ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΥ (είναι το) ΠΑΜΕ;;;;


Η είδηση ότι από 1η Δεκέμβρη θα απολύονται 6 εργαζόμενοι κάθε μήνα από το προσωπικό του σταθμού 902 αριστερά στα FM, δεν φαίνεται να έχει διαψευσθεί από την εργοδοσία του (ΚΚΕ).
Ο σταθμός του κόμματος του Λαού, δεν λειτουργεί με εργατικό έλεγχο.
Έχει δικό του μπαϊράκι μέσα στο αυτοδύναμο και ανεξάρτητο κράτος του Περισσού, εκεί που κανένας έλεγχος από την «σνομπαρισμένη» Πολιτεία δεν γίνεται δεκτός.
Εκεί που λειτουργεί και η βαριά βιομηχανία της  «Τυποεκδοτικής» που όταν όλοι οι εργαζόμενοι απεργούν η βιομηχανία εξακολουθεί να παράγει για να μη χάσει την «κονόμα».
Οι δυνάμεις κρούσης του ΠΑΜΕ μήπως θα έπρεπε να εξηγήσουν στο λαό που με τόση επιμονή τον καλούν να πυκνώσει τις τάξεις του και να αγωνισθούν ενάντια στη «πλουτοκρατία» – την αγαπημένη τους «καραμέλα» – γιατί ανέχονται τις κομματικές τους ανακολουθίες και δεν συσπειρώνονται στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συντρόφων τους ; Η μήπως αυτοί είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού;                                                                                                                                                         ΠΗΓΗ:karageorgopoulos.wordpress.com

1 σχόλιο:

cummulus είπε...

Ετσι είναι οι σύντροφοι...αφου τις απολύσεις τις διατάσσει το Κόμμα, κάτι ξέρει, όπότε πρέπει να κάνουμε "μόκο"