσω έτοιμος”.

Τα καλύτερα έρχονται…                                                                                                       ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: