ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΦΑΝΗ ΓΚΕΚΑ! ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ...



ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ.

Μια πρωτιά στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Ο Θεοφάνης Γκέκας που ήτανε ένας από τους σημαντικότερους σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την τουρκική Samsunspor.

Ο Θεοφάνης Γκέκας ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής με ελληνική υπηκοότητα που θα αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του στην Samsun, δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκεται στη Samsunspor και πως θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για την επιτυχία της νέας του ομάδας.

Ο Γκέκας, έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα στις σημαντικές ομάδες όπως Παναθηναϊκός, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Πόρτσμουθ και Χέρτα Βερολίνου.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε τη σεζόν 2006-2007 με τη φανέλα της Μπόχουμ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, πετυχαίνοντας 20 γκολ στους 32 αγώνες.

Ο 31χρονος επιτυχής επιθετικός σημείωσε 21 γκολ στους 55 αγώνες της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας.

Ο Θεοφάνης Γκέκας που αγωνίστηκε σε 14 αγώνες στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, σημείωσε εφτά τέρματα.                                                                                                                                                ΠΗΓΗ:www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: