ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Η Ευρώπη του Αίματος ενάντια στο χρήμα


160611-ekd-02Άλλη μια πρωτοποριακή εκδήλωση του «Ελεύθερου Κόσμου» έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο President. Συγκεκριμένα η διεθνής ημερίδα «Αίμα ενάντια στον Χρυσό», με την συμμετοχή προσωπικοτήτων διεθνούς εμβελείας τόσο από τον διεθνή όσο και από τον ελληνικό χώρο της πολιτικής και του πνεύματος. Συγκεκριμένα ομιλητές ήταν οι κ.κ. Agostino Sanfratello καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βυρηττού, Roberto Fiore πρώην Ευρωβουλευτής και επικεφαλής του κόμματος Forza Nuova της Ιταλίας, ο Ρώσσος συγγραφέας και πρόεδρος του "Ρωσικού Ινστιτούτου" Oleg Platonov, και από ελληνική πλευρά οι Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Η ημερίδα άρχισε με τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο να αναλύει συνοπτικά αλλά ουσιαστικά την τραγική πολιτική κατάσταση της χώρας, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση την οποία επέβαλαν στον ελληνικό λαό οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες και οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Αμέσως μετά ακολούθησε η εισήγηση του καθηγητή Sanfratello, ο οποίος ανέπτυξε αναλυτικότατα το θέμα των σχέσεων Χριστιανισμού-Εβραισμου και Ισλάμ στην Μέση Ανατολή, καθώς και πως από την εβραϊκή θρησκεία και τον ταλμουδισμό πηγάζει ολόκληρη η πολιτική του διεθνούς εβραϊσμού για την παγκόσμια κυριαρχία τους, και επιβολή στους λαούς. Επιπλέον ανέλυσε την σχέση του διεθνούς εβραϊσμού με την παγκόσμια οικονομική κρίση, και την υποδούλωση των Εθνών στο χρηματιστηριακό κεφάλαιο.

Ο επόμενος ομιλητής Oleg Platonov κάνοντας μια συναρπαστική εισήγηση, ανέλυσε την αλληλένδετη σχέση ανάμεσα στον εβραϊσμό, τον μαρξισμό και τον καπιταλισμό, ανατρέχοντας στο έργο του μεγάλου Γερμανού κοινωνιολόγου Βέρνερ Ζόμπαρτ, αναλύοντας το πώς μέσα από το εβραϊκό πνεύμα αναδύθηκε ο καπιταλισμός και κατά συνέπεια η οικονομική κρίση. Η εισήγηση του κ. Platonov, θα δημοσιευτεί ολόκληρη στο επόμενο τεύχος του Patria.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο πρώην Ευρωβουλευτής Roberto Fiore, ο οποίος αναφέρθηκε στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ελλάδα τονίζοντας πως θα αποτελέσουν την αφορμή για γενικότερες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η διοργάνωση της διεθνούς αυτής ημερίδας με προσωπικότητες οι οποίες βρίσκονται στην πρωτοπορία για την αναγέννηση της Ευρώπης, είναι μια πράξη αντίστασης ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και στον διεθνή καπιταλισμό, που έχουν υποδουλώσει τους ευρωπαϊκούς λαούς.
Η ημερίδα έληξε με την ομιλία του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με τον δικαστικό αγώνα που δίνει ενάντια στον εβραϊσμό και τους συνοδοιπόρους του, αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ και αυτός τόνισε ιδιαίτερα την αλληλένδετη σχέση ανάμεσα στην εβραϊκή θεώρηση του κόσμου και το καπιταλιστικό σύστημα.
Είναι χαρακτηριστικό πως παρά τον αποκλεισμό της Αθήνας εξ αιτίας των διαδηλώσεων και των επεισοδίων, περισσότεροι από εκατό Έλληνες παρακολούθησαν την ημερίδα, γεγονός το οποίο αποδεικνύει πως σε εποχές πνευματικής σήψης υπάρχουν δυνάμεις αντίστασης, σκέψης και γόνιμου προβληματισμού στην Πατρίδα μας.




 ΠΗΓΗ:www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: