ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΞΕΦΤΙΛΑ:ΓΙΑ 45.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Ντρεπόμαστε και μόνο που το αναφέρουμε:Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών,το κόστος τοποθέτησης του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της πόλης (και συγκεκριμένα στην Πλατεία Κοτζιά) είναι μόλις 45 χιλιάδες Ευρώ!

Παρόλα αυτά,ο Δήμος,λέει πως δεν έχει αυτά τα λεφτά!!!

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο άγαλμα,του καλλιτέχνη Γιάννη Παππά,είχε αποφασιστεί να τοποθετηθεί στο κέντρο από τον προηγούμενο Δήμαρχο,αλλά τελικά αυτό δεν έγινε!

Είναι απίστευτο,την ώρα που οι ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ των κυβερνώντων συνεχίζονται,να τσιγγουνεύονται ένα ευτελές ποσό,για ένα σημαντικότατο θέμα!

ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

Επειδή πάντως το ζήτημα αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί,προτείνουμε τη δημιουργία ταμείου και τη συγκέντρωση του ποσού:Είμαστε πολλές χιλιάδες,5-10 Ευρώ να δώσει ο καθένας μας,θα μαζέψουμε αυτές τις 45 χιλιάδες που χρειάζονται!

Κι αν αρνηθούν και τότε,καλό θα είναι να έχουν κι άλλες...νομικές συνέπειες!

Χρήσιμη σημείωση:Το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί σε μηνιαίους μισθούς 7 Βουλευτών ή 4 Υπουργών ή του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Δημοκρατίας μαζί!                                                                                        ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: