ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Υπό το ΦΟΒΟ να διαλυθεί η ΓΣΣΕ βρέθηκε...Γιάφκα "Σέχτας Επαναστατών"



Έχουμε μία μεγάλη απορία!!!

Πως είναι δυνατόν κάθε που κινδυνεύει η "εφαρμογή" του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ να εμφανίζεται η "τρομοκρατία!!!

Σήμερα που σχεδόν διαλύθηκε η "ξεπουλημένη"  ΓΣΣΕ και υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξουν δραματικά οι συνθήκες του εργατικού κινήματος , για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε από το πουθενά η "Τρομοκρατία". Τυχαίο ;
 
Σε υπόθεση που συνδέεται με την εγχώρια τρομοκρατία παραπέμπουν οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ που εντόπισε όπλα σε γκαράζ στη Νέα Σμύρνη. Έρευνες και σε σπίτια και συλλήψεις. Πιθανή σύνδεση με οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών"


Πάνω από 10 άτομα από όλες τις περιοχές της Αθήνας (και τα Εξάρχεια) έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ και ανακρίνονται στα πλαίσια της επιχείρησης που ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό της γιάφκας με τα όπλα σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.
Παράλληλα έχουν γίνει έρευνες σε τέσσερα σπίτια υπόπτων, ενώ η επιχείρηση λαμβάνει διαστάσεις μεγάλης κλίμακας.
Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε μεγάλο αριθμό όπλων (πιστόλια και αυτόματα) σε ένα γκαράζ στην οδό Καισαρείας στην Νέα Σμύρνη και έχουν συλληφθεί μεταξύ άλλων και δύο άτομα ηλικίας 25 και 27 ετών. Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησαν άλλες δύο συλλήψεις, ενώ οι έρευνες και οι προσαγωγές συνεχίζονται.
Ανεπίσημα από την ΕΛΑΣ γίνεται λόγος για πολύ σοβαρή υπόθεση που σχετίζεται με την τρομοκρατική οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών" και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής και της Σήμανσης ερευνά το χώρο του γκαράζ και τα σπίτια των συλληφθέντων, οι οποίοι φέρονται να συνδέονται με υποθέσεις τρομοκρατίας.
Η οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών" μεταξύ άλλων έχει αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 3 Φεβρουαρίου 2009 με επίθεση με αυτόματα και χειροβομβίδα στο αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού. Στις 4 Φεβρουαρίου άφησαν ένα CD ROM με την προκήρυξη στον τάφο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.
Το πρώτο θύμα της οργάνωσης ήταν ο αστυνομικός Νεκτάριος Σάββας 41 χρόνων, τον οποίο πυροβόλησαν και σκότωσαν στις 17 Ιούνίου 2007 στην οδό Δημητρακοπούλου στα Πατήσια, ενώ εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης στόχου- μάρτυρα κατηγορίας σε δίκη τρομοκρατίας.  Επρόκειτο για την πρώην σύζυγο του κατηγούμενου στη δίκη του ΕΛΑ, Αγγελέτου Κανά, Σοφία Κυριακίδου και ο αστυνομικός που υπηρετούσε στην Αντιτρομοκρατική, βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, σταθευμένο σε πρασιά. Τον πυροβόλησαν με πιστόλι τουλάχιστον 20 φορές.

πηγη                                                                                                                                                          ΠΗΓΗ:listonplace.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: