ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο Γ. Καρατζαφέρης θα είναι εσαεί συνυπεύθυνος




Διαβάζουμε στη Ναυτεμπορική: Θλιβερή» και «τραγική» χαρακτήρισε την «επικρατούσα κατάσταση» στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης υποστηρίζοντας ότι οι υπουργοί έχουν αποξενωθεί μεταξύ τους.«Αν ο κ. Παπανδρέου βρει τρεις υπουργούς του που να μιλούν μεταξύ τους, τότε διατηρεί κάποια ελπίδα» σημείωσε, προσθέτοντας πως «δυστυχώς δεν μιλά κανένας με κανέναν». Για τις εξελίξεις συγκεκριμένα στην οικονομία, ο ΛΑΟΣ διά του εκπροσώπου του Κωστή Αϊβαλιώτη υποστήριξε ότι η κυβερνητική οικονομική πολιτική της τρόικας «οδηγεί στον όλεθρο».
Λαγός και του ανασχηματισμού ο Γιώργος Καρατζαφέρης; Το πρόβλημα της Κυβέρνησης είναι η αποξένωση; Πιθανόν να είναι και η αλλοτρίωση αλλά δεν μας αφορά. Επειδή το υπουργικό συμβούλιο δεν είναι Λέσχη Φιλίας. Η Κυβέρνηση απέτυχε γιατί δεν έπιασε κανένα στόχο παρά το αδυσώπητο τσουνάμι μέτρων που εξαπέλυσε. Και τώρα θα λάβει κι άλλα. Και σε δύο μήνες περισσότερα. Κάθε αποτυχία της  θα μεταφράζεται σε μέτρα, τα οποία και βυθίζουν όλο και περισσότερο τα εισοδήματα, την οικονομική ζωή, τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.
Όσο για το επιχείρημα ότι «η κυβερνητική οικονομική πολιτική της τρόικας οδηγεί στον όλεθρο», αφού  το παραδέχονται πλέον, καλό θα ήταν το ΛΑΟΣ να κάνει την αυτοκριτική του. Όταν άνοιγε την πόρτα στην τρόικα, όταν έδινε ψήφο σε ένα Μνημόνιο που «δεν είχε διαβάσει», όταν πρόσφερε επίφαση διευρυμένης αποδοχής στην πολιτική της Κυβέρνησης, δεν είχε προβλέψει ότι κάτι μπορεί να μην πήγαινε καλά; Στην πορεία επιστράτευσαν το πλέον χυδαίο επιχείρημα: «ψηφίσαμε το Μνημόνιο για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις» ενώ είναι γνωστό ότι τα χρήματα αυτά πάνε στην αποπληρωμή των ομολόγων που λήγουν και δεν φτάνουν κιόλας.
Απομένει να μας ενημερώσει ο κ. Καρατζαφέρης αν αισθάνεται κι αυτός δικαιωμένος με το Μνημόνιο. Οι “φυσικοί” σύμμαχοι της κυβερνητικής πολιτικής τρέμουν την ώρα της κάλπης και προσπαθούν να περιπλέξουν με δηλώσεις τη θέση τους, να παραπλανήσουν για ακόμη μία φορά το εκλογικό σώμα.
Το μερίδιο της ευθύνης για την οικονομική υποδούλωση της χώρας θα τους ανήκει εσαεί. Ας λένε ότι θέλουν λοιπόν…
Μ.Ο.                                                                                                                                                         ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: