ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Στην τελευταία κατοικία οδηγείται ο 44χρονος - Δίπλα στο φέρετρο η τραγική γυναίκα του


Χωρίς να σταματήσει να ακουμπά το φέρετρο του άντρα της τον συνόδευσε μέχρι την εκκλησία


- Μήνυμα Ιερώνυμου στην κηδεία στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο κοιμητήριο Ζωγράφου
- Τεράστια αστυνομική παρουσία υπό το φόβο των επεισοδίων

Στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Ζωγράφου οδηγείται το φέρετρο με τον αδικοχαμένο 44χρονο Μανώλη Καντάρη, η δολοφονία του οποίου για μία βιντεοκάμερα συγκλόνισε το πανελλήνιο. Δίπλα στο φέρετρο η τραγική σύζυγος που είδε τον άντρα της νεκρό σε μία λίμνη αίματος στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, ενώ τον περίμενε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Στην εξόδιο ακολουθία διαβάστηκε μήνυμα του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου μέσα από το νοσοκομείο που βρίσκεται αναρρώνοντας από κάταγμα στο πόδι. Ο αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι η σκέψη του αυτη την ώρα είναι στην τραγική σύζυγο και τα παιδιά του Μανώλη Καντάρη, ο οποίος - όπως είπε - "έπεσε θύμα της ανευθυνότητας της κοινωνίας μας".

"Στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Άφησε σε εμάς ιερό χρέος να αγωνιστούμε και να παλέψουμε ώστε τα δύο του παιδιά να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο" πρόσθεσε ο αρχιεπίσκοπος. "Σε έναν κόσμο που δεν θα σκοτώνει τόσο άδικα" κατέληξε.



Η κηδεία έγινε στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο κοιμητήριο Ζωγράφου ενώ όλη η περιοχή βρίσκεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ παραταγμένες έξω από το χώρο.

Στεφάνια έστειλαν η πρώην γυναίκα του αδικοχαμένου 44χρονου με τον οποίο είχαν δύο κόρες στην εφηβεία.

Επίσης, στεφάνια έχουν στείλει ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, το νοσηλευτικό προσωπικό, ο δήμος Ηλείας και η εταιρεία που εργαζόταν.
                                                                ΠΗΓΗ:www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: