ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Διαχέονται διάφορες πληροφορίες και από αυτές συλλέγω μόνο μία: 

Στην απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων συμπεριλαμβάνεται εντός ολίγου και το επάγγελμα των επι χρήμασι εκδιδομένων γυναικών ή στην απλή ελληνική γλώσσα το επάγγελμα της πουτάνας.

Δεν είναι γνωστό, αν αυτό αποτελεί επιθυμία του Γιωργάκη, του Ρέππα, του Λοβέρδου ή και του Παπακωνσταντίνου. Το μόνο βέβαιο είναι ότι, μετά από την εφαρμογή της αποφάσεως αυτής, εδώ θα γίνει της . πουτάνας και άς φωνάζει ο Βενιζέλος. Ε. Βενιζέλος: "Η απεργιακή κινητοποίηση από μόνη της δεν συνιστά λόγο επιβολής κατάστασης έκτακτης ανάγκης, πολιτικής κινητοποίησης και άρα δεν μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική επιστράτευση"

Δεν λέω για το ΔΝΤ, γιατί αυτοί δεν ανήκουν ούτε στους αρσενικούς ούτε και στους θηλυκούς. Το σύγχρονο ονομα είναι "gay" αλλά εμείς επιμένουμε ακόμα στο παλιό και περιεκτικό όνομα του πούστη.

Διότι, εδώ και 10 μήνες φωνάζουμε ότι η μεθόδευση του ΔΝΤ είχε ΜΟΝΟ ΜΙΑ σκοπιμότητα: Την ανταλλαγή των ομολογιακών δανείων που στην ουσία δεν έχουν "εγγυήσεις" με δάνεια τοκογλυφικής μορφής, όπου πλέον ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ σε περίπτωση μή αποπληρωμής των δανείων!


Πώς λοιπόν να μην γίνει της πουτάνας στην Ελλάδα . . .

'Ετσι λοιπόν προτείνω σε κάθε ενδιαφερόμενο ακόμα ένα άνοιγμα κλειστού επαγγέλματος. Αυτού του Πρωθυπουργού. Μήπως και μετά από την σχετική απόφαση προκύψουν κάποιοι Πρωθυπουργοί λιγότερο βλάκες, λιγότερο υπερατλαντικά ανθρωπάκια-πιόνια, λιγότερο προδότες της εθνικής μας κυριαρχίας και περισσότερο γνώστες της γλώσσας που μιλούν οι Έλληνες από τον ΓΑΠ, ο οποίος μόλις ανέλαβε το σημερινό πόστο, όπως θυμούνται όλοι οι 'Ελληνες, ξεφώνιζε την χώρα μας με ό,τι χειρότερο μπορεί να την χαρακτηρίσει η διεθνής οικονομία.

Η πρότασή μου αυτή άς είναι η απάντηση στην προχθεσινή είδηση που μας πληροφορεί ότι, μέσα στο ΠΑΣΟΚ γίνεται ήδη της . πουτάνας. Γιατί πώς αλλιώς θα έβγαινε στην δημοσιότητα η πιο πάνω δήλωση του Βενιζέλου;

ΠΕΛΙΑΣ                                                                                                                                                   ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.comΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: