ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...

Δημοκρατίας τὸ ἀνάγνωσμα...

Συνταξιούχε Mπάρα-μπάρα αντετοκουμΠερκλή, ανιστόρητοι δημοσιοκάφροι και λοιπά ευρ(αι)ωπροσκυνημένα ανθελληνικά φερέφωνα. Αντιπαρερχόμενος τις βλασφημίες σας στον Περικλή και την Ελληνική Αρχαιότητα ενθυμίζω απλώς ότι:

Καταρχάς η Αθηναϊκή Δημοκρατία ουδεμία σχέση έχει με τις σύγχρονες ψευτοδημοκρατίες του ΑΙΕΝ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΝ. 
Ενδεικτικά αναφέρω ότι, η ιδιότητα του πολίτη ήταν αποκλειστικά θέμα καταγωγής και όχι τόπου γέννησης ή διαμονής. Ως εκ τούτου όλοι εσείς οι πάσης φύσεως εξωγενείς μετανάστες και οι απόγονοί σας, πολίτες δεν υπήρχε περίπτωση να γίνετε ούτε στον ύπνο σας.

U GOT IT ? Συνταξιούχε αρχιερέα της Νέας Τάξεως;

Στην καλυτέρα λοιπόν των περιπτώσεων ως ξένος δεν θα κατοικούσες καν μέσα στην Αθήνα αλλά εκτός των τειχών αυτής και θα λεγόσουν ΜΕΤΟΙΚΟΣ. Ως μέτοικος ΔΕΝ έχεις πολιτικά δικαιώματα, δεν συμμετέχεις στις αποφάσεις του Δήμου και δεν μπορείς να διεκδικήσεις κανένα είδος πολιτικής ή άλλης εξουσίας. Πάσης φύσεως «αλληλεγγύες» ή οικονομικές παροχές προς τους μη πολίτες ήταν κάτι αδιανόητο επί Αθηναϊκής Δημοκρατίας, αντιθέτως οι μέτοικοι κατέβαλαν το ΜΕΤΟΙΚΙΟΝ ως φόρο στην τοπική οικονομία που συγκαταλέγετο στα επίσημα έσοδα του κράτους.

Όλα τα παραπάνω βέβαια στους σύγχρονους βλακαδημαϊκούς κι εντεταλμένους πλαστογράφους της Ιστορίας προκαλούν ανατριχίλα.

Για την σαπίλα της πολιτικής σας ορθότητας και την ψευτοδημοκρατία σας, η ΑΛΗΘΕΙΑ αποτελεί απαγορευμένο καρπό και δαιμονοποιείται προς καλλιέργεια ενοχικού συνδρόμου στις μάζες. Θα ακουγόσασταν βλέπεις εντελώς γελοίοι εάν αποκαλούσατε  «ρατσιστές», «ναζί» και «φασίστες» εκείνους που δημιούργησαν Πολιτισμό την εποχή που εσείς ψάχνατε για βελανίδια.

Η σκληροπυρηνικότερη μορφή φασισμού φοράει μανδύα αντι-φασίστα, έχει μουζέτο «δημοκρατίας» με χάνδρες και καθρεπτάκια «ελευθερίας» και ονομάζεται Παγκοσμιοποίηση. Εκεί τα Έθνη αφανίζονται στο μπλέντερ της ομογενοποιήσεως εις το όνομα ενός δημοσιονομικού ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ.

Αντεθνικά κράτη-αποικίες της Νέας Τάξεως υπό την ηγεμονία μιας Παγκόσμιας διακυβερνήσεως. Ένας αόριστος πολυπολιτισμός οπού ο προσδιορισμός της ορθότητας, το τι θα εστί ηθικό και δίκαιο, θα επιβάλλεται στις οχλόμαζες ως «πολιτισμός» και θα ορίζεται αποκλειστικά και μόνον απο τα συστημικά κέντρα εξουσίας που θα αποτελούν το αδιαμφισβήτητο και πανίσχυρο καθεστώς.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: