ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Subaru Impreza!Σε πρώτη προβολή το πρωτότυπο

Αφήστε έτσι όπως είναι, αρέσει! Μετά από πολλούς πειραματισμούς το Impreza μοιάζει να βρίσκει το δρόμο του καθώς στο Los Angeles παρουσιάζεται αυτές τις μέρες η πρωτότυπη εκδοχή του. Ας ελπίσουμε πως το μοντέλο παραγωγής θα διαφοροποιηθεί σε μικρό βαθμό το οποίο και θα δούμε στους δρόμους προς τα τέλη του 2011.

Η σχεδίαση του Impreza Concept είναι πολύ πιο δυναμική και η έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος θυμίζει κάτι από το παλιό Legacy. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα δούμε και πεντάθυρη έκδοση (αν υπάρξει θα ακολουθήσει πολύ αργότερα) αλλά το σίγουρο είναι πως αυτή τη φορά οι Ιάπωνες θα κάνουν ποδαρικό με την παραδοσιακή σεντάν (σε αντίθεση με το λανσάρισμα της τωρινής γενιάς).

Η ιαπωνική εταιρία θεωρεί πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να γνωστοποιήσει περισσότερα στοιχεία για το νέο Impreza. Το πρωτότυπο πάντως εξοπλίζεται με δίλιτρο ατμοσφαιρικό boxer και φυσικά δεν απουσιάζει το «συμμετρικό» σύστημα τετρακίνησης. Ωστόσο, αν η Subaru θέλει να κάνει μία αξιόλογη πορεία θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο μικρότερων σε χωρητικότητα turbo κινητήρων ακολουθώντας την τάση των πραγμάτων.



ΠΗΓΗ:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: