ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο Κ.ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Ο Φιλιππίδης των αιθέρων!
Όλα με την πρώτη! Ο Κώστας Φιλιππίδης «πέταξε» στο Σόποτ κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο στην καριέρα του και μάλιστα χρυσό, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Φιλιππίδης των αιθέρων!
Πρώτη μεγάλη επιτυχία για τα γαλανόλευκα χρώματα στους αγώνες της Πολωνίας και οι προσδοκίες που υπήρχαν σχετικά με την παρουσία του Κώστα Φιλιππίδη επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Έλληνα πρωταθλητή του επί κοντώ, ο οποίος έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του, ψάχνοντας την ευκαιρία του, εν τη απουσία και του μεγάλου Ρενό Λαβιλενί.

Ο πήχης ήταν ψηλά για τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ που πέρασε με την πρώτη τα 5,40 μ., 5,55 μ., 5,65 μ., 5,75 μ., 5,80 μ., έχοντας εξασφαλίσει ένα μετάλλιο. Μόνο που δεν ήξερε το χρώμα, διεκδικώντας στο τέλος με τους Μορ και Κούντλιτσα την πρώτη θέση με προσπάθεια στα 5.85μ. Κανείς δεν κατάφερε να περάσει το συγκεκριμένο ύψος ο Φιλιππίδης ωστόσο είχε καλύτερες προσπάθειες ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γερμανός Μάλτε Μορ και στην τρίτη ο Τσέχος Γιαν Κούντλιτσα.

Αυτό ήταν το 5ο χρυσό και 10ο συνολικά μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση, με τελευταίο αυτό του Δημήτρη Χονδροκούκη στο ύψος στην Κωνσταντινούπολη, πριν από δύο χρόνια.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: