ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο Άρειος Πάγος ποινικοποιεί την ΧΑ αλλά νομιμοποιεί την "αντιφά" την οποία αναφέρει ως "τοπική οργάνωση"! Δόγμα του Σόκ!

Διαβάζοντας κανείς το πόρισμα του Αρείου Πάγου, με το οποίο ζητείται από το κοινοβούλιο η άρση της ασυλίας του συνόλου της Κ.Ο της Χρυσής Αυγής, ανακαλύπτει κανείς πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τόσο για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η αστυνομία, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές που θέλουν να ποινικοποιήσουν ένα κόμμα με κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες εάν όχι εκατομμύρια υποστηρικτές και ψηφοφόρους σε όλη την Ελλάδα. Σε πολλά θα μπορούσε να σταθεί κανείς. Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει εν προκειμένω, έιναι ο τρόπος με τον οποίο οι "αρμόδιες αρχές" αντιμετωπίζουν τις πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις σε αυτή την χώρα.
dsc 1384
Και ας αναφερθούμε σε κάτι συγκεκριμένο. Στο διαβιβαστικό του Αρείου Πάγου γίνεται αναφορά σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην Καλλιθέα.. Κια συγκεκριμένα σε μια αντιφασιστική συναυλία στην οποία έγιναν επεισόδια. Δεν θα ασχοληθούμε με το ποιός ή το τι έκανε, αλλά με τον τρόπο που ο Άρειος Πάγος αναφέρεται στην "αντιφά" ως μια "τοπική οργάνωση".

Ενώ είναι γνωστό τοις πάσι ότι πρόκειται για μία πραγματικά εγκληματική οργάνωση, που ως μόνο στόχο έχει τον τραμπουκισμό, τις απειλές και τις επιθέσεις κατά όποιου αντιλαμβάνεται ως "φασίστα", ο Άρειος Πάγος – και προφανώς το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα- τους νομιμοποιεί με τρόπο που εγείρει ερωτηματικά.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες επιθέσεις από μέλη της "αντιφά" σε ολόκληρη την Ελλάδα, που συχνά πυκνά καταλήγουν σε βαρύτατους τραυματισμους, εκτεταμένες καταστροφές και πολλά άλλα. Παρόλα αυτά όλες αυτές οι επιθέσεις όχι μόνον δεν καταγράφονται, αλλά προφανώς δεν θεωρούνται και ποινικά κολάσιμες από αυτούς που κρίνουν. Δεν έχει βρεθεί κάποιος εισαγγελέας να τις μαζέψει και να τις στείλει όλες μαζί για να γίνει έρευνα.

Η συνεχής αυτή εγκληματική δράση τους, τεκμηριώνεται με πολλούς τρόπους. Κυρίως όμως μέσω της "αυτοδιαφημισής" τους, από τους ίδιους τους επιτιθέμενους οι οποίοι για να αυτοπρομοταριστούν/διαφημιστούν τις δημοσιοποιούν διαρκώς.

Όπως παραδείγματος χάριν σήμερα το πρωί στο indymedia – το οποίο στηρίζει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος- οι "αντιφασίστες" υπερηφανεύονταν για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου ενός φερόμενου ως "φίλου" της Χ.Α. Διαβάστε και θαυμάστε το πώς επιχαίρουν, αλλά και το πόσο ενδιαφέρονται ακόμη και εάν έκαναν λάθος : "κινητό τηλέφωνο που αναγράφεται στην εφημερίδα του είναι δηλωμένο στο όνομά του και ως διέυθυνση του εμφανίζεται μια μεζονέτα στην υπερλούξ περιοχή Πανόραμα Βούλας, στη διαστάυρωση των οδών Μπιζανίου και Πλαταιών. Στην αυλή ήταν παρκαρισμένο ένα σπορ Μίνι Κούπερ. (στα κουδούνια έχει προνοήσει να μην αναγραφεται κανένα όνομα). Όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι πρόκειται για το σπίτι του Ζαχαριάδη. Ακόμα και η μικρή περίπτωση λάθους δεν μας πτοεί. Το πολύ ένας μπουρζουάς του Πανοράματος να κλαίει το Μίνι του.

Και όμως ο Άρειος Πάγος μας σερβίρει ως "τοπική οργάνωση" μια πραγματικά εγκληματική οργάνωση.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: