ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ...

Ένας χρόνος…

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Αύριο γιορτάζουν οι ελπίδες μας κι έχουν μνημόσυνο τα σχέδια τους. Η Ντόρα ακόμη δεν το ‘χει πιστέψει, ξυπνάει κάθε πρωί τον Ισίδωρο και του λέει «Πες μου πως δεν είναι αλήθεια!». Αλλά εσείς το ξέρετε πως είναι.
Η 29η Νοεμβρίου 2009  θα έχει σαν φυσική κατάληξη της την πρώτη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Οι συνθήκες θα είναι δραματικές, θα πρέπει να χτίσει πάνω στα ερείπια, να φυλάξει άγρυπνα τον Λαό, το βιος του, την Ελευθερία του. Έλληνας για Έλληνες. Χωρίς ιδεοληψίες.
Ποτέ η χώρα σε τόσο κρίσιμες στιγμές δεν είχε τόσο ανάξια ηγεσία. Μόνο η χούντα του Ιωαννίδη ήταν πιο άχρηστη από τους σκιντζήδες του νέου ΠΑΣΟΚ-μπαρόκ.Αποδεικνύονται όμως το ίδιο επικίνδυνοι με την αποβιώσασα «αρσακειάδα» για τα εθνικά συμφέροντα.
Η χολερική «εθνικοφροσύνη» του Ιωαννίδη πνίγηκε στο Πέντε Μίλι, έξω απ’ την Κερύνεια. Τούτοι  δω, το κονσόρτσιουμ «Ήρωες Πολυτεχνείου Α.Ε.», Τριτοκοσμικοί Σοσιαλιστές Παλαιού ΠΑΣΟΚ, και τώρα Ηνωμένοι Ανανεωτικοί Ταβλαδόροι Κολωνακίου και Φίλοι Χαρωπών Ισλαμοφασιστών, κατασπάραξαν τη χώρα.
Από το 1981 παρέλαβαν ένα συμμαζεμένο κράτος με ασήμαντο χρέος και χρόνο με το χρόνο του ήπιαν το μεδούλι. Δανειακός και ρουσφετολογικός σοσιαλισμός αλά γκρεκ. Το χρέος φούσκωνε μαζί με το πελατειακό κράτος.
Κι ύστερα ήρθαν οι ακρίδες του μαρτυριάρη, οι «εκσυγχρονιστές» με τα ξυρισμένα μουστάκια και τα γυαλιστερά κουστουμάκια. Το Χρηματιστήριο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν οι μεγαλύτερες ρεμούλες από καταβολής Ελληνικού Κράτους. Το είπαμε ξανά: ποτέ τόσο λίγοι δεν έκλεψαν τόσα πολλά από τόσους πολλούς σε τόσο λίγο χρόνο. Ούτε οι Γερμανοί στην κατοχή.
Κανονικά θα ‘πρεπε να στηθούν στον τοίχο δεμένοι πισθάγκωνα ανά ζεύγη, ανά ένας υπουργός κι ένας «επιχειρηματίας». Κι ας τους «αθώωνε» ο Άρειος Πάγος ύστερα από 88 χρόνια, όπως τους «έξι», μην πω καμμιά κουβέντα. Νικόλαε Πλαστήρα ν’ αγιάσει το χέρι σου…
Αυτή η πολιτική αλητεία δεν είναι μόνο ότι έκλεψε μέχρι φόδρα τη χώρα, όπου ΜΟΠ, κονδύλια, επιδοτήσεις πήγαν στο πηγάδι χωρίς πάτο, χωρίς να βελτιωθεί τίποτα. Στην ουσία οι «κουτόφραγκοι» μας πληρώνανε για να πριονίζουμε τα πόδια μας και μας τα παίρνανε πίσω τοκογλυφικά. Καταστρέψαμε την βιομηχανία μας, την γεωργία μας, την βιοτεχνία μας. Εν ολίγοις γίναμε χώρα αέρα κοπανιστού, υπηρεσιών, και με δανεικά αγοράζαμε επί χρόνια την πραγματική παραγωγή των γερμαναράδων, των γάλλων, αυτών που έχουν πραγματική οικονομία. Ούτε την τροφή μας δεν παράγουμε πια. Φραπόγαλο, πίτσες, σουβλάκια, ΜΚΟ και «Ανεξάρτητες» Αρχές. Οικονομία – «αεροπλανάκι» με δανεικά.
Το χειρότερο όμως ήταν ότι βγήκε στον αφρό όλο το μισελληνικό «διανοούμενο» σκουπίδι. Πιάσανε καρέκλες και συρτάρια στα ΜΜΕ και την Παιδεία. Επιτίθενται στον πυρήνα της εθνικής συνοχής. Στρώνουν το δρόμο για τους βαρβάρους. Καθολικός μεταστατικός ενδοτισμός.
Ότι συμβαίνει όμως δεν είναι μόνο μεταξύ μας, μας βλέπουν κι οι ισλαμοφασίστες, τ’ αδέρφια μας, που όπως επεσήμανε κι ο σερ Μαρκεζίνης, όλως φιλικώς αγόρασαν εσχάτως υλικά ταχείας ζεύξεως υδατίνων κωλυμάτων, λέγε με Έβρο.
Στην Θράκη οι νεοφιλεύθεροι «αντεξουσιαστές» του ΓΑΠ. τακιμιάσανε με τα τσανάκια του Προξενείου, είχανε κι επισήμως συνάντηση με τον ψευτομουφτή. Έτσι πλακώσανε στις αυτοδιοικητικές με τις ντουζίνες τα λεωφορεία από την γείτονα, για να ψηφίσουν μαζικά ΠΑΣΟΚ, όσοι μουσουλμάνοι δυτικοθρακιώτες δουλεύουν ή σπουδάζουν στην Τουρκία. Δείτε τα αποτελέσματα στα μουσουλμανικά χωριά. Μεγάλες πιένες ο νεοφιλεύθερος «σοσιαλισμός» στην μειονότητα. Πριν και μετά το ναμάζι διαβάζουν Μπιρμπίλη και Νίκο Παπανδρέου, για την «πράσινη ανάπτυξη». Τι συμφωνίες έγιναν με το Προξενείο, το άντρο του τουρκικού φασισμού στη Θράκη; Θα μάθουμε στην πράξη.
Ο Παπανδρέου κι η ομάδα του με εμμονή, πείσμα και λάθρα, χρησιμοποιούν την κατάσταση στην οποία φέρανε την χώρα κωλοβαρώντας επί μήνες και δημιουργώντας πανικό και φυγή κεφαλαίων, για να αποπειραθούν την μεγάλη ανατροπή σε δύο τομείς: στον θεσμικό, όπου και με την ενδεχόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος θέλουν όχι να εκσυγχρονίσουν τον Καταστατικό Χάρτη αλλά να τον ευνουχίσουν από το εθνικό και θρησκευτικό πλαίσιο του και στον πραγματικό, προχωρώντας σε μεγάλους συμβιβασμούς για το Αιγαίο, την Θράκη και την Κύπρο. Συμβιβασμούς που όχι μόνον αντίκεινται στο Εθνικό Συμφέρον αλλά επίσης παραβιάζουν την τυπική αλλά και την εθνική νομιμότητα. Κι όπως έχω ξαναγράψει , ακόμη κι αν όλοι τρελλαθούμε και 9.999.999 Έλληνες αποφασίσουμε να ακυρώσουμε τα αποτελέσματα της Ελληνικής Επανάστασης, γινόμενοι οσποδάροι της Υψηλής Πύλης και διαφωνεί ένας (1) βοσκός στην Πίνδο, τότε, αυτός, ο βοσκός, ο ένας, είναι ο φορέας και θεματοφύλακας της εθνικής νομιμότητας κι όλοι εμείς επίορκοι και προδότες.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε η παράδοση της Παιδείας στους αποδομητές, ούτε τα αφύλακτα σύνορα, ούτε η διαταγή – δεν το ξέρετε; – να ΜΗΝ γίνετε ανάσχεση των λαθρομεταναστών όταν μπαίνουν. Έρχονται, σταλμένοι με το αζημίωτο από το κράτος-δουλέμπορο του Ερντογάν και πια οι ίδιοι ψάχνουν το Στρατό και την Αστυνομία, γιατί θα τους πάνε στο Κέντρο Υποδοχής, θα φάνε, θα πιούνε κι ύστερα από 3 μέρες (παλιά ήταν 3 μήνες), χωρίς ιατρικές εξετάσεις (παλιά γίνονταν), έρχεται απέξω το ΚΤΕΛ και με 60-70 ευρώπουλα το κεφάλι θα τους αμολήσει στην Αθήνα. Αυτό γίνεται εδώ κι ένα χρόνο. Ρωτήστε φίλους σας αξιωματικούς στην προκάλυψη, αν νομίζετε ότι σας λέω μαλακίες. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διευκολύνει την εισροή λαθρομεταναστών. Πώς το λένε αυτό;
Έτσι γιγαντώνεται μια νέα απειλή κατά της κοινωνικής και εθνικής συνοχής, ώστε να γίνουμε διαλυμένη κοινωνία, πολτός, πολυπολιτισμική κουρελού.
Κι η πλειοψηφία αυτών, που μπαίνουν με τις εκατοντάδες κάθε μέρα, στο τέλος, αν συνεχίσουμε έτσι, θα γίνουν 2-3.000.000. Μουσουλμάνοι με τα όλα τους. Με τα τουρμπάνια και το κουρμπάν μπαϊράμ τους. Δεν θα κάνουν πια δημόσια το ναμάζι τους στα Προπύλαια και την Πλατεία Αττικής. Θα το κάνουν στα Προπύλαια, στην Πλατεία Αττικής, στον Άγνωστο Στρατιώτη, στην Ομόνοια, το Κολωνάκι, στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Παντού.
Και μέσα σ’ όλα ο Δρούτσας έφτιαξε μαλλί και μαθαίνουμε από τα χείλη του Νταβούτογλου ότι κάνει μυστικές διαβουλεύσεις. Φύλαξε μας, Θεέ μου, από τους φύλακες.
Λοιπόν, αδέρφια, είσαστε καλά εκεί στην αποχή; Τους παρακολουθείτε οργισμένοι εκ του μακρόθεν; Δεν σας αφορούν όλα αυτά; Θα μετακομίσετε στο σαλέ σας στην Ελβετία; Δεν νομίζω.
Το άγριο μέλλον έρχεται με δρασκελιές. Θα διακυβευτούν όλα όσα κατέκτησε το αίμα των πατέρων μας.
Κάποιος εκεί έξω, ο μόνος, φωνάζει την αλήθεια, υπερασπίζεται το Εθνικό Κράτος, το εθνικό συμφέρον, το δικό σου συμφέρον, το Αιγαίο, την Θράκη, την Κύπρο. Την Ελλάδα. Δεν μιλάει μόνο για την ανάπτυξη, δεν υποδεικνύει με τεκμηρίωση και πάθος μόνο το άλλο μείγμα πολιτικής για να μπούμε στον δρόμο της απελευθέρωσης, να βγούμε από τις δουλείες του Μνημονίου. Μιλάει για την Πατρίδα απ’ άκρου εις άκρον. Η καρδιά του δεν δείχνει διαβατήριο, δεν περνάει τελωνειακό έλεγχο. Η Ελλάδα είναι Ελλάδα. Οι άνθρωποι, η γη, η Ιστορία τους. Από την Χειμάρρα ως το σκλαβωμένο κάστρο της Κερύνειας.
Κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στους δημοσκόπους, τους νταβαντζήδες, ένα χρόνο πριν συνέτριψε την οικογενειοκρατία, τους μηχανισμούς. Τους ξέσκισε κι ακόμη δεν κατάλαβαν γιατί. Εκείνος ήταν και είναι με την κοινωνία, μέσα στο Λαό, αυτοί ακόμη στη βρώμικη γυάλα τους, φτιάχνουν κόμματα μιας χρήσεως, μπας και του κόψουν το δρόμο. «Κανείς τους δεν φαντάζεται αυτό που ‘θα ρθει».
Εμείς όμως θα είμαστε εκεί, στα τείχη της Πόλης μας, γιατί είμαστε πολλοί, είμαστε η πλειοψηφία, κι οι θυμωμένοι που κάθονται τώρα σπίτι τους, θα ‘ρθουν μαζί μας. Κι όσοι είναι αδιάφοροι, θ’ ακούσουν τα ουρλιαχτά των λύκων και θα ‘ρθουν κι αυτοί μαζί μας. Όσοι είναι δύσπιστοι κι αυτοί θα ‘ρθουν μαζί μας. Όποιος πονάει τον τόπο και το Λαό, από την Λαϊκή Δεξιά ως το Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και την Πατριωτική Αριστερά, όποιος νοιάζεται για τα παιδιά του, τη μάνα, τον πατέρα του, την γυναίκα του, όποιος έχει Τιμή και περηφάνεια, θα ‘ρθει μαζί μας. Έχουμε δουλειά πολύ. Πρέπει ν’ αλλάξουν πολλά και πολλοί αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Δεν θα περάσουν. Θα μας βρουν όλους στα τείχη. Και τον βοσκό από την Πίνδο…                                                                                                              ΠΗΓΗ:www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: