ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ποιοί πρέπει να ενοχλούνται περισσότερο από τον έρωτα Παπανδρέου-Καρατζαφέρη;

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως ευφυής και ευλύγιστος πολιτικός, που δεν έχει πρόβλημα να υμνεί την προσφορά των Αφγανών στον ελληνικό πολιτισμό, ενώ πέρυσι μάζευε υπογραφές εναντίον του "λαθρονομοσχεδίου", βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν ο Σαμαράς σήκωσε ψηλά στην ατζέντα το νόμο για την απόδοση ιθαγένειας σε μετανάστες, λέγοντας πως κάνει υπέρμετρα ελκυστική την Ελλάδα σε μετανάστες κι έτσι, καθίσταται το πρόβλημα μη διαχειρίσιμο.
Δεν χρησιμοποίησε βεβαίως τη σκληρή ρητορική του Καρατζαφέρη ή στελεχών του, κατά των...
 μεταναστών, ο πρόεδρος της Ν.Δ. , αυτά όμως που είπε έδειξαν στο σύνολο των οπαδών του ΛΑ.Ο.Σ. ότι όντως ο Σαμαράς, θα αναθεωρήσει τη μεταναστευτική πολιτική στην πράξη.
Μπήκε δηλαδή στα χωράφια του ΛΑ.Ο.Σ.
Ο πανέξυπνος πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ξέρει ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να κερδίσει έστω και μία ψήφο "πασόκου", όσες κυβισθήσεις κι αν κάνει.
Αναμενόμενο ήταν λοιπόν, να στραφεί -με οποιονδήποτε τρόπο- εναντίον του Αντώνη Σαμαρά. Βεβαίως αυτό θα του βγει σε κακό στο τέλος, γιατί ήδη έχει ταυτιστεί με το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" στις συνειδήσεις των ψηφοφόρων του, που κατά βάσιν -να μην κρυβόμαστε- προέρχονται από λεγόμενη "λαϊκή δεξιά", είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις παραδοσιακές αξίες της δεξιάς "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια", από τις οποίες ο Καρατζαφέρης, παίρνει όλο και μεγαλύτερες αποστάσεις, για να προσεγγίσει ετερόκλητους "στόχους", δηλαδή ομοφυλόφιλους, Εβραίους, μασώνους, Λαμπράκηδες και οτιδήποτε άλλο τον κατέτασσε παλιά στην κατηγορία "ακροδεξιός" που τον έκανε διάσημο στο κοινό του αλλά πλέον απορρίπτει μετά βδελυγμίας (όπως γίνεται συνήθως).

Το θέμα λοιπόν δεν είναι ο Καρατζαφέρης. Σωστά προσπαθεί να σώσει την εκλογική του βάση.
Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, στο οποίο προεδρεύει σήμερα ο γιός του, τι δουλειά έχει να στηρίζει και να στηρίζεται από τον Καρατζαφέρη, που τόσα και τόσα του "έσουρε" από της ιδρύσεως του ΛΑ.Ο.Σ.;
Νομίζουμε ότι οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, που ανάλωσαν τα προηγούμενα χρόνια τους, στην καταδίκη του "ακραίου Καρατζαφύρερ" (αυτοί τον βάφτισαν έτσι) θα αρχίσουν να αποκτούν σοβαρό συνειδησιακό πρόβλημα και όχι μόνο. Το πρόβλημα αισθητικής από την εντελώς άκομψη συγκατοίκηση Παπανδρέου - Καρατζαφέρη,  πού το πάτε;                                                                                          ΠΗΓΗ:taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: