ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Κρήτη: Άνεργος έκοψε τις φλέβες του, ήπιε χλωρίνη και κρεμάστηκε με καλώδιο

Κρήτη: Άνεργος έκοψε τις φλέβες του, ήπιε χλωρίνη και κρεμάστηκε με καλώδιο

Συγκλονίζει την κοινωνία της Κρήτης, η αυτοκτονία ενός 44χρονου, ο οποίος, όπως αναφέρει στο σημείωμα που άφησε, δεν άντεχε να τον στηρίζει οικονομικά ο πατέρας του, καθώς ο ίδιος είχε χάσει τη δουλειά του.
Ο άτυχος άνδρας κρεμάστηκε με καλώδιο στο μπάνιο του σπιτιού του. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος νωρίτερα φέρεται να είχε αποπειραθεί να κόψει τα χέρια του με ξυλοκοπτικό μηχάνημα, ενώ υπάρχει υπόνοια ότι είχε καταπιεί χλωρίνη, επειδή βρέθηκε διάλυμα σε ένα ποτήρι.
Όπως γράφει το «Έθνος», τον 44χρονο, άνεργο μηχανοδηγό, βρήκε ο πατέρας του, ο οποίος υπέστη σοκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος είχε αφήσει κάποιο σημείωμα στον υπολογιστή. Εκεί ανέφερε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι θα έδινε τέλος στη ζωή του, επειδή δεν άντεχε άλλο να ζει χωρίς δουλειά, και να τον συντηρεί ο ηλικιωμένος πατέρας του.
«Μάνα έρχομαι να σε βρω», φέρεται να έγραφε, αναφερόμενος στη μητέρα του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.                                                                                                                                                     ΠΗΓΗ:www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: