ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Συγκυβερνηση – ΣΤΑΧΤΗ


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/stahti26burberry12.jpg?w=190&h=240Από τον Πόρτα – Πόρτα
Να ανοιξουμε για λιγο τα ματια μας? Να καθαρισουμε την σταχτη ??
α. Η Νεα Δανειακη ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – 370ΔΙΣ ( 240δισ Τοκοι+130δισ Κεφαλαιο )- ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ !!!
β. Τη Νεα Δανειακη ΘΑ ΤΗΝ “ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ Ο “ΘΑΝΑΤΟΣ” ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΝΝΥ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!..αρα οι υπολοιποι θα παριστανουν το ΓΑΠ/Μπεννυ στη Συνοδο κορυφης.. στο φουαγιε να περιμενουν τα μαντατα… εχω αδικο ?
γ. Ποια η ουσια της συνκυβερνησης εαν δεν προβλεπεται η ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ? Αυτο δεν μας επουλησαν ? ΠΟΥΝΤΟ ? Η κοινη διαπραγματευση εμπεριεχει και  το στοιχειο του αυτηκοου μαρτυρα…! στις συζητησεις ΘΑΝΑΤΟΥ/Μπεννυ – Δανειστων… σημαντικο?? εσεις θα κρινετε.
δ. Θα ειναι το PSI+(-) ουσιαστικος ΟΡΟΣ της Συμβασης ?? Μπορει να ειναι εφοσον δεν υπαρχει καμια δεσμευση επιτυχιας και πως τα στοχοποιηθει τουτο ? What if,, ?? if then else… θα προβλεφθει? ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΟΧΙ !!..διοτι εαν προβλεφθει αποτυχια οι Αγορες και οι κατοχοι ομολογων θα τσιτσιρισουν (1) και (2) εαν αποτυχει ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ !!! με η χωρις ποινικη ΡΗΤΡΑ ( που εγω θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ – ( εφοσον μου τον χωνουν ως ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΡΟ στη Συμβαση )
αρα
θα εχουμε στα χαρτια επιτυχια 100% του PSI+(-) οχι εγγραφως το 100%.. κανενα νουμερο.. θα περιγραφει επιτυχης καταληξη διαπραγματευσεων κλπ
και
οταν αποτυχουν θα εχουμε ενα ομορφο D στο καδρο. και φυσικα θα χρειαζομαστε να Δανειστουμε ( απο που ?? ) τη διαφορα του κουρεματος !! αρα παλι θα εχουμε ενα ομορφο D…ΕΦΟΣΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΤΟ D !!…ναι ??
ε. Ο “ΘΑΝΑΤΟΣ” εχει ΑΣΥΛΙΑ ??? ΝΑΙ -ΟΧΙ
στ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ-ΔΡΑΣΗ/ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ δικη μας σε περιπτωση ενταξης Ιταλιας σε μηχανισμο?? Πως θα μας επηρεασει ? Θα μας πουν την αληθεια?? μπααααα ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΥΣΗ !!!…
ζ. Ποτε θα δωσουμε… και σε ποιους εξτρα εγγυησεις περαν των ΤΑΡΑΝΔΩΝ οι οποιοι ερχονται να εισπραξουν???
η. Οταν φυγει ο “ΘΑΝΑΤΟΣ” τι θα γινουμε ?? Εαν φυγει πριν τελειωσει τη “δουλεια” τι θα γινουμε ??
θ. ΓΙΑΤΙ δεν υπογραψαμε περσυ ( αλλα και φετος… ) 2 Δανειακες?? Μια με ΔΝΤ και μια με ΕΚΤ και ΕΖ ?? ΓΙΑΤΙ ρωταω?? Διοτι λιγοι γνωριζουν τον πραγματικο ρολο του ΔΝΤ.. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ.. θα σας πω τα βασικα και θα επεκταθω σε αλλο αρθρο. Το ΔΝΤ ειναι ενα Facility το οποιο ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ειναι
1. ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΛΕΣΘΕΙ !!
2. Να δωσει ενα Bridge Loan για να καλυψει τον κενο διαστημα μεταξυ εξοδου και επανεισοδου στις Αγορες. δλδ ενα “μεταβατικο” Δανειο.
3. Το ΔΝΤ εχει μετοχους ΚΑΙ τους Δανειστες μας !!! ΝΑΙ ??  και λειτουργει και “αυτονομα” ΝΑΙ ?
4. το ΔΝΤ Χρεωνει τοκο, ΛΙΓΟ μεγαλυτερο απο το επιτοκιο Δανεισμου των ΗΠΑ και ΓΕρμανιας ( ΑΑΑ ) δλδ απο 0.5%-3% !!!
Εμεις μερσυ βαλαμε το ΔΝΤ στην ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ και μας ΔΑΝΕΙΖΕΙ με 5.5% και θα το φερουμε και Φετος με 4.5% !! ΓΙΑΤΙ ???
Δεν ειναι αφθαιρετες οι αναφορες μου !!!! ( τα 30δισ/110 με 2.5% μικροτερο επιτοκιο ποσα ειναι ?? καντε πραξεις !!! ) Ποιοι τα εισρπαττουν ?
5. Ο ρολος του ΔΝΤ ειναι να παρουσιαστει ως ο ΚΑΚΟΣ και να απορροφησει την ΟΡΓΗ… ετσι ωστε η καθε κυβερνηση να ΠΑΡΕΙ τα ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ και ΧΑΡΑΤΣΙΑ και ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ… ελευθερη “βαρων”… ΝΑΙ ?? ( θα επανελθω )
ι. Η 6η Δοση θα δωθει πριν η μετα την Υπογραφη της Νεας Δανειακης ?? εγω λεω μετα…

κ. ΕΚΛΟΓΕΣ δεν προβλεπονται. ΤΕΛΟΣ.-

λ .ο “ΘΑΝΑΤΟΣ” εχει δηλωσει οτι το οφελος του κουρεματος 50% θα ειναι 68 δισ και οχι 100δισ. ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ?? Ο Ειδικος η Το Μπεννυ ? Εχει δηλβωσει επισης οτι το PSI θα φερει Χρεωκοπια..διοτι δεν υπαρχει Εθελιντικη Συμεμτοχη αλλα Εξαναγκασμενη…
ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ?? Εχουμε ειτε 1 ειτε 2 ΨΕΥΤΕΣ οι οποιοι αρχιζουν να διαπραγματευονται για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ… ομορφα !
Κλεινω με την βασικη απορια μου. ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ “ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ” ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΝ !!  ????? ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ?? ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ??
EXOYME επιτρεψει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!! να συνεχισει τις “διαπραγματευσεις” το Μπεννυ !! εφυγε το ΓΑΠ και ΧΑΡΗΚΑΜΕ ???
το εχουμε ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ?? ΓΙΑΤΙ δεν ΑΠΑΙΤΟΥΝ να συμμετεχουν τα ΓΙΔΙΑ ?? Δε θελουν ΕΥΘΥΝΕΣ ?? Τι Θελουν?? ΝΑ λενε τσακωνομαι πανω σε ενα κειμενο το οποιο εδωσαν στο Μπεννυ και εγω ελειπα… δεν ξερω.. τι και πως το ειπαν ?? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ??

Εφοσον μπηκατε στο χορο, ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ξερετε… εγω δε μασαω απο ΣΤΑΧΤΕΣ….. ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ με το Μπεννυ και το “ΘΑΝΑΤΟ”… Ενας της Νεας Δανεικρατοιας και Ενας του Λαος…. ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ?? δε θα σας το επιτρεψουν ( οπως σου ειχε πει το ΓΑΠ) ΑΝτωνακις και Φερυς??

Η δε ΘΕΛΕΤΕ η δε σας Επιτρεπουν. Εχουμε κατι αλλο ?
Ο Πολεμος μολις ξεκινησε !!                                                                                                              ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: