ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ "ΜΠΙΖΝΕΣ" ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ - ΜΑΡΚΕΤ;

Εκατοντάδες αλλοδαποί αλωνίζουν σε όλη τη χώρα και κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, με κλεμμένα καροτσάκια απο καταστήματα τροφίμων, γεμάτα με κάθε είδους σιδερένια αντικείμενα, τα οποία πηγαίνουν σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις για να βγάλουν μεροκάματο.... Με μηδέν έξοδα, επιχειρηματίες δηλαδή! Και ρωτάμε, κόβονται παραστατικά; Όχι βέβαια... αλλά κανένας δεν ενδιαφέρεται και ας τους βλέπουμε όλοι μας να περνάνε δίπλα μας... Και φυσικά πάνω απ' όλους οι ανευθυνοϋπεύθυνοι που παριστάνουν τους... Ζορό της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος!
Αυτά γράφει ο "Στόχος" για το θέμα: Συμπληρώνουμε πως στα καροτσάκια οι λαθρομετανάστες βάζουν ακόμα και υλικά ανακύκλωσης (!!!) που εμείς τα κορόιδα αφήνουμε στους σχετικούς κάδους, νομίζοντας πως έτσι...βοηθάμε το περιβάλλον!

Το πλέον απαράδεκτο είναι πως οι συγκεκριμένοι ΓΥΡΝΑΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, με τους αστυνομικούς να τους βλέπουν και να μην κάνουν το παραμικρό!!!

Την ώρα που οι Έλληνες φορολογούνται αγρίως και κλείνουν τα μαγαζιά τους χάρη στην "σωτηριά" του Μνημονίου, οι παράνομοι αλλοδαποί κάνουν χρυσές δουλειές σε βάρος μας!

Κάποιος να τους μαζέψει...πριν τους μαζέψουν οι ίδιοι οι πολίτες!          ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: