ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Κερένσκι* - Δένδιας - Ραφήνα - Χρυσή Αυγή - Δεξιά - Αριστερά..... (άρθρο..."φωτιά")

Александр Фёдорович 
Ке́ренски
Από το 1974 η Μεταπολίτευση έγινε η συνέχεια ενός εμφυλίου πολέμου με άλλα μέσα, ένα ζωντανό πολιτικό διακύβευμα. Το τσουνάμι του αριστερίστικου λαϊκισμού της μεταπολίτευσης, μας μετέτρεψε σε μία κοινωνία χωρίς πυξίδα, μας κλωνοποίησε σε λαό αμνημόνων γλεντοκόπων των επιπόλαιων απολαύσεων, (ταβέρνα μπαρότσαρκα και διανοουμενίστικα σκουπίδια).

Η Αριστερά, φορέας του μηδενός, άρπαξε την καρέκλα που της πρόσφερε ο κυριαρχούμενος από ενοχικά σύνδρομα και ανασφάλειες Καραμανλής Α’. 

Με τον φόβο, τον τρόμο να φωλιάζει στην ψυχή του, αν είχε ποτέ ψυχή, πήρε "χάος και έκανε κράτος" και για να επιβιώσει παρέδωσε τα πάντα στα χέρια της Αριστεράς, επειδή είχε ανάγκη τους παράνομους...
μηχανισμούς της. 
Το καραμανλικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πάσχοντας από μονοκαταδίωξη υφάρπαξε τις ψήφους των Ελλήνων και απελάκτισε την ίδια ιστορία της ηρωικής παράταξης. Δημιούργησε ένα κράτος παρασινοφρουρών και ερυθροφρουρών φακελλώνοντας και στέλνοντας στον εισαγγελέα όσους παρέμεναν πιστοί σε εθνικές ιδέες και αξίες και δεν παραδέχονταν ότι οι μεγαλύτεροι προασπιστές της δημοκρατίας είναι ο αιμοσταγής Άρης βελουχιώτης και ο πίθηκος του Στάλιν Νίκος Ζαχαριάδης ή αναρωτιόνταν: "ως πότε οι δολοφόνοι του 5/42 θα είναι αναμεσά μας"
Το σύστημα της μεταπολίτευσης βολεύτηκε και άραξε και σε όλες της εκφάνσεις του, όχι μόνο κατάκλεψε τους Έλληνες (Πάντειο, Υποβρύχια, Χρηματιστήριο....), όχι μόνο έφαγε με δέκα μασέλες (ευρωπαϊκά προγράμματα, ΜΚΟ αλά Soros....), όχι μόνο μεταβλήθηκε σε ένα απερίγραπτο κηφηναριό που δεν παράγει τίποτα, αλλά με τα Adidas και τα Nike αποδύθηκε, με την ελεύθερη διακίνηση της βίας, σε ένα ηροστράτειο έργο (ημέρες οργής) κατεδάφισης κάθε αξίας, κάθε έννοιας δικαίου. Έγινε βαποράκι της παρακμής εξισώνοντας την κοινωνία προς τα κάτω..

Για την αριστερά η νομιμότητα είναι κατ΄αποκοπή και ορίζεται ανάλογα της πολιτικής συγκυρίας και στηρίζεται στην "αυθεντία" των ψευδαισθήσεων της λαϊκής δημοκρατίας των εικόνων. 
Βλέπαμε, διαβάζαμε και ακούγαμε την αγωνία του πολιτικού μας συστήματος, τους διάφορους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, που μάζεψε τα μπάζα του ΠΑΣΟΚ, την συμπλεγματική προοδευτική αριστερή σάχλα και CIA, τους λεπτεπίλεπτους ευπατρίδηδες της ΝΔ (Νυχτωμένης Διαχρονικά), την σεσημασμένη δημοσιογραφία των μυστικών κονδυλίων και των μπετατζήδων, που νομιμοποιούσε έμμεσα την βαρβαρότητα της αριστεράς, "να καταδικάζουν" την αγωνιστική παρουσία της Χρυσής Αυγής και μας προκαλούσαν ένα μεγάλο γέλιο, ένα μεγάλο χασμουρητό.

Η μεγάλη ηρωική παράταξη που με βίαιο τρόπο ο καραμανλισμός την φίμωσε βρήκε φωνή. 
Η δύναμη μιάς ιδέας δεν έγκειται στην ρητορική της διατύπωση, αλλά στο πραγματικό φορτίο που μεταφέρει. 
Η Χρυσή Αυγή μεταφέρει το φορτίο του Έθνους. 

Να θυμήσουμε στον κύριο Δένδια που έθεσε σε διαθεσιμότητα την διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ραφήνας, και απέσυρε τους αστυνομικούς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής: 
  • Το 1917 ακόμη και στις 24 Οκτωβρίου (παλαιό ημερολόγιο) ο αξέχαστος εσέρος Κερένσκι, λυσσούσε στο γραφείο του στα χειμερινά ανάκτορα: "Ο κίνδυνος μας απειλεί απο τα δεξιά!"
Βλέπεις, κύριε Δένδια, κινδύνευε από τον Γκουτσκώφ και τον Ροντζιάκο, κι όμως την άλλη μέρα χρειάστηκε να φύγουν μαζί και προς την ίδια κατεύθυνση...                                ΠΗΓΗ
___________________________________
Ο Αλέξανδρος Φιόντοροβιτς Κέρενσκι ή Κερένσκι (Александр Фёдорович Ке́ренский, 4 Μαΐου 1881, Σιμπίρσκ — 11 Ιουνίου 1970, Νέα Υόρκη) ήταν μέλος του δεξιού Σοσιαλιστικού Επαναστατικού Κόμματος της Ρωσίας. Κατά την επανάσταση του Φεβρουαρίου του 1917 ο Κέρενσκι ήταν αντιπρόεδρος του Σοβιέτ της Αγίας Πετρούπολης. Έγινε υπουργός δικαιοσύνης στην νέα κυβέρνηση και μετά τα γεγονότα του Ιουλίου αναδείχθηκε πρωθυπουργός της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Όταν η κυβέρνηση κατέρρευσε με την Οκτωβριανή Επανάσταση, αυτοεξορίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και εργάστηκε ως καθηγητής.                                                                                             ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: