ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣΟΚολαμόγιο Π. Κωστόπουλος: Φέσια, απλήρωτοι εργαζόμενοι, η ΕΦΕ του κόβει και τις φώτο...αλλά στα παπάρια του

          Έχει φεσώσει όλο τον κόσμο, έχει επί μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ που βγάζει τα ΟΚ, Down Town κ.λπ. και απ' ότι όλα δείχνουν τον Φεβρουάριο δεν θα κυκλοφορήσουν μιας και θα τα κλείσει και στα παπάρια του οι εργαζόμενοι... έτσι λειτουργούν τα ΠΑΣΟΚικά λαμόγια και σε 2-3 χρόνια εμφανίζονται με νέες δουλειές και αρχίζουν να φεσώνουν από την αρχή... στο μεταξύ ο φίλος του Λαλιώτη που ξεκίνησε από διορισμένος υπάλληλος στην ΕΟΚ, τα παίρνει από την τηλεόραση, περνάει καλά και από δω πάνε κι άλλοι.


Καθημερινά σκάνε απλήρωτες επιταγές του και δεν ιδρώνει το αυτί του, συνεχίζει να χασκογελάει...όπως θα κάνει και μετά την ομόφωνη απόφαση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος που σταματάει να του δίνει φωτογραφίες!!!

"Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (και μετά από συνάντηση με τους συναδέλφους που συνεργάζονται συστηματικά με τις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ), σας ενημερώνουμε πως η Ε.Φ.Ε αποφάσισε να προκηρύξει ΕΜΠΑΡΚΓΟ στις παραπάνω εκδόσεις, καθώς χρωστάνε (απλήρωτα) τιμολόγια πολλών χιλιάδων ευρώ – και μάλιστα προηγούμενων ετών- ενώ οι επιταγές που έχουν δώσει είναι κατά κανόνα ακάλυπτες και «σκάνε» καθημερινά.
Δεν δίνουμε ούτε μία φωτογραφία στις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ (και αποκλείουμε την πρόσβαση στους server μας) μέχρι να εξοφλήσει και τον τελευταίο συνάδελφο.

Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος"


Τι να πει κανείς; Αυτοί είναι οι ΠΑΣΟΚοι...                                                                                          ΠΗΓΗ:dexiextrem.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: