ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:«Δε δίνω ψήφο εμπιστοσύνης, ας με διαγράψουν.»

                                Π. Καμμένος: Προτιμώ να διαγραφώ παρά να υπερβώ τη συνείδησή μουhttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSke4hQYiRMsxuKlBfNms0PNVvCVlVu6O45tmEoKTy_h1Lgdrjvk-WdnjxMIgWc940DFGWq74gYiK-eI7Dy5tQ0YvVBnulWn2HPuG7ac-b9H3-tfVg7D60qnHGzvEY1Ado3NaZE5tzjCi6/s1600/PanosKammenos.jpg


Πονοκέφαλο στη Ν.Δ. έχει δημιουργήσει ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ο οποίος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση.

«Προτιμώ να διαγραφώ παρά να υπερβώ τη συνείδησή μου. Η χώρα παραδίδεται. Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης»
, τόνισε σήμερα το πρωί ο βουλευτής, της Ν.Δ. μιλώντας στον «Αnt1» και πρόσθεσε ότι στόχος της μεταβατικής κυβέρνησης είναι να νομιμοποιήσει το πρώτο μνημόνιο.

Παράλληλα υπογράμμισε: «Δεν μπορεί κανένας βουλευτής και καμία προσωρινή πλειοψηφία να δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα 20 χρόνια, το μέλλον των παιδιών μας. Αυτά που γίνονται έχουν ξεπεράσει τη συνταγματική νομιμοποίηση».

Από την πλευρά της Ν.Δ. τηρούν στάση αναμονής, ωστόσο ο Γ. Μιχελάκης, μιλώντας στο «Mega», κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Καμμένου. Όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ: «Είναι ορισμένα νομοσχέδια και ψηφοφορίες, όπως η ψήφος εμπιστοσύνης που είναι σημαντική πράξη. Δεν μπορεί να τα αγνοήσει κανείς. Είναι μείζον η ψήφος εμπιστοσύνης.ΠΗΓΗ:www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: