ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Πάγκαλος: Τα blogs είναι η... δημοσιογραφία των εκβιαστών!

Τί σφίγγει τον λαιμό του Θόδωρου Πάγκαλου;
Το αρνάκι του Πάσχα ή κάποια αόρατη θηλειά;

Ο γιγαντοτεράστιος, ο μικρομέγαλος, ο πολλά βαρύς αλλά και πολύ "ελαφρύς", η καρικατούρα της πολιτικής γραφικότητας, ο πάσχων από το σύνδρομο της καταδίωξης, ο γνωστός σε όλους για την αποτυχημένη του πορεία και την προκλητικότητά του όποτε βρισκόταν εκτός τραπεζιού, με συγχωρείτε εκτός κυβερνητικού σχήματος, ο πολιτικός σήμα κατατεθέν "μαζί τα φάγαμε", μίλησε και πάλι. Και τί είπε; Σε άρθρο του στην "Καθημερινή" επιτίθεται κατά των ιστολογίων που ασκούν πολιτική κριτική και χαρακτήρισε τους ιστολόγους "εκβιαστές"!!!

Ο άνθρωπος της υπόθεσης των Ιμίων, της παράδοσης του Οτσαλάν, το "βαθύ λαρύγγι" του ΠΑΣΟΚ, επανέρχεται στην πολιτική σκηνή της χώρας, προκλητικός και με σαφή στόχο να τραβήξει την προσοχή επάνω του. Και ποιά καλύτερη μέθοδος, από το να στοχοποιήσει και να στοχοποιηθεί από τα ιστολόγια; Από τον μεγάλο κίνδυνο της κυβέρνησης Παπανδρέου - ΔΝΤ, από τον χώρο που ανάγκασε προ ημερών έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο προκειμένου να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισής τους! Και το άρθρο του "δημοκράτη" Πάγκαλου, αποδεικνύει πως σε εκείνο το κυβερνητικό συμβούλιο αποφασίσθηκε γενικόλογη επίθεση από τον γνωστό για τον πολιτικό του παχυδερμισμό Πάγκαλο. Και αυτή η κίνηση, αυτό το άρθρο, αποσκοπεί στο να μην ασχοληθούν τα ιστολόγια με τα όσα θα αρχίσουν να εμφανίζονται στις μετά-Πάσχα ημέρες. Το ζητούμενο είναι να παραπλανήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και να αποστοχοποιήσει την απάνθρωπη και αντισυνταγματική κυβερνητική λαίλαπα.

Όμως, επειδή εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι, είμαστε απλοί πολίτες που εκφράζουμε την γνώμη μας, τοποθετούμαστε πολιτικά στο φαινόμενο μνημόνιο-ΔΝΤ με τα πολιτικά του παρελκόμενα και υποπόδια, επειδή δεν πληρωνόμαστε και δεν βιοποριζόμαστε από τα ιστολόγια, θέλουμε να πληροφορήσουμε τον κύριο Πάγκαλο πως με την θέση του αυτή, με την γενικόλογη λάσπη του (για όσο δεν αναφέρει ονόματα ιστολογίων με συγκεκριμένα παραδείγματα λασπολόγησης και εκβιασμών, θα μπαίνει ο ίδιος στη θέση του λασπολόγου και εκβιαστή) απλά διανθίζει το περιεχόμενο της θεματολογίας μας και μας δίνει έναυσμα για να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερα την "πολιτική" του σκέψη στο πανελλήνιο.

Κι επειδή εμείς δεν συνηθίζουμε να μονολογούμε, ούτε εμφανιζόμαστε χωρίς τον αντίλογο, χαρείτε το άρθρο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παπανδρέου - ΔΝΤ, Θόδωρου Πάγκαλου για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Τα όσα θα διαβάσετε παρακάτω είναι δείγμα του αποτελέσματος της ατιμωρησίας των πολιτικών από τους πολίτες... Για τα "φαινόμενο" του "Παγκαλισμού" εμείς είμαστε υπεύθυνοι και όχι ο οποιοσδήποτε λιπόσαρκος εγκέφαλος που έχει μάθει πως η ατιμωρησία είναι κανόνας της πολιτικής...
Κωνσταντίνος                      ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: