ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

JE SUIS MALAKAS

B4RsbH0IQAEIU6N

«Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης έκλεισε η συμφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους εκπροσώπους των δανειστών, όσον αφορά στα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια. Η συμφωνία μοιάζει επώδυνη καθώς πλήρη κάλυψη από τους πλειστηριασμούς θα έχει μόλις το 25% των δανειοληπτών. Από πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας θα υπάρχει πλήρης προστασία μόνο για δανειολήπτες με εμπορική αξία του ακινήτου τους έως 170.000 ευρώ και οικογενειακό εισόδημα για τετραμελή οικογένεια έως 21.000 ευρώ».

Είναι κι αυτός ένας πόλεμος. Δεν ξέρω αν θα δημιουργήσει απεγνωσμένους που ζωσμένοι από εκρηκτικά θα ανατινάζονται ανάμεσα σε όσους θα έχουν σπίτι, αλλά είναι ένας πόλεμος. Ένας βάρβαρος πόλεμος από πολιτισμένους δυτικούς πολιτικούς και τραπεζίτες. Ένας βρώμικος πόλεμος που θυμίζει μαύρο μεσαίωνα από μία «προοδευτική» και «αριστερή» κυβέρνηση.

Το «αθώο» βλέμμα του Ολάντ, το «αγνό» βλέμμα του Τσίπρα θα έπρεπε να σκύψουν ταπεινά, να γονατίσουν και να ζητήσουν συγγνώμη από τους λαούς τους. Ο πρώτος επειδή με τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές της Γαλλίας μετέτρεψε σε θύματα τους πολίτες της χώρας του. Ο δεύτερος επειδή με την τυφλή υποταγή του στις Βρυξέλλες μετατρέπει καθημερινά σε θύματα τους πολίτες της Ελλάδας.

Συγγνώμη που δε μπορώ να δηλώσω ότι είμαι Γάλλος, Παλαιστίνιος, Αμερικανός, Λιβανέζος. Μπορώ όμως να πενθώ το ίδιο για όλα τα θύματα που δημιουργεί ο Ολάντ, ο Abu Alaa Afri, ο Νετανιάχου, ο Ερντογάν, ο Πούτιν, ο Ομπάμα, η Μέρκελ. Θύματα της συγκέντρωσης πλούτου σε τράπεζες και πολυεθνικές είναι οι δολοφονημένοι, οι πνιγμένοι, οι άστεγοι όπου γης. Λιγότερη δημοκρατία και εξαφάνιση δικαιωμάτων των πολιτών, είναι το μέλλον που μας φτιάχνουν οι Ηγέτες.

Δολοφονημένοι, πνιγμένοι, γκρεμισμένα σπίτια, πρόσφυγες και μετανάστες εκτός κι εντός της χώρας τους, φτώχεια, απόγνωση, εξαθλίωση είναι οι βασικές αιτίες που μπορούν να δημιουργήσουν ανάγκη για άμυνα και η άμυνα αυτή να θεωρηθεί ως άδικη επίθεση από τους αρχικά επιτιθέμενους. Διότι αυτοί νιώθουν δυνατοί κι ανέγγιχτοι. Διότι αυτοί θεωρούν ότι μπορούν να ρημάζουν δίχως να ρημάζονται.

Οι λαοί, όλοι οι λαοί, δεχόμαστε έναν πόλεμο από τις εξουσίες και το κεφάλαιο. «Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να προστατέψουμε τους πολίτες μας από τους κακούς τρομοκράτες» θα πει ο Ολάντ. «Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να προστατέψουμε τους πολίτες μας από τους κακούς δανειστές» θα πει ο Τσίπρας. Και η ζωή θα συνεχιστεί. Γι’ αυτούς. Για κάποιους άλλους η ζωή θα σταματήσει όταν τον πετύχει μια σφαίρα, ένα εγκεφαλικό ή η μαύρη απόγνωση που οδηγεί στην αυτοκτονία. «Συμβαίνουν κι αυτά» θα πουν ο Ολάντ και ο Τσίπρας πριν ψάλουν τον ύμνο των Τραπεζών.

Αυτή είναι η μεγάλη μας ήττα. Η ήττα των λαών. Να μισιόμαστε μεταξύ μας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει ο πόλεμος των εξουσιών εναντίον μας. Να μισεί ο Έλληνας τον Τούρκο, ο Γερμανός τον Σύρο πρόσφυγα, ο Ισραηλινός τον Παλαιστίνιο, ο Φιλανδός τον Ρώσο. Ως που να μείνουμε όλοι άστεγοι, να γίνουμε όλοι πρόσφυγες και να μη βρίσκουμε γη να σταθούμε. Ας συνεχίσουμε να χτίζουμε με τους θανάτους και τη φτώχεια μας την κυριαρχία των Εξουσιών και του Πλούτου. Μεγαλύτερη μαλακία, δεν έχει.

ΠΗΓΗ

"Οι μάρτυρες είναι αθάνατοι, η πατρίδα ανίκητη" φώναζαν οι κωλότουρκοι στην διάρκεια του λεπτού σιγής

Κατα την διάρκεια του ενός λεπτού σιγής για τα θύματα της επιθεσης στο Παρίσι οι Τουρκοι Κεμαλοναζί φώναζαν şehitler ölmez, vatan bölünmez
Στον φιλικό αγώνα Τουρκίας-Ελλάδος κατά την διάρκεια του λεπτού σιγής για τα θύματα της επιθέσεως στο Παρίσι οι Τούρκοι  φώναζαν το σύνθημα "şehitler ölmez, vatan bölünmez" που σημαίνει "οι μάρτυρες είναι αθάνατοι, η πατρίδα ανίκητη"

Δείτε το προκλητικό βίντεο των Τούρκων !!!!!!


ΠΑΡΙΣΙ Rock and roll will never die

image

Της ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

«Tυφλότητα» είναι ο τίτλος του καινούργιου βιβλίου του ιστορικού Μαρκ Φερρό: τυφλότητα των ηγεσιών, τυφλότητα των μαζών. Ο Φερρό περιγράφει πώς δεν μπορούμε – και δεν θέλουμε – να αναγνωρίσουμε τα συνταρακτικά, συχνά τραγικά, φαινόμενα που οδηγούν σε ομοίως συνταρακτικά και τραγικά γεγονότα. Ο ισλαμοφασισμός δεν είναι καινούργιο φαινόμενο: τον έχουμε εκθρέψει στη Δύση και παρά τις επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις, ηγεσίες και μάζες κοιμούνται τον ύπνο των δικαίων. Ψυχική ευρυχωρία; Ενοχές για ένα φαντασματικό παρελθόν; Έξαλλη αισιοδοξία; Χριστιανο-αριστερή πίστη στην ανθρώπινη καλοσύνη; Απύθμενη βλακεία της πολιτικής ορθότητας; Φόβος μπροστά στις ισχυρές ισλαμικές χώρες; Όλα αυτά μαζί με την ιστορική τυφλότητα που αναλύει ο Μαρκ Φερρό.

Δεν θα επεκταθώ εδώ στο χονδροειδές σφάλμα της πολυπολιτισμικότητας: όποιος ενδιαφέρεται για το ζήτημα ας αναζητήσει παλιότερα άρθρα και βιβλία. Άλλωστε, μολονότι η αντίθεσή μου στη πολυπολιτισμικότητα – στη μη αφομοίωση των μεταναστών και στην εξύμνηση του ισλάμ – είναι μειονοτική, δεν είμαι η μόνη που τη διατυπώνω. Προσθέτω ωστόσο ότι όσα υφιστάμεθα από τους ισλαμιστές (όχι μόνον την τρομοκρατία αλλά την καθημερινή πίεση, τη συμπεριφορά μίσους) δεν οφείλονται στις «επεμβάσεις» της Δύσης στις χώρες της Ανατολής, αλλά στην πολεμοχαρή και φθονερή φύση του ισλάμ: το ισλάμ δεν είναι μια θρησκεία σαν τις άλλες, αγαπητοί συμπολίτες° είναι πολιτικό πρόγραμμα, είναι ιδεολογία εκβαρβαρισμού.

Θα θίξω τρία σημεία: πρώτον, την ανεπάρκεια, τη θλιβερή αναπηρία, των σημερινών ευρωπαϊκών ηγεσιών. Αν στη θέση του Φρανσουά Ολάντ και της εύθυμης παρέας του ήταν ο Ντε Γκολ, ο Πομπιντού ή ο Μιτεράν, η Γαλλία θα είχε κηρύξει πόλεμο στο Ισλαμικό Kράτος και, πιθανότατα, θα τον είχε κερδίσει. Επίσης, θα λειτουργούσαν οι υπηρεσίες πληροφοριών και οι δυνάμεις ασφαλείας, δηλαδή ό,τι προασπίζει τους πολίτες από τη βία και την αυθαιρεσία.

Ακόμα και οι επίσημες δηλώσεις μετά την πρόσφατη σφαγή ακούγονται χλιαρές: οι φοβισμένοι και οκνηροί υπάλληλοι της γαλλικής γραφειοκρατίας πασχίζουν να μην εξερεθίσουν τον μουσουλμανικό πληθυσμό που τρώει και πίνει με κρατικές παροχές παραβιάζοντας τους νόμους της γαλλικής δημοκρατίας. Οι νόμοι αυτοί κερδήθηκαν με αγώνες: σήμερα τσαλαπατάμε τους κοινωνικούς αγώνες που δημιούργησαν τα φιλελεύθερα καθεστώτα – η αχαριστία του σύγχρονου ανθρώπου είναι πρωτοφανής° και ο συνδυασμός με την προαναφερθείσα τυφλότητα κλονίζει τα θεμέλια του πολιτισμού μας. Το πρόβλημα πάντως, σύμφωνα με τους Γάλλους σοσιαλιστές, είναι η άνοδος της ισλαμοφοβίας, ενός φυσικού και αυτονόητου αντανακλαστικού, που, ωστόσο, μπορεί να οδηγήσει τους Γάλλους πολίτες στον αριστεροδεξιό συνασπισμό της Μαρίν Λε Πεν. Σε τελική ανάλυση, ο στόχος του Σοσιαλιστικού κόμματος δεν είναι η ανάσχεση του ισλαμοφασισμού αλλά η απόσπαση ψήφων – παλιά ιστορία αυτή.

Δεύτερο σημείο: αν οι μετριοπαθείς μουσουλμάνοι (που, σας διαβεβαιώ, είναι λιγοστοί και αμήχανοι μέσα στο αγριεμένο ισλαμικό πλήθος), θέλουν να αποφύγουν τον στιγματισμό, πρέπει να κατέβουν μαζικά στους δρόμoυς –σήμερα, τώρα-- και να διαμαρτυρηθούν για τα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας που διαπράττονται στο όνομα του Αλλάχ. Όμως, θα επιμείνω: όπως έλεγε ο Μάρκο Πόλο, «φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι, ενώ μετριοπαθής είναι εκείνος που σε κρατάει για να σου κόψουν το κεφάλι». Πολύ λίγα έχουν αλλάξει στο ισλάμ από τον ύστερο Μεσαίωνα. Σήμερα, μετριοπαθείς μουσουλμάνοι είναι μόνον οι εκκοσμικευμένοι, τουτέστιν όσοι έχουν εγκαταλείψει την ισλαμική τους ανατροφή – όπως έχουν κάνει πολλοί χριστιανοί στη Δύση. Περιμένω λοιπόν να κατεβούν στους δρόμους όλοι οι καλοί άνθρωποι της Ανατολής και να στηρίξουν τη δυτική δημοκρατία που τους προστατεύει και τους ταΐζει: αν δεν το κάνουν ή αν το κάνουν με μισή καρδιά θα επιβεβαιωθεί η υποψία της ρητής, υπόρρητης ή διφορούμενης στήριξης στον ισλαμοφασισμό.

Με το τρίτο σημείο απευθύνομαι στους ισλαμιστές και στους ποικίλους φίλους τους – μεταξύ των οποίων στους συμπατριώτες μας που πιστεύουν, όπως ο Γεννάδιος Β’, ότι «κάλλιον ειδέναι φακιόλιον τούρκικον παρά καλύπτρα λατινική»: ό,τι και να κάνετε, όσους και σκοτώσετε, συκοφαντήσετε και φιμώσετε, ο δυτικός πολιτισμός θα επιζήσει° είναι απείρως ισχυρότερος° εξάλλου, η εναλλακτική πρόταση ήταν και παραμένει η βαρβαρότητα.

Όσον αφορά δε την καταστροφή του Bataclan όπου έχουμε δει μερικές από τις καλύτερες ροκ συναυλίες της ζωής μας, είμαι εδώ να σας θυμίζω ότι το ροκ δεν θα πεθάνει ποτέ, ότι ποτέ δεν θα αντικατασταθεί από προσευχές κι από αμανέδες.

ΠΗΓΗ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ

Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε παταγωδώς.

Το εφαρμόσατε χωρίς να μας ρωτήσετε, μας το δώσατε να το καταπιούμε με το ζόρι, αλλά η κοινωνία κιμάς, όλων των φυλών, όλων και θρησκειών και όλων των αποχρώσεων. ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!

Και αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να υπάρχει πλέον είναι: το ΙΣΛΑΜ στις κοινωνίες μας.

Το Ισλάμ είναι θρησκεία μίσους, είναι τρομοκρατία, είναι φασισμός, είναι σκοταδισμός, είναι θάνατος. Όποια μεριά και να το κοιτάξεις, το Ισλάμ είναι μεσαίωνας και δε γίνετε να υπάρχει στις κοινωνίες μας.

Κ. Τσίπρα, 2 από τους 8 μουσουλμάνους τρομοκράτες πέρασαν από τη Λέρο για να πάνε στη Γαλλία. Δηλαδή ήρθαν ύστερα από την πρόσκληση της κ. Τασίας με τα «ανοιχτά σύνορα». Αυτής της σιχαμένης που βάλατε υπεύθυνη της μετανάστευσης. Τελικά δεν λιαζόντουσαν όπως μας είπατε, ούτε χάθηκαν στα στενά όπως επίσης μας είπατε, αλλά κατευθύνθηκαν προς Γαλλία μεριά για να σκορπίσουν το θάνατο. Οι 2 τρομοκράτες ήταν μεταξύ αυτών που οργανώσατε φιέστες, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που τους δώσατε σπίτια και ρούχα και δωρεάν wi-fi. 

Και σας ρωτώ κ. Τσίπρα: Τα σύνορα τα έχετε ακόμα ανοιχτά;;;;

Δεν περιμένω ούτε να απαντήσετε, ούτε τα σύνορα να κλείσετε. Εξάλλου, η δήλωσή σας μετά τα γεγονότα ξεκαθάρισαν ότι πολιτική έναντι της λαθρομετανάστευσης, δεν πρόκειται να αλλάξετε. Μπορεί να το κάνετε όταν θα βομβαρδίσουν την Αθήνα ή άλλη Ελληνική πόλη. Μπορεί, αλλά αμφιβάλλω.

Πλέον είμαστε σε πόλεμο, και είμαστε σε πόλεμο με το Ισλάμ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όποιος δεν το έχει καταλάβει, είναι είτε ηλίθιος ή Αριστερός.

Για να κρατήσουμε ζωντανή τη δημοκρατία μας, τον πολιτισμό μας και τις ελευθερίες μας… το Ισλάμ πρέπει να εξαφανιστεί.

Με το Ισλάμ, όπως έχουμε δει επανειλημμένα να συμβαίνει, θα ζήσουμε με νεκρούς και με καταστροφή. Θα γυρίζουμε στον μεσαίωνα.

Κάποιος μπορεί να πει: Δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι κακοί, και συμφωνώ απόλυτα, αλλά δυστυχώς το Ισλάμ έχει αποδείξει ότι είναι φασισμός, και επειδή τον φασισμό τον έχουμε απαγορεύσει από παντού, και οποιοσδήποτε το υποστηρίζει, καταστρέφετε.. έτσι και το Ισλάμ, ως νέος φασισμός ΠΡΕΠΕΙ να απαγορευτεί και να καταστραφεί!

Θα δανειστώ μία παράγραφο από το antinews:
“Οι ισλαμιστές μισούν τις δυτικές αξίες, δεν πιστεύουν στο «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα». Θεωρούν τις αξίες και τους θεσμούς μας διαβολικές παρεκτροπές, αμαρτία. Σιχαίνονται την τέχνη μας, θεωρούν πουτάνες τις μανάδες, τις κόρες μας, όλες τις γυναίκες μας, διότι έχουν ακάλυπτα πρόσωπα, φορούν μίνι ή στενά ρούχα, μαγιό, έχουν ελεύθερη ερωτική ζωή και ίσα δικαιώματα».

Και σας ρωτώ: Μπορεί το Ισλάμ να συνεχίσει να υπάρχει στις κοινωνίες μας;

Άλλη λύση δεν υπάρχει. Απαγόρευση, απέλαση και καταστροφή.

Δυστυχώς, παρόλο που δεν πιστεύω στην συλλογική τιμωρία, εδώ πρέπει να εφαρομοστεί.

Φυσικά για να καταστραφούν οι Ισλαμιστές θα πρέπει πρώτα να βρούμε τη ρίζα του κακού. Δηλαδή από πού αγοράζουν τα όπλα και ποιοι τους υποστηρίζουν; Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε τις απαντήσεις αυτές: Αμερική, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι τα συμφέροντα είναι τόσο μεγάλα που κανείς δεν πρόκειται να τους ακουμπήσει αυτούς. Εδώ η Ευρώπη ακόμη δίνει λεφτά στους Τούρκους, όταν αποδεδειγμένα είναι ο μεγαλύτερος δουλέμπορας ανθρώπων, άρα τι να λέμε τώρα. Η Τουρκία έχει κατακλείσει την Ευρώπη με λαθρομετανάστες, και εμείς τους δίνουμε ακόμη χρήματα, υποτίθεται για να σταματήσει την εισβολή. Ποιοι, αυτοί που ακόμα κατέχουν παράνομα εδάφη της Κύπρου;

Άρα, ο κόσμος δε σώζεται, αλλά μπορούμε να προστατέψουμε την πατρίδα μας. (Ακολουθούν μερικές προτάσεις, που μπορούν να εφαρμοστούν ΜΟΝΟ όταν έρθει στην εξουσία ένας αληθινός πατριώτης. Με αυτούς που υπάρχουν σήμερα, τους ανθέλληνες και προδότες, απλά προετοιμαστείτε για τρομοκρατικές επιθέσεις και στην Αθήνα πολύ σύντομα).

Οι προτάσεις μου είναι απλές:

-Κλείσιμο των συνόρων και περιπολίες του στρατού στα σύνορα και του πολεμικού ναυτικού στο Αιγαίο.
-Επιστροφή στα παράλια της Τουρκίας όλων αυτών που προσπαθούν να πλησιάσουν παράνομα την Ελλάδα. Αν τρυπήσουν τις βάρκες τους, όπως έχουν μάθει να κάνουν, τότε περισυλλογή, τοποθέτηση σε νέες βάρκες που θα έχει το πολεμικό ναυτικό, και κατεύθυνση και πάλι στην Τουρκία.
-Ανακοίνωση ως επίσημο κράτος ότι ο Έβρος και ο διάδρομος «Αιγαίο» έχει κλείσει οριστικά.

Για τα τζαμιά.
-Τοποθέτηση καμερών σε όλα τα τζαμιά της χώρας. Νόμιμα και παράνομα.
-Όλοι οι πιστοί θα πρέπει ηλεκτρονικά να κάνουν εγγραφή πριν εισέλθουν στο τζαμί.
-Αν ακουστεί έστω και μία λέξη μίσους, επέμβαση της αστυνομίας και σύλληψη όλων όσων βρίσκονται μέσα στο τζαμί.
-Μετά τη σύλληψη, καταγραφή για να μην μπορούν ποτέ να ξαναγυρίσουν, και άμεση απέλαση.
-Επιπλέον, οποιασδήποτε μιλάει για μίσος, κρατάει πανό με Ισλαμικό περιεχόμενο, απειλεί με θάνατο του «άπιστους» (δηλαδή εμάς), και γενικά δείχνει ότι μισεί τον τρόπο ζωής μας. 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ από την Ελλάδα!

Είμαστε σε πόλεμο, και μόνο αν αντισταθούμε θα μπορέσουμε να μείνουμε ελεύθεροι.

Για να αντισταθούμε όμως πρέπει πρώτα να ξυπνήσουμε. Η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης είναι σχέδιο των Ισχυρών (με τις πλάτες Αριστερών κομμάτων και Αριστερών οργανώσεων). Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) είναι οργάνωση-δημιουργία των Αμερικανών για την αποσταθεροποίηση ανυπάκουων χωρών. Οι πρόσφυγες είναι παράνομοι εισβολείς.

Τόσο απλά! Πρέπει να ξυπνήσουμε!

Αν συνεχίσουμε να πιστεύουμε τα ψέματα των ισχυρών, που με σχέδιο μας καταστρέφουν, σύντομα θα είμαστε όλοι δούλοι.

Θα το πω και πάλι:

ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ναι στην Ελευθερία
Ναι στον Πολιτισμό
Ναι στη Δημοκρατία

ΠΗΓΗ

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΛΛΟΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΑΝΑ,ΠΑΤΕΡΑ,ΠΑΙΔΙ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΖΩΗ.



ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ.
ΚΤΙΡΙΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΝΩ ΧΙΛΙΧΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ "ΓΑΛΛΟΙ" ΒΑΦΟΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΠΛΕ,ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΛΛΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΝΙΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΠΛΙΣΑ ΧΕΡΙΑ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΛΛΟΣ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΙ,ΝΑ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΘΕΙ,ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΠΕΡΝΟΥΝ.

ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ:

Ο ΣΥΡΙΟΣ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

Ο ΣΥΡΙΟΣ ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ

Ο ΣΥΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΥΡΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΦΑΝΟ

Ο ΣΥΡΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ

Ο ΣΥΡΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 10ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΚΙ ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΑΣΑΝ

Ο ΣΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥ

Ο ΣΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΜΙΑ ΟΒΙΔΑ

ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ,ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΔΕ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΜΕ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΤΥΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ.

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ;
ΛΟΥΦΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΦΕ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΣΗΚΟΥΑΝΑ Ή ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΙΣΙ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΟΤΑΝ 750 ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΙΤΑΤ ΣΤΟ ΝΤΕΙΡ ΕΖΟΡ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΗΜΙΓΥΜΝΟΙ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.  

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΤΟΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.

ΨΕΥΤΙΑ,ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΣΜΕ ΓΥΑΛΙΝΕ...

ΠΗΓΗ