ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΤΑ ΞΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το αουτσάιντερ, όπως ήταν ο τίτλος που ακολουθούσε τον Ολυμπιακό από την αρχή της χρονιάς σε όλους τους κρίσιμους ευρωπαϊκούς αγώνες του, διεγράφη μετά τον αποψινό άθλο των «ερυθρολεύκων» στον τελικό του φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης, όπου λύγισε το φαβορί ΤΣΣΚΑ και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρωλίγκας.
Απόρροια της αποψινής ανατροπής; Η αναγνώριση του μεγαλείου του Ολυμπιακού από τα ξένα ΜΜΕ καλαθοσφαίρισης.
Αναλυτικά:
Le figaro : «Απίστευτος Ολυμπιακός!! Ο Ολυμπιακός γύρισε από το -13 και στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Πρίντεζης πέτυχε το νικητήριο καλάθι»

www.zurnal.rs«Ντούντα και Κέσελ στην κορυφή της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό. Μεγάλη εμφάνιση των Ελλήνων, έκαναν σπάνια ανατροπή και πήραν το τρόπαιο».
www.sport-express.ru: «Η ΤΣΣΚΑ έχασε τον τελικο!!! Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη ανατροπή και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης»
www.euroleague.net: «Ο Ολυμπιακός είναι ο νέος Πρωταθλητής Ευρώπης. Μεγάλη ανατροπή, από το -19 και νίκη 62-61 επί της ΤΣΣΚΑ. Μεγάλο καλάθι του Πρίντεζη!»
www.eurobasket.com: «Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Σε ένα μεγάλο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έκανε στην άκρη το μπάντζετ, γύρισε το ματς και τα νέα ταλέντα του Ίβκοβιτς έκαναν το θαύμα τους»
www.eurosport.yahoo.com: «Ο Ολυμπιακός έκανε το όνειρο πραγματικότητα. Μεγάλη έκπληξη, οι Έλληνες κέρδισαν το μεγάλο φαβορί και πήραν το τρόπαιο».

www.lrytas.lt:
«O Ολυμπιακός Πρωταθλητής Ευρώπης. Ο Καζλάουσκας έδωσε συγχαρητήρια στον νικητή Ολυμπιακό»
www.sportal.rs: «Τι φινάλε!!! Ο Ολυμπιακός Πρωταθλητής Ευρώπης. Τεράστια έκληξη, στην τελευταία επίθεση πήρε τεράστια νίκη!»

www.sportske.net:
«Τι ματς, ανατροπή θαύμα από τον Ολυμπιακό και η ΤΣΣΚΑ έχασε τον τίτλο. Απίστευτη εξέλιξη, ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλο παιχνίδι και είναι πρωταθλητής Ευρώπης»

www.lequipe.fr: «Μεγάλο κατόρθωμα του Ολυμπιακού, πήρε τον δεύτερο τίτλο στην ιστορία του εναντίον του φαβορί, ΤΣΣΚΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: