ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ολονυχτία στο σημείο της δολοφονίας, αυρίο στις 4.30 τρισάγιο στη μνήμη του Μανώλη


ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 4:30 ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ... ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.


ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ...


Άγρυπνοι έμειναν όλο το βράδυ οι περίοικοι στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου (και παραμένουν στο σημείο) όπου έχασε την ζωή του ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης. Ο άτυχος Έλληνας έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές τριών αλλοδαπών, επειδή κρατούσε μια κάμερα, με την οποία ήθελε να απαθανατίσει την γέννηση της κόρης του. Οι αδίστακτοι δολοφόνοι...
άφησαν ορφανά τα τρία παιδιά του Μανώλη Καντάρη και την νεογέννητη κόρη του.

Οι κάτοικοι στην περιοχή είναι ανάστατοι και με το δίκιο τους, καθώς η βία, η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση έχουν δημιουργήσει μια ασφυκτική κατάσταση. Πριν δυο βδομάδες περίπου μια επιτροπή κατοίκων είχε οργανώσει μια εκδήλωση στην συμβολή των οδών Ηπείρου κι Αχαρνών με σκοπό να δηλώσει την αγανάκτησή της στην υποβάθμιση της περιοχής. Δυστυχώς, το τραγικό χθεσινό συμβάν ήρθε να επιβεβαιώσει τα παράπονα των κατοίκων.

Ο μόνος πολιτικός φορέας που είχε παρουσία στην περιοχή και έδωσε το παρών με στελέχη του κατά την χθεσινοβραδινή αυθόρμητη εκδήλωση μνήμης ήταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος «Χρυσή Αυγή». Ο Γ.Γ. του κινήματος και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων, Νίκος Μιχαλολιάκος, δήλωσε χθες πως «πραγματοποιήθηκε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής στην οποία βεβαίως και συμμετείχαν οπαδοί μας. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, στην συγκεκριμένη περιοχή ήμασταν τρίτη δύναμη στις δημοτικές εκλογές».

Αναφερόμενος στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν και στο γεγονός ότι κάποιοι ενέπλεξαν σ' αυτά την «Χρυσή Αυγή», ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε: «Η απάντησή μου σ' αυτό είναι τα λόγια ενός κατοίκου της περιοχής, ο οποίος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι βλέπετε παντού Χρυσαυγίτες, κι όσοι δεν έχουν γίνει ακόμη, θα γίνουν, με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε».

Την Πέμπτη στις 16:30 θα τελεστεί με πρωτοβουλία των κατοίκων τρισάγιο στον σημείο που χάθηκε ο Μανώλης Καντάρης. Άραγε, ποια πολιτικά πρόσωπα θα έχουν το κουράγιο να εμφανιστούν εκεί;



paraskhnio.gr                                                                                                                                                  ΠΗΓΗ:egersis2.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ελλας Ή Τεφρα είπε...

βλεπουμε ολοι που εχει καταντησει η χωρα μας απο την ανεξελεγκτη κινηση των λαθρομεταναστων...και αυτο το πληρωνουμε πολυ ακριβα τωρα...διοτι καποιοι ανθελληνες....γιατι μονο ετσι μπορεις να τους χαρακτηρισεις αφου θελουν το κακο της χωρας τους μας εφτασαν εδω αδιαφορωντας για γεγονοτα και καταστασεις...και τωρα ροιστε που ειμαστε...!!!!! θα εχετε δει και σεις στις ειδησεις τις αντιδρασεις των κατοικων του κεντρου της πρωτευουσας...φοβουνται να βγουν απο τα σπιτια τους...με αποτελεσμα πολλοι να φευγουν σε αλλες πολεις και βεβαια να ερημωνει ετσι η πρωτευουσα της χωρας μας απο ΕΛΛΗΝΕΣ!!! και να καταλαμβανεται απο ΛΑΘΡΟ-μεταναστες και αλλοδαπους...και απ οτι φαινεται...οσοι ελληνες λενε ''εγω εδω γεννηθηκα,εδω μεγαλωσα και θα μεινω στην πολη μου...δεν εχω να παω πουθενα...εδω ειναι η πατριδα μου....ο ξενος να φυγει και να παει στην χωρα του(οπως ειπαν πολλοι κατοικοι της περιοχης στα τηλεοπτικα συνεργεια αυτες τις μερες) ολοι τους εχουν την καταληξη του Μανωλη!!!!! ΓΙΑΤΙ??????
μηπως μενουμε απραγοι μπροστα στο κυμα αυτο....δεν πρεπει καπως να αμυνθουμε? πρεπει λοιπον να γινει παν-ΕΛΛΗΝΙΑ συσπειρωση και ολοι αυτοι να φυγουν πια!!! να παψουν να δημιουργουν προβληματα!!! χωρες δικες τους δεν εχουν??? η χωρα μας μας χρειαζεται πιο πολυ απο ποτε τα τελευταια χρονια και εμεις καθομαστε και οδηγουμαστε απο ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ας δωσουμε ενα τελος στο ΛΑΘΘΡΟ-μεταναστευτικο ΔΡΑΜΑ!!!!