ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Κ.Κ.Ε. προς Έλληνες:«Λίγους σφάξαμε! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο»



Άναψαν τα ...αίματα με το "καλημέρα" στην πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ανάμεσα στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Ελλάδας και βουλευτή του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλο και τον τον επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα» (Χρυσή Αυγή) Χρήστο Ρήγα.

Στη διάρκεια της εκλογής των μελών της Οικονομικής Επιτροπής ο κ.. Καραθανασόπουλος τόνισε ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην ίδια διαδικασία με κάποιον «από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής» για να ακολουθήσει η απάντηση του κ. Ρήγα ο οποίος σε έντονο ύφος σημείωσε «δεν είναι δυνατόν να μιλούν ΚΚΕδες που έχουν κάνει εγκλήματα στο Μελιγαλά».

Μάλιστα η Ελληνική Αυγή διένειμε και δελτίο τύπου το οποίο αναφέρει:

"Τα εμφυλοπολεμικα ένστικτα του αποκάλυψε στην διάρκεια της συνεδρίασης τον περιφερειακών συμβουλίου, ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε Νίκος Καραθανασοπυλος

Απευθυνόμενος στο σώμα δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην διαδικασία της ψηφοφορίας διότι.... ενοχλείτε από την παρουσία της Χρήσης Αυγής, την οποία χαρακτήρισε "εγκληματική οργάνωση"

Η αντίδραση του επικεφαλής της Ελληνικής Αύγης Χρίστου Ρήγα  :

"Προσβάλλετε το 10% του ελληνικού λάου και τον δημοκρατικό τρόπο της προτίμησης που έδειξε στης πρόσφατες εκλογές στην Χρύση Αύγη. Άλλα δεν περιμέναμε δημοκρατική ευαισθησία από ένα κόμμα που έχει ξεχάσει τι έκανε στο Μελιγαλά¨

Ομολογουμένως το θράσος που επέδειξε στην συνεχεία ο Κυρ. Καραθανασόπουλος προκάλεσε ανατριχίλα στους παριστάμενους είπε με απίστευτη κυνικότητα
"Λίγους σφάξαμε ! Έρχετε ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο "

Ώστε έτσι κυρ. Καραθανοασόπουλε ; Για σας οι εθνικιστές και οι πατριώτες είναι ζαρζαβατικά και τα τρώτε αμάσητα ; Προσέξτε μην πνιγεί. Όμως δεν μας εκπλήσσει η πολιτική σας αναίδεια. Ο ελληνικός λαός έχει κατατάξει το Κ.Κ.Ε επί δεκαετίες στη θέση του ουραγού και της απομόνωσης .

Ως επαγγελματίες δωσίλογοι που είστε έχετε απορριφθεί απο την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Η Χρύση Αύγη και η Ελληνική Αύγη τρέφονται και δυναμώνουν καθημερινά, όσο εσείς αναδεικνύεται τα κόμπλεξ και την μισαλλοδοξία σας. Αν μη τι άλλο σας ευχαριστούμε , άλλα και σας λυπόμαστε..."
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: