ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ο Πάνος Καμμένος έδειξε τον δρόμο της Λευτεριάς, της Αξιοπρέπειας, της Αλήθειας. Τον δρόμο τον Ελληνικό.


20120513-210046.jpgΤο σύστημα της διαπλοκής έπαιξε τα ρέστα του με την διασπορά φημών και ψευδών ειδήσεων λίγες ώρες πριν από την συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Πάνος Καμμένος όχι απλά τους διέψευσε αλλά μέσα από τις αρχές που εξέφρασε, εκπροσώπησε άξια την ψυχή κάθε Έλληνα που σέβεται την κληρονομιά του και ενδιαφέρεται πραγματικά για το παρόν και το μέλλον του.
Ιστάμενος μέσα στον όλεθρο της διαπλοκής, την αδιαφάνεια, τα σκοτεινά δωμάτια όπου εκποιείται η πατρίδα, ο Πάνος Καμμένος τόλμησε να συγκρουστεί με το άλλοτε πανίσχυρο τέρας που ως φαίνεται έχει βρει ύστατη γραμμή άμυνας την τρομοκρατία.
Οι όροι διακυβέρνησης Καμμένου αποτελούν από μόνοι τους τον υγιή δρόμο εξόδου από την κρίση, την μόνη οδό σωτηρίας του πολιτικού συστήματος, τον μονόδρομο κάθαρσης των μικροβίων που δρουν ως καρκινικά κύτταρα στο σώμα της πατρίδας.

“Δεν υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση, υπάρχει μόνο κατάργηση του μνημονίου ή αποδοχή του”, ήταν η αναφορά του για το μνημόνιο.
Επανέλαβε ότι θα ήθελε να συναντηθούν όλοι μαζί, αφού οι πριβέ συναντήσεις μόνο την
πατρίδα δεν οφελούν. Κάτι τέτοιες πριβέ συναντήσεις οδήγησαν στις μεγαλύτερες Εθνικές τραγωδίες.
“Συμφωνήσαμε ότι υπάρχει ανάγκη διακυβέρνησης με τον ΠτΔ. Ο κ.Παπούλιας μου έδειξε ανυπόγραφη επιστολή του Πρωθυπουργού Λ.Παπαδήμου. Δεν διαπραγματευόμαστε με μια ανυπόγραφη επιστολή. Δεν διαπραγματευόμαστε στο ημίφως ερήμην του Ελληνικού λαού.
Ζητήσαμε ενημέρωση από τον πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδας που επιμένει να μην δίνει έστω και στους πολιτικούς αρχηγούς την έκθεση για την κατάσταση των τραπεζών., Ζητήσαμε επίσημη ενημέρωση από τον Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων. Επιφυλάχθηκε ο Πρόεδρος για την ενημέρωση. Ζητήσαμε τα πρακτικά από τις συνομιλίες με τους άλλους αρχηγούς, ο ΠτΔ δεσμεύθηκε ότι θα μας τις δώσει μετά.”
Στη συνέχεια παρέθεσε τις 7 προϋποθέσεις για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας. Εδώ φαίνεται ακριβώς η ξεκάθαρη, ορθολογική και πατριωτική κατεύθυνση του Πάνου:
1.Άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ, σε όλο το εύρος της επικράτειας σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο (για να ανοίξει ο δρόμος για την εκμετάλλευση από την Ελλάδα, όπως ακριβώς πέτυχε ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος)
2.έλεγχος ΤτΕ, ποιοί είναι οι μέτοχοι, ποιοί την κατέχουν. Το θέμα είναι σοβαρότατο αφού η ΤτΕ είναι η αντισυμβαλλόμενη όλων των δανείων και δεν είναι δυνατόν να μην βρίσκεται στον έλεγχο του Ελληνικού κράτους. Άμεση ανάκτηση ελέγχου της τράπεζας που διαχειρίζεται την Εθνική περιουσία είναι όχι απλώς επιβεβλημένη, αλλά και αυτονόητη.
3.Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, για τον έλεγχο του χρέους από το 1974 και μετά.
4.Καταγγελία συμβάσεων και μνημονίων – Βάσει των αρχών του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Δικαίου! Εδώ είναι το σημείο κλειδί που δεν το ανέφερε κανείς άλλος πολέμιος του μνημονίου. Η δανειακή σύμβαση και όλες οι τροποποιήσεις της είναι κατάφορα έκνομες τόσο από την συνθήκη της Λισσαβόνας όσο και από το Ελληνικό δίκαιο. Δεν χρειάζονται κραυγές, χρειάζεται η απονομή δικαιοσύνης και τίποτε άλλο.
5. Αναθεώρηση του άρθρ.86 του Συντάγματος, του νόμου περί ευθύνης υπουργών δηλαδή και ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες όσων κατείχαν θέση εξουσίας από το 1974.
6. Ενημέρωση σχετικά με τα πεπραγμένα από το 2009 μέχρι σήμερα, με αποδέσμευση όλων των εγγράφων, που φέρεται να έχουν υπογράψει οι κηπουροί του καθεστώτος Παπανδρέου χωρίς να έχουν συνταγματική δικαιοδοσία. Εδώ θα βγει και το μεγάλο θέμα που σας είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν, για το οποίο ο Τσίπρας έχει τον πλήρη φάκελλο που θα οδηγήσει πολλούς στην φυλακή.
7. Να εξαντληθούν τα μέσα για να εισπραχθούν οι Γερμανικές αποζημιώσεις, το κατοχικό δάνειο και οι λοιπές ζημίες που η Γερμανία προκάλεσε στο Ελληνικό κράτος.
Το παρασκήνιο; Ήδη αρκετοί γαλάζιοι βουλευτές εκφράστηκαν θετικά για τις θέσεις του Καμμένου και ο τρόμος έχει κυριεύσει όσους έχουν τον θανάσιμο εναγκαλισμό με το τραπεζικό σύστημα διαπλοκής. Το παρακράτος της ΤτΕ που προφυλάσσει κατά το δοκούν ολόκληρο το τραπεζικό και εκδοτικό κατεστημένο θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην υπάρξει κύμα “συναίνεσης” απέναντι στις προτάσεις Καμμένου.
Ακόμα ο Τσίπρας, συμφωνεί με το σύνολο των προτάσεων ακόμα και με το θέμα της ΑΟΖ.
Ίσως γι’ αυτό ο Καμμένος στις πρώτες του δηλώσεις προ ημερών είχε ζητήσει από τους βουλευτές να αγνοήσουν τις κομματικές επιταγές και να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης κατά συνείδηση. Στο πλαίσιο της πανστρατιάς για την πραγματική σωτηρία και όχι την παράδοση της χώρας.                                                                                                                                                ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: